Gündem

Ankara'da 6 milyon lira değerinde kaçak ürün ele geçirildi Ankara'da 6 milyon lira değerinde kaçak ürün ele geçirildi Ülkemizde kaçakçılıkla mücadele hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Ankara2da yapılan bir operasyonda Başkentte piyasa değeri 6 milyon lira olan bandrolsüz sigara ele geçirildiği bildirildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarı üzerine uyarı yaptı! Yağışlar etkili olacak! Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarı üzerine uyarı yaptı! Yağışlar etkili olacak! Hava durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'de şiddetli yağışların etkili olacağını ifade etti.
Adalet Bakanı'ndan Kovid-19 izninde bulunan hükümlülerle ilgili açıklama Adalet Bakanı'ndan Kovid-19 izninde bulunan hükümlülerle ilgili açıklama Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kovid-19 izninde bulunan hükümlüler hakkında önemli bir açıklamaya yer verdi. Hükümlülerin cezaevine geri dönmesi ile ilgili bilgiler verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahıl Koridoru anlaşmasına yönelik açıklama! Süresinin uzatılmasını istiyoruz! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahıl Koridoru anlaşmasına yönelik açıklama! Süresinin uzatılmasını istiyoruz! Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ortam basın açıklaması düzenledi. Tahıl Koridoru Anlaşması hakkında konuştu.
Yerinde Dönüşüm Projesi nedir? Bu projeden kimler ne şekilde yararlanacak? Yerinde Dönüşüm Projesi nedir? Bu projeden kimler ne şekilde yararlanacak? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremzedelere verilecek yeni destek paketi hakkında açıklamalarda bulundu. Peki ama Yerinde Dönüşüm Projesi'nin detayları neler?
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ortak basın açıklaması yapacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ortak basın açıklaması yapacak! Rusya ve Ukrayna Savaşı devam ederken İstanbul'da bugün kritik bir zirve gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy bir araya gelecek.
İstanbul Metrobüs hatlarında 120 günlük çalışma! Bazı istasyonlar kademeli kapanacak İstanbul Metrobüs hatlarında 120 günlük çalışma! Bazı istasyonlar kademeli kapanacak İstanbul'da bazı metrobüs yollarında bozulmalar meydana gelmesi nedeniyle 120 gün sürecek çalışma başlatılacağı bildirildi. Yapılacak çalışma nedeniyle bazı istasyonların kademeli olarak kapatılacağı açıklandı.
Depremzedelere destek paketi! Bakan Özhaseki resmen açıkladı! Depremzedelere destek paketi! Bakan Özhaseki resmen açıkladı! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremzedelere uygulanacak olan destek paketinin detaylarını açıkladı.
Temmuz Aralık dönemi bedelli askerlik ücretleri belli oldu! Temmuz Aralık dönemi bedelli askerlik ücretleri belli oldu! Vatani görevini bedelli olarak yerine getirmek isteyen binlerce vatandaş için Temmuz -Aralık dönemi bedelli askerlik ücretleri belli oldu.
Ankara, İzmir ve İstanbul'da ulaşımın ücretsiz olacağı tarih açıklandı! Ankara, İzmir ve İstanbul'da ulaşımın ücretsiz olacağı tarih açıklandı! Ülkemizde belirli tarihlerde toplu taşıma araçları ücretsiz olarak hizmet veriyor. Ücretsiz olarak hizmet veren toplu taşıma araçları için Ankara, İstanbul ve İzmir'e ilişkin bir açıklama yapıldı.
Yağışlı havalar geri geliyor! Birçok bölgede kuvvetli yağışlar etkili olacak! Yağışlı havalar geri geliyor! Birçok bölgede kuvvetli yağışlar etkili olacak! Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu yurdun büyük bir bölümünde yağışlı havaların etkili olacağını açıkladı. Bunun ile birlikte kimi bölgelerde ise yağışların kuvvetli olacağı ifade edildi.
Memur maaşının 22 bin liraya çıkarılmasını öngören kanun teklifi Meclis'e geliyor! Memur maaşının 22 bin liraya çıkarılmasını öngören kanun teklifi Meclis'e geliyor! En düşük memur maaşının 22 bin 17 lira olacağına dair açıklamalar yapılmıştı. Şimdi ise kanun teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne geliyor.