Gündem

Ankara rotasını ABD'ye kırdı! Cumhurbaşkanı Erdoğan İsveç'in NATO üyelik sürecinde Avrupa Birliğini işaret etti! Ankara rotasını ABD'ye kırdı! Cumhurbaşkanı Erdoğan İsveç'in NATO üyelik sürecinde Avrupa Birliğini işaret etti! İsveç'in NATO üyeliği karşılığında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne üye olmasına işaret etti. Bunun ardından gözler Vilnius Zirvesi'ne çevrildi.
2023 Ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman? 2023 Ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman? Ücretli öğretmenlik başvuru tarihleri merak ediliyor. Ücretli öğretmenlik başvurularının ne zaman açılacağı ve nasıl yapılacağı merak edilirken detaylar için araştırmalar başladı.
Ankara Beypazarı'nda traktör ile aracın çarpıştığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi Ankara Beypazarı'nda traktör ile aracın çarpıştığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi Ankara’nın Beypazarı ilçesinde bir trafik kazası meydana geldi. Yaşanan trafik kazasında traktörle çarpışan otomobilin sürücüsünün hayatını kaybettiği öğrenildi.
Dünya Meteoroloji Örgütü alarm verdi! Sıcaklık rekorları tazelenecek bunun eşi benzeri görülmedi aman dikkat Dünya Meteoroloji Örgütü alarm verdi! Sıcaklık rekorları tazelenecek bunun eşi benzeri görülmedi aman dikkat Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel deniz yüzeyi sıcaklıklarının mayıs, haziran ve temmuz ayında rekor seviyeye ulaştığını bildirdi. Bu sıcaklıkların daha da artacağını bildiren Dünya Meteoroloji Örgütü, yükselecek sıcaklıklar için alarm verdi.
Memur ve emeklilere zam teklifi için geri sayım başladı! Gözler Meclis'te! Memur ve emeklilere zam teklifi için geri sayım başladı! Gözler Meclis'te! Milyonlarca memurun ve emeklinin gözü Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne çevrildi. Zamlarla ilgili torba teklif bugün Genel Kurul'da görüşülecek!
Uzmanlar uyarıları sıraladı aman dikkat! Ankara'da kavurucu el nino sıcaklıkları hakim olacak! Uzmanlar uyarıları sıraladı aman dikkat! Ankara'da kavurucu el nino sıcaklıkları hakim olacak! Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yaptığı sağanak yağış uyarılarının ardından bazı bölgelerde de hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyredeceğine değindi. Uzmanlar da el nino sıcaklıklarının geldiğini bildirerek peş peşe uyarılarda bulundu.
İsveç NATO'ya üye olacak mı? Vilnius Zirvesi'nden nasıl bir sonuç çıkacak? İsveç NATO'ya üye olacak mı? Vilnius Zirvesi'nden nasıl bir sonuç çıkacak? NATO Liderler Zirvesi 11-12 Temmuz'da Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta gerçekleşecek. Zirvenin önemli konu başlığı ise İsveç'in NATO üyeliği olacak. Peki ama bu zirveden nasıl bir sonuç çıkacak?
Bakan Yerlikaya sel riskine karşı uyardı! Yağışlar bu gece yarısına kadar sürecek! Bakan Yerlikaya sel riskine karşı uyardı! Yağışlar bu gece yarısına kadar sürecek! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sel felaketinin yaşandığı Bartın'da konuştu. Yağışların bu gece yarısı da devam edeceğini söyledi. Uyarılarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsveç'in üyeliğine karşı AB şartı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsveç'in üyeliğine karşı AB şartı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO zirvesi öncesi açıklamalar yaptı. İsveç'in NATO üyeliği konusunda konuşan Erdoğan, 'Türkiye'nin AB'de önünü açın' dedi.
Ankara'da yapılan narkotik operasyonlarına ilişkin haftalık rapor paylaşıldı Ankara'da yapılan narkotik operasyonlarına ilişkin haftalık rapor paylaşıldı Ülkemizde kentlerin güvenlik ve huzurunu sağlamaya yönelik çeşitli çalışmalar devam ediyor. Başkent Ankara'da da çeşitli denetim, uygulama ve operasyonlar devam ederken haftalık asayiş raporu paylaşıldı.
AFAD'dan  13 il için şiddetli yağış uyarısı! Aman dikkat! AFAD'dan 13 il için şiddetli yağış uyarısı! Aman dikkat! İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, yağışlı havaların etkili olacağı illeri sıraladı ve vatandaşların tedbirli olması gerektiğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak için Litvanya'ya gidiyor Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak için Litvanya'ya gidiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere Litvanya Cumhuriyeti'ne gidecek. Zirvede birçok konu başlığı ele alınacak.