Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden kavurucu sıcak uyarısı! Aman dikkat o saatlerde dışarı çıkmayın! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden kavurucu sıcak uyarısı! Aman dikkat o saatlerde dışarı çıkmayın! Hava sıcaklığının artması ile birlikte Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu hafta güney ve batı bölgelerinde sıcaklık değerinin hissedilebilir şekilde artacağını ifade etti ve uyarılarda bulundu.
Meteoroloji uzmanları Afrika'dan çöl sıcaklıklarının geldiğini duyurdu! Pik noktasına çıkacak önleminizi alın Meteoroloji uzmanları Afrika'dan çöl sıcaklıklarının geldiğini duyurdu! Pik noktasına çıkacak önleminizi alın Hava olaylarına ilişkin detaylar Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanmaya devam ediyor. Meteoroloji uzmanları, çöl sıcaklıklarının geleceği ve pik noktasına çıkacağını aktararak uyarılarda bulundu.
Meteoroloji bölge bölge uyardı! Sıcaklıklar artıyor aman dikkat! Meteoroloji bölge bölge uyardı! Sıcaklıklar artıyor aman dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü(MGM), yurt genelinde sıcaklıkların daha da artacağını belirterek uyarılarda bulundu.
Muğla'da orman yangını çıktı! Müdahale devam ediyor! Muğla'da orman yangını çıktı! Müdahale devam ediyor! Muğla'nın Milas ilçesinde yangın meydana geldi. Ekiplerin müdahalesi devam ediyor.
Menzil Cemaati lideri hayatını kaybetti! Abdulbaki Erol kimdir? Menzil Cemaati lideri hayatını kaybetti! Abdulbaki Erol kimdir? Menzil Cemaati'nin lideri olan Abdulbaki Erol bugün 14.00'te tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Heyelanın etkilediği Bolu Dağı geçişinde son durum nedir? Heyelanın etkilediği Bolu Dağı geçişinde son durum nedir? Ülkemizde etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle pek çok ilde sel, su baskını, taşkın ve heyelan meydana geldi. Bolu Dağı D-100 kara yolu geçişinde meydana gelen heyelanın ardından güncel durum merak edildi.
Bakan bizzat uyardı! Yağışlı hava yurdu terk etti kavurucu sıcaklarda hastanelik olmayın Bakan bizzat uyardı! Yağışlı hava yurdu terk etti kavurucu sıcaklarda hastanelik olmayın Yurt genelinde hava durumu bilgilerini Meteoroloji Genel Müdürlüğü paylaşıyor. Meteoroloji tarafından paylaşılan bilgiler doğrultusunda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan da bir açıklama geldi. Bakan Koca, vatandaşları hava sıcaklıkları konusunda uyardı.
Ankara'ya varan Tanju Özcan'dan çağrı! Değişimden yana olan tüm yurttaşları Genel Merkez önüne bekliyorum! Ankara'ya varan Tanju Özcan'dan çağrı! Değişimden yana olan tüm yurttaşları Genel Merkez önüne bekliyorum! Ankara'ya varan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bugün genel merkezde olacağını belirterek "Değişimden yana olan tüm cesur yurttaşlarımı Genel Merkez önüne bekliyorum." ifadelerini kullandı.
Deprem profesörü Naci Görür o kentte 7,6 büyüklüğünde deprem bekliyor! Kritik bölgeleri tek tek sıraladı Deprem profesörü Naci Görür o kentte 7,6 büyüklüğünde deprem bekliyor! Kritik bölgeleri tek tek sıraladı Deprem profesörü olarak adlandırılan Naci Görür, yakından takip ediliyor. Yaptığı uyarılar ile deprem beklenen bölgelerini sıralayan Naci Görür, bu kez kritik bir açıklamaya yer vererek bir bölgede minimum 7,6 büyüklüğünde deprem beklendiğini kaydetti.
Türkiye Yunanistan ilişkileri nasıl ilerleyecek? Gözler Vilnius Zirvesi'ne çevrildi! Türkiye Yunanistan ilişkileri nasıl ilerleyecek? Gözler Vilnius Zirvesi'ne çevrildi! Doğu Akdeniz, Kıbrıs, Ege Denizi, göçmenler ve terörle mücadele başta olmak üzere Türkiye ve Yunanistan arasında birçok sorun bulunuyor. Peki ama iki ülke arasındaki ilişkiler nasıl ilerleyecek?
Erken yaşlanmak istemiyorsanız bunları yapmayın! Yaşlanmayı hızlandıran etmenler! Erken yaşlanmak istemiyorsanız bunları yapmayın! Yaşlanmayı hızlandıran etmenler! Çevremizden etkilendiğimiz çoğu faktör dış görünüşümüze yansır. Peki ama yaşlanmayı etkileyen faktörler nelerdir?
Sıcaklar artıyor! Aman dikkat! Dermatologlardan uyarı gecikmedi Sıcaklar artıyor! Aman dikkat! Dermatologlardan uyarı gecikmedi Havaların ısınması ile birlikte Dermatologlar, sıcaklara karşı cildi koruma tüyoları gecikmedi. Peki ama ne yapılmalı?