Gündem

Sıcaklıklar 45 dereceyi gördü! Uzmanlardan peş peşe uyarı mesajları geldi Sıcaklıklar 45 dereceyi gördü! Uzmanlardan peş peşe uyarı mesajları geldi Hava sıcaklığının artması ve kimi illerde sıcaklık değerinin 45 dereceyi aşması ile birlikte uzman isimler vatandaşları uyarmayı ihmal etmedi.
Antalya'da yangın çıktı! Havadan ve karadan müdahale sürüyor! Antalya'da yangın çıktı! Havadan ve karadan müdahale sürüyor! Antalya'nın Manavgat ilçesinde orman yangını meydana geldi. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladı! Bu hafta kavurucu sıcaklar etkili olacak! Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladı! Bu hafta kavurucu sıcaklar etkili olacak! Haftalık olarak hava durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu hafta yurdun dört bir yanında sıcak havaların hakim olacağını ifade etti.
Son dakika açıklandı o il tamamen kapatıldı! Bundan böyle oturum izni verilmeyecek Son dakika açıklandı o il tamamen kapatıldı! Bundan böyle oturum izni verilmeyecek Ülkemizde emniyet güçleri güvenlik ve huzuru sağlamaya yönelik pek çok çakışma yürütüyor. Emniyet güçlerinin çalışmaları kapsamında alınan bir son dakika kararı duyuruldu ve bir ilde oturum izinleri ile ilgili olarak çarpıcı bir açıklamaya yer verildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 15 Temmuz paylaşımı! Darbecilere geçit vermedik! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 15 Temmuz paylaşımı! Darbecilere geçit vermedik! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü paylaşımı yaptı. Darbecilere geçit vermediklerini söyledi. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.
Aman dikkat! Akdeniz ve Güney Ege'de orman yangını tehlikesi! Uzmanlar uyardı! Aman dikkat! Akdeniz ve Güney Ege'de orman yangını tehlikesi! Uzmanlar uyardı! Avrupa Komisyonu Copernicus Orman Yangınları Bilgi Sistemleri Haritası incelendi. Bu inceleme sonucunda ise Akdeniz ve Güney Ege'de orman yangını riskine değinildi.
15 Temmuz'da noterler açık mı kapalı mı? Noterler ne zaman ve saat kaça kadar hizmet verecek? 15 Temmuz'da noterler açık mı kapalı mı? Noterler ne zaman ve saat kaça kadar hizmet verecek? Noterde işlem yapacak olan kişiler 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü açık olup olmadığını merak ediyor. Peki ama 15 Temmuz'da noterler açık olacak mı?
Ankara'da belediye başkanları 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı Ankara'da belediye başkanları 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı Türkiye'de darbe girişiminin üzerinden 7 yıl geçti. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak kutlanan 15 Temmuz'da çeşitli anma etkinlikleri düzenlenirken Ankara belediye başkanları çeşitli mesajlar paylaştı.
Bakanlardan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla önemli mesajlar Bakanlardan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla önemli mesajlar Ülkemizdeki darbe girişiminin üzerinden 7 yıl geçti. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak kutlanan 15 Temmuz'da çeşitli anma etkinlikleri düzenlenecek. Bakanlar da bu güne özel ilk mesajlarını sosyal medya hesaplarından paylaştılar.
DASK ödemesi nedir ne anlama gelir ve kimler bu ödemeden yararlanabilir? DASK ödemesi nedir ne anlama gelir ve kimler bu ödemeden yararlanabilir? Zorunlu Deprem Sigortası ile depremin ve deprem sonucu meydana gelen maddi zararların karşılanması anlamına geliyor.
Sanatçı Tanıtma Kartı için başvurular alınmaya devam ediyor! Sanatçı Tanıtma Kartı için başvurular alınmaya devam ediyor! Türkiye’deki geleneksel sanatları ve sanatçıları desteklemek, yeni ustalar yetiştirmek amacı taşıyan uygulama kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı, "Sanatçı Tanıtma Kartı" için elektronik ortamdan başvuru yapılabileceğini bildirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahıl Koridoru Anlaşması'na yönelik açıklama! Sürenin uzatılmasını istiyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahıl Koridoru Anlaşması'na yönelik açıklama! Sürenin uzatılmasını istiyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını kıldığı Üsküdar'daki Hz. Ali Camisi'nin çıkışında açıklamalarda bulundu. Tahıl Koridoru Anlaşması hakkında konuştu.