Gündem

YKS tercih kılavuzu yayınlandı mı, üniversite tercihleri ne zaman başlayacak? YKS tercih kılavuzu yayınlandı mı, üniversite tercihleri ne zaman başlayacak? 2023 YKS sonuçları ÖSYM tarafından erişime açıldı. Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından ÖSYM sonuç sayfasına giriş yapan öğrenciler bu kez üniversite tercih kılavuzu ve tercih tarihlerini merak etmeye başladı.
2023 YKS sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı! YKS sonuç sorgulama ekranı 2023 YKS sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı! YKS sonuç sorgulama ekranı YKS sonuçları, ÖSYM tarafından 20 Temmuz 2023 Perşembe günü sonuç sayfasında erişime açıldı. Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından ÖSYM sonuç sayfası gündem oldu.
Yerinde Dönüşüm Projesine başvurular atıyor! Bakanlık rakamı paylaştı! Yerinde Dönüşüm Projesine başvurular atıyor! Bakanlık rakamı paylaştı! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerinde Dönüşüm Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Başvuruların36 bini geçtiğini söyledi.
Gaziantep'teki deprem bölgesinde orman yangını meydana geldi! Müdahale devam ediyor! Gaziantep'teki deprem bölgesinde orman yangını meydana geldi! Müdahale devam ediyor! Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde orman yangını meydana geldi. Çıkan yangına müdahale devam ediyor.
Sıcak havalarda yola çıkacaklar aman dikkat! Araç lastiklerinizi değiştirmeyi unutmayın! Sıcak havalarda yola çıkacaklar aman dikkat! Araç lastiklerinizi değiştirmeyi unutmayın! Oto lastikçiler ülkemizde son günlerde etkili olan sıcak havalar etkisini sürdürürken araç lastiklerinizi kontrol edin çağrısında bulundu.
Ücretsiz halk plajı sayısı artıyor! Bakanlık resmen duyurdu! Ücretsiz halk plajı sayısı artıyor! Bakanlık resmen duyurdu! Ücretsiz halk plajı sayısı sayısının arttığına yönelik açıklamalarda bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı, bu sayının 35'e ulaşacağını ifade etti.
Dünya alarm verdi rekor sıcaklıklar geliyor! Sıcaklıklar 10 derece daha artacak Dünya alarm verdi rekor sıcaklıklar geliyor! Sıcaklıklar 10 derece daha artacak Temmuz ayında Türkiye dışında birçok ülke rekor sıcaklık yaşadı. Bunun ile birlikte uzman isimlerden ise sıcaklık uyarısı gecikmedi.
Uzmanlar uyardı! Teyakkuz halinde olunmalı! Her an yangın çıkabilir! Uzmanlar uyardı! Teyakkuz halinde olunmalı! Her an yangın çıkabilir! Sıcak havaların etkisini artırmasıyla beraber uzmanlardan orman yangınlarına karşı uyarı mesajı gecikmedi. Uzman isimler yangın çıkma ihtimali olan bölgeleri sıraladı.
COVID 19 iznindeki hükümlülerle ilgili yasal düzenlemenin detayları belli oldu! 31 Temmuz işaret edildi! COVID 19 iznindeki hükümlülerle ilgili yasal düzenlemenin detayları belli oldu! 31 Temmuz işaret edildi! COVID-19 iznindeki hükümlüler ile ilgili yapılan yeni yasal düzenleme devreye girdi. Yasal düzenlemenin uygulanmasına 31 Temmuz itibari ile başlanacak.
Türkiye'de El nino alarmı verildi! Kritik tarih açıklandı sıcaklıklar 45 dereyi görecek Türkiye'de El nino alarmı verildi! Kritik tarih açıklandı sıcaklıklar 45 dereyi görecek Türkiye'de bazı bölgelerde bir süredir yüksek sıcaklıklar etkili oluyor. Yüksek sıcakların etkili olması olumsuzlukları da beraberinde getirirken yetkililer teyakkuza geçti. Ülkemizin pek çok noktasında sıcaklık alarmı verilirken El Nino açıklaması geldi.
O ilde denize girmek yasaklandı! Valilik ve MGM kararıyla 7 bölgede denize girilemeyecek O ilde denize girmek yasaklandı! Valilik ve MGM kararıyla 7 bölgede denize girilemeyecek Ülkemizde havaların ısınması ile birlikte pek çok vatandaşın denizde boğulma haberleri art arda geldi. Son bir ayda boğularak yaşamını yitirenlerin sayısı artarken valilikler tarafından uyarılar yapılarak önlem alınmaya başladı.
Çöl sıcakları ne zamana kadar devam edecek? Meteoroloji açıkladı! Çöl sıcakları ne zamana kadar devam edecek? Meteoroloji açıkladı! Temmuz ayında Türkiye en sıcak günlerini yaşamaya devam ediyor. Bunu ile birlikte çöl sıcaklıklarının ne zamana kadar etkili olacağı da merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava sıcaklıkları hakkında açıklamalarda bulundu.