Gündem

YKS boş kalan kontenjanlar belli oldu mu? YKS boş kalan kontenjanlar belli oldu mu? YKS boş kalan kontenjanlar ve 2-4 yıllık üniversite taban puanları araştırılıyor. Üniversite tercih sonuçlarının geçtiğimiz günlerde erişime açılmasının ardından sorgulama işlemleri artarken merak edilenler de YÖK Atlas üzerinden duyuruluyor.
TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay'dan işçi kesimine ilişkin açıklama: En sıkıntı çeken topluluğuz TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay'dan işçi kesimine ilişkin açıklama: En sıkıntı çeken topluluğuz TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, ülkenin en sıkıntı çeken kesimine ilişkin bir takım değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’de işçilerin yaşadığı sıkıntıları dile getiren Atalay'dan önemli açıklamalar geldi.
MSB Pençe Kilit Bölgesinde bir askerimizin şehit olduğunu açıkladı MSB Pençe Kilit Bölgesinde bir askerimizin şehit olduğunu açıkladı Acı haber akşam saatlerinde geldi. Milli Savunma Bakanlığı günlerdir tedavi gören Piyade Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk'ün şehit olduğunu duyurdu.
Pasif öğrenci kayıt yenilememiş sorunu nedir, nasıl düzeltilir? Pasif öğrenci kayıt yenilememiş sorunu nedir, nasıl düzeltilir? Üniversite kayıt sürecinde öğrencilerin karşılaştığı sorunların başında pasif öğrenci kayıt yenilememiş sorunu gelmektedir. Peki, pasif öğrenci kayıt sorunu nasıl düzeltilir?
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Başkanı Yanılmaz'dan AK Parti'nin iddialarına cevap geldi Yeniden Refah Partisi Ankara İl Başkanı Yanılmaz'dan AK Parti'nin iddialarına cevap geldi Yeniden Refah Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şirin Doğan'ın kürsüde yaptığı 'Belediyelerin SGK borcuna' dair konuşmasına cevap veren AK Parti meclis üyelerinin iddiaları ile ilgili Yeniden Refah Partisi'nden karşı açıklama yapıldı.
CHP Lideri Özgür Özel Filistin'e gidişi için tarih verdi CHP Lideri Özgür Özel Filistin'e gidişi için tarih verdi Son dönemde aralarında soğuk rüzgarlar esen İktidar ve Muhalefet İsrail'in Filistin'e yaptığı insanlık dışı saldırılar konusunda birleşmişti. Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas ile telefonda görüşen Özgür Özel Filistin'e gitmek için davet almıştı.
Selin Ciğerci evlat mı edindi? Bakanlıktan açıklama geldi Selin Ciğerci evlat mı edindi? Bakanlıktan açıklama geldi Sosyal medya fenomeni olan Selin Ciğerci’nin evlat edindiğine ilişkin ortaya çıkan haberlere Aile Bakanlığı’ndan yanıt geldi. Aktarılan son habere göre Aile Bakanlığı iddiaları yalanladı.
Özel okulların kitap set ücreti olarak on binlerce lira istemesi aileleri ayağa kaldırdı! Özel okulların kitap set ücreti olarak on binlerce lira istemesi aileleri ayağa kaldırdı! Eğitim konusunda ülkemizde her dönem öncesi yoğun bir süreç yaşanıyor. Öğrenciler olduğu kadar aileleri de evlatlarının iyi bir eğitim dönemi geçirmesi için büyük çaba sarf ediyor. Konu ile ilgili olarak çocuğunu özel okula göndermek isteyen aileler son günlerde aynı konudan dert yakınıyor.
BDDK 160 personel alım başvuruları 28 Ağustos’ta başlıyor BDDK 160 personel alım başvuruları 28 Ağustos’ta başlıyor Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu bünyesine 160 meslek personeli alımı yapacak. Başvurular 28 Ağustos tarihinde başlayacak 4 Eylül 23.59’a kadar devam edecek.
Galatasaray’da Barış Alper Yılmaz Young Boys maçının kamp kadrosuna alınmadı Galatasaray’da Barış Alper Yılmaz Young Boys maçının kamp kadrosuna alınmadı Galatasaraylı başarılı oyuncu Barış Alper Yılmaz Young Boys ile oynanacak olan maç öncesinde rahatsızlanarak takımın kamp kadrosuna alınmadı.
Fatih'te köpeklerin saldırdığı adam hayatını kaybetti Fatih'te köpeklerin saldırdığı adam hayatını kaybetti İstanbul’un Fatih ilçesinde sokak köpeklerinin saldırdığı zihinsel engelli adamın hayatını kaybettiği öğrenildi. Olaya ilişkin hayatını kaybeden adımın ailesinden açıklama geldi.
KYK 2024 2025 yurt başvuruları başladı! Başvurular nasıl yapılacak? KYK 2024 2025 yurt başvuruları başladı! Üniversiteye gidecek ve giden öğrencilerin son zamanlarda sıkça araştırdığı KYK yurt başvurularına ilişkin son dakika gelişmesi yaşandı. KYK 2024 2025 yurt başvuruları başladı. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak.