Gündem

Kavurucu sıcaklara son yağışlar geliyor! O bölgede yaşayanların dikkatine! Kavurucu sıcaklara son yağışlar geliyor! O bölgede yaşayanların dikkatine! Temmuz ayında sıcaklık değerlerinin mevsim normallerinin üzerine çıkması ile birlikte bu hafta havanın nasıl olacağı da merak ediliyor. Meteoroloji haftalık olarak hava durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.
KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM net tarih verdi KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM net tarih verdi Kamu Personel Seçme Sınavı bugün saat 10.15 ve 14.45'te olmak üzere iki oturum şeklinde yapılacak. Peki ama KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Birçok aday bu soruya cevap arıyor.
KPSS ilk ve ikinci oturum bugün saat kaçta yapılacak? Adaylara ne kadar süre verilecek? KPSS ilk ve ikinci oturum bugün saat kaçta yapılacak? Adaylara ne kadar süre verilecek? Kamu Personel Seçme Sınavı Genel Yetenek Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları bugün yapılacak. Peki ama ilk ve ikinci oturum hangi saat aralığında yapılacak?
Meteoroloji uzmanları felaketi duyurdu! 400 bin yıllık rekor o tarihte kırılacak sıcaklıklar 50 dereceyi görecek Meteoroloji uzmanları felaketi duyurdu! 400 bin yıllık rekor o tarihte kırılacak sıcaklıklar 50 dereceyi görecek Dünyada küresel ısınmanın etkisi ile hava sıcaklıkları rekor derecede artış gösterdi. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yetkililer alarm verirken Meteoroloji uzmanlarından son dakika uyarısı geldi. 400 yıllık sıcaklık rekorunun kırılacağı açıklandı
Cumhurbaşkanı imzasıyla büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı! Cumhurbaşkanı imzasıyla büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı! Karar doğrultusunda Paraguay, Fransa, Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı, Mısır, İspanya ve Cezayir'e yeni büyükelçi atamaları gerçekleşti.
2023 KPSS Lisans oturumları ne zaman, saat kaçta yapılacak? 2023 KPSS Lisans oturumları ne zaman, saat kaçta yapılacak? ÖSYM, KPSS Lisans Sınavı'nın Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları hakkında merak edilenleri açıkladı. Bu kapsamda önemli bir açıklamaya yer veren ÖSYM, sınavla ilgili detayları duyurdu.
Tahıl Koridoru Anlaşması'ndan çekilen Rusya'dan yeni açıklama! Tahıl Koridoru Anlaşması'ndan çekilen Rusya'dan yeni açıklama! Tahıl Koridoru Anlaşması Türkiye ve Birleşmiş Milletler öncülüğünde savaş bölgesindeki tahılın dünyaya dağıtılması için imzalanırken Rusya tarafından anlaşma bitirilmişti.
Bakan bizzat duyurdu! O kurala uymayanlara para ve hapis cezası verilecek Bakan bizzat duyurdu! O kurala uymayanlara para ve hapis cezası verilecek Orman yangılarının arttığını ifade eden Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, son 10 günde Türkiye'de 203 orman yangını çıktığını ifade etti.
CZN Burak’ın babası kim, kaç yaşında? CZN Burak’ın babası kim, kaç yaşında? Ünlü sosyal medya fenomeni CZN Burak hakkında bugün ortaya atılan iddialar gündeme gelirken CZN Burak'ın babasının kim olduğu da araştırma konusu oldu.
Sıcaklardan bunalanların dikkatine! Yağışlı havalar geliyor bölge bölge açıklandı Sıcaklardan bunalanların dikkatine! Yağışlı havalar geliyor bölge bölge açıklandı Temmuz ayında çöl sıcakları etkili oldu. Bunun ile birlikte birçok vatandaş sıcak havalardan bunaldığını ifade ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise yağışlı havaların etkili olacağı bölgeleri açıkladı.
Açıköğretim üniversite bölümleri! Anadolu Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi taban puanları! Açıköğretim üniversite bölümleri! Anadolu Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi taban puanları! ÖSYM YKS 2023 puanlarını erişime açmasıyla adayların en çok araştırdığı konulardan birisi de Açıköğretim Fakültesi taban puanları oldu.
Uzmanlar bu kez Kharoon sıcakları için alarma geçti! Sıcaklıklar 40 dereceyi geçecek Meteoroloji çok net uyardı Uzmanlar bu kez Kharoon sıcakları için alarma geçti! Sıcaklıklar 40 dereceyi geçecek Meteoroloji çok net uyardı Ülkemizde anormal derecede artan hava sıcaklıkları yetkilileri harekete geçirirken el nino ve çöl sıcaklıkları için çeşitli uyarılar yapılmıştı. Yapılan uyarıların ardından MGM'de alarma geçti ve bu kez Kharoon sıcaklıkları için uyarılar yapıldı.