Gündem

Antalya ve Manisa'da çıkan orman yangını büyüyor! Tahliye çalışmaları başladı! Antalya ve Manisa'da çıkan orman yangını büyüyor! Tahliye çalışmaları başladı! Antalya ve Manisa'da orman yangını meydana geldi. Antalya’nın turistik ilçesi Kemer'de çıkan orman yangını hızlıca büyüdü. Bundan dolayı Devlet Hastanesi ile yerleşim yerleri tahliye edildi.
Son dakika! Adana 5,5 büyüklüğünde depremle sarsıldı! Son dakika! Adana 5,5 büyüklüğünde depremle sarsıldı! AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Adana'nın Kozan ilçesinde saat 08.44'te 5,5 büyüklüğünde deprem oldu.
Tatil cenneti Antalya'da yangın durdurulamadı! Havadan ve karadan müdahale devam ediyor Tatil cenneti Antalya'da yangın durdurulamadı! Havadan ve karadan müdahale devam ediyor Kemer'e bağlı Değirmendere Mahallesi'nde Kemer- Antalya karayolu kenarındaki ormanda saat 21.00 sıralarında geçtiğimiz akşam çıkan yangın kısa sürede büyüdü.
Yabancı numaralı çağrılara aman dikkat! Dolandırıcıların hedefi olmayın! Yabancı numaralı çağrılara aman dikkat! Dolandırıcıların hedefi olmayın! Türkiye’deki mobil hat kullanıcıları telefonlarına gelen yabancı aramalardan bir hayli şikayetçi. Bunun ile birlikte bu numaraların kendi mobil hatlarına nasıl ulaşım sağladıkları da merak ediliyor.
Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında başladı! Toplantının gündem maddeleri! Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında başladı! Toplantının gündem maddeleri! Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında başladı. Toplantının öncelikli gündemi dış politikadaki gelişmeler ve iç siyaset olacak.
Aşırı sıcaklar buğday ve mısırı vurdu! Aman dikkat kıtlık kapıda! Aşırı sıcaklar buğday ve mısırı vurdu! Aman dikkat kıtlık kapıda! Küresel ısınma tarım ürünlerini tehdit etmeye devam ediyor. Bunun ile birlikte yapılan araştırmalara göre sıcaktan en çok etkilenen ürünler ise buğday ve mısır oldu.
Telefon sahipleri dikkat! O numaralar ararsa sakın açmayın binlerce kişinin dili yandı Telefon sahipleri dikkat! O numaralar ararsa sakın açmayın binlerce kişinin dili yandı Telefon kullanıcılarını yakından ilgilendiren dolandırıcılık şekli son zamanlarda bir hayli çoğalmaya başladı.
Ankaralılar dikkat 3150 İşçi alımı olacak! KPSS şartı yok... En az ilkokul mezunu Ankaralılar dikkat 3150 İşçi alımı olacak! KPSS şartı yok... En az ilkokul mezunu Son dönemde kurumların yaptığı personel alımları dikkat çekiciyken, yani bir gelişme yaşandı. İŞKUR, 3150 işçi alımı yapılacağını duyurdu. Yapılan duyuruda en az ilkokul mezunu işçi alımı yapılacağı belirtildi.
LGS tercih sonuçları açıklandı! LGS tercih sonuçları açıklandı! Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki yerleştirme sonuçlarının açıkladığını duyurdu. Sonuçlar http://www.meb.gov.tr internet adresinden açıkladı.
Bu hafta yurt genelinde hava nasıl olacak? Yağışlar hangi bölgelerde etkili olacak? Bu hafta yurt genelinde hava nasıl olacak? Yağışlar hangi bölgelerde etkili olacak? Haftalık hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışların etkili olacağı bölgeleri de sıraladı. Peki ama bu hafta hangi bölgelerde yağışlar kendini gösterecek?
Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine toplantısında ne konuşulacak? Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine toplantısında ne konuşulacak? Her iki haftada bir Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı bugün 24 Temmuz Pazartesi itibariyle bir kez daha düzenlenecek.
Kabine Toplantısı bugün saat kaçta yapılacak? Hangi konu başlıkları ele alınacak? Kabine Toplantısı bugün saat kaçta yapılacak? Hangi konu başlıkları ele alınacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığındaki Kabine Toplantısı bugün Beştepe'de yapılacak. Peki ama Kabine Toplantısı saat kaçta yapılacak?