Gündem

Kiracılar için son dakika açıklandı! Bunu yapmayanlara 11 aylık ödeme şoku Kiracılar için son dakika açıklandı! Bunu yapmayanlara 11 aylık ödeme şoku Yüksek kira artışından dolayı ev sahibi ve kiracı arasında tartışma devam ediyor. Bunun ile birlikte Yargıtay yeni kararını açıkladı. Detaylar bir bir belli oldu.
2023 KPSS tercih sonuçları sonuçları erişime açıldı! 2023 KPSS tercih sonuçları sonuçları erişime açıldı! KPSS tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih merakla bekleniyordu. Tercihlerin üzerinden 2 hafta geçerken ÖSYM sonuçları adayların erişimine açtı.
Külliye'deki ekonomi zirvesi sona erdi! Hedefte enflasyonu düşürmek var Külliye'deki ekonomi zirvesi sona erdi! Hedefte enflasyonu düşürmek var 3.5 saat süren Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısının ardından toplantıya dair detaylar açıklandı.
Antalya Kemer'deki orman yangını devam ediyor! Müdahale gece boyunca sürdü! Antalya Kemer'deki orman yangını devam ediyor! Müdahale gece boyunca sürdü! Antalya'nın Kemer ilçesi Göynük Değirmendere Mahallesi'nde çıkan orman yangını devam ediyor. Ekipler ise yangını söndürmek için yoğun bir mücadele veriyor.
Meteoroloji uzmanları 45 dereceyi göreceğiz diyerek uyardı! Bu bir doğal afet, dışarı çıkmayın Meteoroloji uzmanları 45 dereceyi göreceğiz diyerek uyardı! Bu bir doğal afet, dışarı çıkmayın Dünya genelinde artan sıcaklıklar Türkiye'yi etkilemeye devam ediyor. Türkiye'de artan hava sıcaklıkları nedeniyle uzmanlar pek çok uyarıyı art arda sıralarken yapılan bir son dakika açıklamasında ''Doğal afet'' vurgusu dikkati çekti.
Deprem profesörü Naci Görür küçümsememek gerekiyor diyerek uyardı! Stres alanlarında değişim var o bölgelere dikkat Deprem profesörü Naci Görür küçümsememek gerekiyor diyerek uyardı! Stres alanlarında değişim var o bölgelere dikkat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından dikkatle takip edilen Prof. Dr. Naci Görür'den bu kez çok kritik bir uyarı geldi. Adana'da yaşanan depremlerin ardından Naci Görür ve Prof. Dr. Şükrü Ersoy bir değerlendirmede bulundu.
Kiracı ve ev sahibi arasında sorun büyüyor! Yeni sistem  devreye girdi! Kiracı ve ev sahibi arasında sorun büyüyor! Yeni sistem devreye girdi! Son zamanlarda kiracı ve ev sahibi arasında zam artış sorunu gündeme geliyor. Kiracı ya da ev sahibi bu durumu mahkemeye taşıyor. Peki ama yeni sistem neleri içeriyor?
Termometreler 50 dereceyi gördü! Meteoroloji bölge bölge açıkladı o kişiler tehlikede! Termometreler 50 dereceyi gördü! Meteoroloji bölge bölge açıkladı o kişiler tehlikede! Hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü sıcaklık değerlerinin bu hafta en yüksek seviyeye çıkacağını ifade etti. Ayrıca Akdeniz, Ege ve özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesi için uyarılarda bulundu.
Kandilli Rasathanesi'nin önemli ismi depremle ilgili açıklamada bulundu! 'Devam Edecek' sinyali verdi Kandilli Rasathanesi'nin önemli ismi depremle ilgili açıklamada bulundu! 'Devam Edecek' sinyali verdi Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Doğan Kalafat depremlerin devam edeceğini fakat büyüklüğünün azalarak devam edeceğini açıkladı.
Antalya yangını son durum, Antalya'da yangın devam ediyor mu? Antalya yangını son durum, Antalya'da yangın devam ediyor mu? Antalya yangınının son durumu merak konusu olurken arama motorlarında ''Antalya da yangın devam ediyor mu?'' soruları araştırılmaya başlandı.
İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan Basın İlan Kurumu’na ziyaret İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan Basın İlan Kurumu’na ziyaret Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Basın İlan Kurumu Ankara Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı! Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı! Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakim ve Savcı Kura Töreni'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu.