Gündem

AYM'nin Temel Hak ve Özgürlüklerin İhlaline Dair Emsal Kararlar sayfası erişime açıldı AYM'nin Temel Hak ve Özgürlüklerin İhlaline Dair Emsal Kararlar sayfası erişime açıldı AYM, Temel Hak ve Özgürlüklerin İhlaline Dair Emsal Kararlar sayfası, Yüksek Mahkemenin internet sitesinde hizmete açıldı. Söz konusu hizmetle ilgili detaylara da yer verildi.
Türkiye, Avrupa'nın en büyük teknoloji fonunun ortağı oldu! NATO İnovasyon Fonu Türkiye, Avrupa'nın en büyük teknoloji fonunun ortağı oldu! NATO İnovasyon Fonu Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye adına, Avrupa'nın en büyük teknoloji fonu olan NATO İnovasyon Fonu'na katıldı.
Antalya'nın Kemer ilçesindeki orman yangınından son dakika! Bakan Yumaklı açıkladı! Antalya'nın Kemer ilçesindeki orman yangınından son dakika! Bakan Yumaklı açıkladı! 24 Temmuz Pazartesi akşam saatlerinde başlayan yangın bugün kontrol altına alındı. Açıklama Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan geldi.
Ankara-Atina hattında neler yaşanıyor? Ankara-Atina hattında neler yaşanıyor? Son dönemde olumlu bir süreç içerisinde olan Türkiye ile Yunanistan arasındaki bu sürecin devam edip etmeyeceği ve iki ülke arasındaki güven arttıran toplantıların ne zaman yapılacağı merak konusu olmaktaydı. İşte Ankara-Atina hattına ilişkin detaylar...
Başkentte sahte para operasyonu! Yakalanan şüpheli gözaltında Başkentte sahte para operasyonu! Yakalanan şüpheli gözaltında Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi, farklı ATM'lerde sahte para yatırıp sonra da geri çektiği düşünülen bir şahsın evine ekiplerle baskın düzenledi.
Aman dikkat! O ilin sahilinde denize girmek yasaklandı! Aman dikkat! O ilin sahilinde denize girmek yasaklandı! Sakarya'nın Karadeniz'e kıyısı olan Karasu ve Kocaali ilçelerinde deniz yasağı gündeme geldi. Peki ama neden denize girmek yasak oldu?
Fatih Karahan Hatice Karahan kimdir? Fatih Karahan Hatice Karahan evli mi, akraba mı? Fatih Karahan Hatice Karahan kimdir? Fatih Karahan Hatice Karahan evli mi, akraba mı? Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı olarak atanan Hafize Gaye Erkan bir takım grev değişikliği kararı verirken uzun süredir beklenen karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
Ağustos 2023 askerlik yerleri ve sevk tarihleri açıkladı! Ağustos celbi askerlik yerleri sorgulama ekranı Ağustos 2023 askerlik yerleri ve sevk tarihleri açıkladı! Ağustos celbi askerlik yerleri sorgulama ekranı Zorunlu askerlik görevini yerine getirecek olan binlerce vatandaşın beklediği Ağustos 2023 celp ve sevk tarihleri açıklandı.
Hafta sonu hava nasıl olacak? Sıcaklıkların yerini yağışlı havalar mı alacak? Hafta sonu hava nasıl olacak? Sıcaklıkların yerini yağışlı havalar mı alacak? Temmuz ayında Türkiye en sıcak günlerini yaşamaya devam ediyor. Peki ama bu hafta sonu hava nasıl olacak? Sıcaklık değerleri düşecek mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü ne söylüyor?
HSK, Hakim ve savcı adayları kararnamesini duyurdu! HSK, Hakim ve savcı adayları kararnamesini duyurdu! Hakim ve Savcılar kurulu (HSK), 1042 adet adli yargı hakim ile Cumhuriyet savcısı adayı ve 60 adet idari yargı hakim adaylarının atanmalarına yönelik kararı, resmi gazetede duyurdu.
Meteoroloji 9 kent için uyarı verdi! Bir tarafa sıcaklık uyarısı yapılırken bir tarafa sel uyarısı yapıldı Meteoroloji 9 kent için uyarı verdi! Bir tarafa sıcaklık uyarısı yapılırken bir tarafa sel uyarısı yapıldı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan sarı kodlu uyarı oldukça dikkat çekerken 9 il için yapılan uyarının detayları oldukça dikkat çekti.
O illerde yaşayanların dikkatine sıcaklık resmen 40 dereceyi aştı! Aman dışarı çıkmayın! O illerde yaşayanların dikkatine sıcaklık resmen 40 dereceyi aştı! Aman dışarı çıkmayın! Meteoroloji Genel Müdürlüğü, temmuz ayında sıcaklık değerlerinin artacağını ifade etti. Bunun ile birlikte Türkiye genelinde yazın en sıcak günleri yaşarken uyarı mesajı gecikmedi.