Gündem

Gıda Firmaları Nuh'un Ankara Makarnası ve İs-Ra Gıda İçin Soruşturma Başlattı! Gıda Firmaları Nuh'un Ankara Makarnası ve İs-Ra Gıda İçin Soruşturma Başlattı! Rekabet Kurulu, Nuh'un Ankara Makarnası ve İs-Ra Gıda ve İhtiyaç Maddeleri firmalarının alıcıların yeniden satış fiyatını belirlemeye yönelik faaliyetlerini incelemek üzere bir soruşturma başlattı.
Aşırı sıcaklar nedeniyle 2 gün resmi tatil ilan edildi! Aşırı sıcaklar nedeniyle 2 gün resmi tatil ilan edildi! Aşırı sıcaklar nedeniyle İran'da 2-3 Ağustos'ta ülke genelinde tüm kurumların tatil edilmesi kararının alındığı belirtildi.
Türk Hava Yolları kabin memuru alıyor! Başvurular başladı! Türk Hava Yolları kabin memuru alıyor! Başvurular başladı! Türk Hava Yolları (THY), kadın kabin memuru başvurularının devam ettiğini açıkladı. Başvurulara dair detaylarda belli oldu.
Polis Meslek Yüksekokullarına 2.500 öğrenci alımı yapılacak! Polis Meslek Yüksekokullarına 2.500 öğrenci alımı yapılacak! Polis Meslek Yüksekokullarına 2.500 öğrenci alımında bir takım şartlar aranırken bunlardan bazıları adayların lise mezunu olması, belirli bir puan alabilmesi gibi şartlardan oluşuyor.
Resmi Gazete bugün! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 20 üniversiteye rektör ataması yapıldı Resmi Gazete bugün! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 20 üniversiteye rektör ataması yapıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan atama kararları doğrultusunda 20 üniversiteye daha rektör ataması gerçekleştirildi.
O bölgelerde yaşayanların dikkatine! Sıcaklık 8 derece daha artıyor! O bölgelerde yaşayanların dikkatine! Sıcaklık 8 derece daha artıyor! Ağustos ayına girilmesi ile birlikte hava sıcaklığı hissedilebilir şekilde artmaya devam ediyor. Bunun ile birlikte hava sıcaklığı beklenenin üzerinde seyrediyor. Hava sıcaklığı 8 derece daha artacak.
ŞAP hastalığı nedeniyle 2 ilde ciddi önlemler alındı! ŞAP hastalığı nedeniyle 2 ilde ciddi önlemler alındı! Yurt dışından ithal edilen etler nedeniyle ülkemizde ŞAP hastalığı daha da yayılmaya devam ederken 2 il için ciddi uyarılar geldi.
Bildiğiniz 81 ili unutun sayı her an artabilir! Yaşadığınız o ilçeler il olma yolunda ilerliyor Bildiğiniz 81 ili unutun sayı her an artabilir! Yaşadığınız o ilçeler il olma yolunda ilerliyor Türkiye'de nüfus yoğunluğu ve gelişmişlik açısından il olmaya aday pek çok ilçe bulunuyor. İl olmaya aday ilçeler belirlenirken 81 il her an 100 ile çıkabilir. Söz konusu proje ile ilgili detaylar belli olurken il olmaya en yakın ilçeleri derledik.
İstanbul'da yangın çıktı! Megakent orman yangınında son durum! İstanbul'da yangın çıktı! Megakent orman yangınında son durum! İstanbul Kağıthane'de ormanlık alanda yangın meydana geldi. Çıkan yangın ekiplerin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.
MEB LGS nakil sonuçları açıklandı! LGS tercih sonuçları sorgulama ekranı MEB LGS nakil sonuçları açıklandı! LGS tercih sonuçları sorgulama ekranı LGS kapsamında yerleştirmeye esas 1. nakil sonuçları son dakika olarak açıklandı. MEB, nakil sonuç duyurusu yayımlarken adaylar sonuçlara nasıl erişeceğini merak etti.
Tahıl Koridoru'nun anahtarı Ankara'da bulunuyor! Türkiye'nin geleceği merakla bekleniyor Tahıl Koridoru'nun anahtarı Ankara'da bulunuyor! Türkiye'nin geleceği merakla bekleniyor Rusya'nın Tahıl Koridoru'ndan çekilmesinin ardından. anlaşmanın yeniden yapılması gündemdeyken, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Çarşamba görüşeceklerini bildirdi.
Tekeldeki saldırının kurbanı olmuştu! Acılı baba konuştu 'Görüntüleri izleyemedim' Tekeldeki saldırının kurbanı olmuştu! Acılı baba konuştu 'Görüntüleri izleyemedim' İstanbul Esenyurt'ta bulunan bir tekel bayide gerçekleşen saldırı geçtiğimiz günlerde Türkiye gündemine damga vurmuştu.