Gündem

TSK’nın yeni komuta kademesi belli oldu! Genelkurmay Başkanlığına Orgeneral Metin Gürak getirildi! TSK’nın yeni komuta kademesi belli oldu! Genelkurmay Başkanlığına Orgeneral Metin Gürak getirildi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Yüksek Askeri Şura toplantısı gerçekleşti. Bunun ile birlikte toplantının ardından TSK’nın yeni komuta kademesi belli oldu.
Ankara'da veteriner hekime saldırı! Kedisi ölen kadın kliniği bastı Ankara'da veteriner hekime saldırı! Kedisi ölen kadın kliniği bastı Ankara'da Veteriner Hekim, kedisi ölen bir kadın ve yanındaki 4 arkadaşı tarafından saldırıya uğradı ve kliniği dağıtıldı. Veteriner hekime Saldırıda bulunan A.K., serbest bırakıldı.
O illerde yaşayanlar aman dikkat! Resmen kavurucu sıcaklar etkili olacak! O illerde yaşayanlar aman dikkat! Resmen kavurucu sıcaklar etkili olacak! Hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sıcaklık değerlerinin hissedilebilir şekilde artacağını ifade etti. Özellikle Ege ve Marmara'da sıcaklık oranları daha fazla artacak.
Kastamonu'da kapı fabrikasında yangın! Ekipler müdahale ediyor Kastamonu'da kapı fabrikasında yangın! Ekipler müdahale ediyor Kastamonu'nun Tosya ilçesinde kapı fabrikasında çıkan yangına müdahale ediliyor.
Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Sarsıntıyı çevre iller de hissetti Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Sarsıntıyı çevre iller de hissetti Malatya'nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki deprem çevre illerden de hissedildi.
O ilde deprem riski var mı? Uzman isim madde madde açıkladı! O ilde deprem riski var mı? Uzman isim madde madde açıkladı! Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından gözler Adana'ya çevrildi. Adana'da yaşayan vatandaşlar deprem riski ile karşı karşıya olup olmadıklarını merak ediyor. Uzman isimlerden bu konu hakkında açıklama gecikmedi.
Rusya Devlet Başkanı Putin Türkiye'ye geliyor! Gündem Tahıl Koridoru Anlaşması! Rusya Devlet Başkanı Putin Türkiye'ye geliyor! Gündem Tahıl Koridoru Anlaşması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından Putin'in Türkiye ziyareti böylece netlik kazanmış oldu.
Ankara'da bir otomobilin çarpması sonucu yaya, hayatını kaybetti! Ankara'da bir otomobilin çarpması sonucu yaya, hayatını kaybetti! Ankara'da Kahramankazan ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya otomobil çarptı.
Bayrampaşa'da iş merkezi yangını! Ekipler olaya müdahale ediyor Bayrampaşa'da iş merkezi yangını! Ekipler olaya müdahale ediyor İstanbul Bayrampaşa'da henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü bir iş merkezinde yangın meydana geldi.
Yüksek Askerî Şûra toplantısı yarın yapılacak! Toplantıda hangi konular ele alınacak? Yüksek Askerî Şûra toplantısı yarın yapılacak! Toplantıda hangi konular ele alınacak? Ağustos ayının ilk haftası içinde Yüksek Askerî Şûra toplantısı gerçekleştirilecek. Toplantı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında yapılacak.
YAŞ toplantısı ne zaman, saat kaçta? Yüksek Askeri Şura toplantısı bekleniyor! YAŞ toplantısı ne zaman, saat kaçta? Yüksek Askeri Şura toplantısı bekleniyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak, Yüksek Askeri Şura Toplantısı'nın (YAŞ) bu hafta içerisinde toplanması bekleniyor.
Yeni atanan Emniyet mensuplarına ilk tebrik İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan geldi! Yeni atanan Emniyet mensuplarına ilk tebrik İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan geldi! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğünde yeni görevlerine atanan personeli tebrik etti.