Gündem

LGS ikinci nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? LGS ikinci nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? Liselere geçiş sistemi kapsamında yerleştirme esas ikinci nakil sonuçlarını ne zaman açıklanacağı merak söz konusu olurken bu konu hakkında net bir bilgi paylaşımı gündeme geldi.
2023 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi'nin birinci oturumu ne zaman sona erecek? 2023 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi'nin birinci oturumu ne zaman sona erecek? 2023 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi'nin sabah oturumu başladı. Sınavın ilk oturumunun ne zaman sona ereceği merak ediliyor.
Sıcaklıklar gidiyor yağış geliyor! Meteoroloji Genel Müdürlüğü bölge bölge açıkladı! Sıcaklıklar gidiyor yağış geliyor! Meteoroloji Genel Müdürlüğü bölge bölge açıkladı! Hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye'de sıcak hava dalgasından dolayı birçok bölgesinde mevsim normallerinin üzerinde bir havanın hakim olduğunu ifade etti. Yağışlı havaların etkili olacağını da açıkladı.
ÖSYM sınav takvimi açıklandı! KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınavının detayları belli oldu! ÖSYM sınav takvimi açıklandı! KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınavının detayları belli oldu! Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ile Milli Eğitim Bakanlığı koordinesinde yarın yapılacak olan sınavın detayları merak ediliyor. 6 Ağustos tarihinde yapılacak olan sınavın detayları da belli oldu.
Eski Pakistan Başbakanı İmran Han yolsuzluk suçlamasıyla tutuklandı! Eski Pakistan Başbakanı İmran Han yolsuzluk suçlamasıyla tutuklandı! Başbakanlığı döneminde aldığı hediyelerin ayrıntılarını açıklamadığı gerekçesiyle yargılandığı davada suçlu bulundu.
Süleyman Özışık kimdir, neden öldü, kaç yaşında öldü? Süleyman Özışık kimdir, neden öldü, kaç yaşında öldü? Bir süredir kanser tedavisi gören Süleyman Özışık tedavi gördüğü hastanede gece yarısı hayatını kaybetti.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il açıkladı! O bölgelerde yaşayanlar tedbirini alsın! Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il açıkladı! O bölgelerde yaşayanlar tedbirini alsın! Hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sıcak havaların bu hafta da etkili olacağını ifade etti. Bunun ile birlikte bölge bölge hava durumu hakkında açıklamalarda bulundu.
14’üncü Büyükelçiler Konferansı başlıyor! 14’üncü Büyükelçiler Konferansı başlıyor! Yurt dışında ve merkez teşkilatında görevli tüm büyükelçilerin katılımıyla 2008 yılından bu yana düzenlenen Büyükelçiler Konferansı'nın 14'üncüsü, bu yıl 5-9 Ağustos'ta Ankara'da gerçekleştirilecek.
Rekabet Kurumu'ndan Storytel'a soruşturma! Rekabet Kurumu'ndan Storytel'a soruşturma! Rekabet Kurumu, sesli kitap okuma uygulaması Storytel hakkında soruşturma başlattı.
Kalite sistem danışmanlığı, belgeli meslek olma yolunda! Kalite sistem danışmanlığı, belgeli meslek olma yolunda! Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, kalite sistem danışmanlığının belgeli meslek haline gelmesinin işletmelerin hem mal ve hizmetlerinin kalitesini hem de dünyadaki rekabet gücünü artıracağını bildirdi.
Ankara'da alacak verecek kavgası! 1 kişi tüfekle yaralandı Ankara'da alacak verecek kavgası! 1 kişi tüfekle yaralandı Ankara’da Beypazarı ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan olayda iki kişi arasında alacak verecek meselesinden çıktığı öğrenilen kavgada silah çekildi.
Akşam 18.30'da başlayacak evde oturan oturmayan herkes SIRILSIKLAM olacak! 81 il için açıklandı Akşam 18.30'da başlayacak evde oturan oturmayan herkes SIRILSIKLAM olacak! 81 il için açıklandı ''Eyyam-ı Bahur" sıcakları tüm Türkiye'yi etkisi altına alırken artan hava sıcaklıkları vatandaşları resmen canından bezdirdi.