Gündem

Üniversite kayıtları ne zaman başlayacak, kayıt tarihleri belli oldu mu? Üniversite kayıtları ne zaman başlayacak, kayıt tarihleri belli oldu mu? YKS tercihleri için sona yaklaşılırken gözler şimdiden kayıt tarihine çevrilmiş durumda. Peki ama üniversite kayıtları ne zaman başlayacak? Net tarih açıklandı mı?
Üniversite kontenjanları belli mi? Açıköğretim ne kadar öğrenci alacak? Üniversite kontenjanları belli mi? Açıköğretim ne kadar öğrenci alacak? 2023 - YKS tercihleri için geri sayım başladı. Gözler ise üniversitelerin kontenjanına çevrildi. Peki ama hangi üniversite ne kadar kontenjan açıyor?
Manisa'da orman yangını çıktı! Havadan ve karadan müdahale sürüyor! Manisa'da orman yangını çıktı! Havadan ve karadan müdahale sürüyor! Manisa'nın Soma ilçesinde orman yangını meydana geldi. Yangının ardından olay yerine intikal eden ekipler müdahalede bulunuyor.
SON DAKİKA! Kocaeli'nden sonra Tekirdağ'da da patlama oldu! SON DAKİKA! Kocaeli'nden sonra Tekirdağ'da da patlama oldu! Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir fabrikada yangın meydana geldi. Yangına müdahale devam ediyor..
Derince Limanı neden patladı? Derince Limanı patlaması ölü, yaralı sayısı Derince Limanı neden patladı? Derince Limanı patlaması ölü, yaralı sayısı Kocaeli'de Derince Limanı mevkiinde bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi'nin deposunda patlama meydana geldi.
Derince Limanı'nda patlama meydana geldi! Derince Limanı'nda patlama meydana geldi! Derince Toprak Mahsulleri Ofisinde meydana gelen patlamanın ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.
YKS tercih yapacakların dikkatine o üniversitelerde yeni bölümler açıldı! YKS tercih yapacakların dikkatine o üniversitelerde yeni bölümler açıldı! YKS tercihleri için geri sayım başladı. Tercih yapmaya hazırlanan öğrenciler ise hangi üniversitede hangi bölümlerin olduğunu araştırmaya koyuldu.
Adalet Bakanlığı icra katibi personel alımı sonuçları sorgulama ekranı Adalet Bakanlığı icra katibi personel alımı sonuçları sorgulama ekranı Sözleşmeli icra katibi sözlü sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı bir süredir adayların gündeminde yer alıyordu. Adalet Bakanlığı, söz konusu alımlara ilişkin sonuç sorgulama ekranını erişime açtı.
YKS tercihi yapacakların dikkatine! Yarın son gün! YKS tercihi yapacakların dikkatine! Yarın son gün! 27 Temmuz'da başlayan YKS tercihleri için geri sayım başladı. Adaylar tercihlerini yarın saat 23.59'a kadar yapabilecek.
Olası İstanbul depreminden o iller etkilenecek! Herkes önlemini alsın uzman isim bir bir saydı Olası İstanbul depreminden o iller etkilenecek! Herkes önlemini alsın uzman isim bir bir saydı Yalova açıklarında meydana gelen depremin ardından açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın açıklamaları gündeme damga vurdu.
MEB LGS 2. nakil tercih sonuçları açıklandı! LGS nakil sonuçları sorgulama ekranı MEB LGS 2. nakil tercih sonuçları açıklandı! LGS nakil sonuçları sorgulama ekranı LGS 2. nakil tercihlerini gerçekleştiren öğrenciler nakil yerleştirme sonuçlarını merak ediyordu. LGS 2. nakil sonuçları erişime açıldı.
Kabine bugün toplanıyor! Gündem iç ve dış politika Kabine bugün toplanıyor! Gündem iç ve dış politika Kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında Beştepe'de yapılacak. Toplantının ana gündem maddesi iç v dış politika olacak.