Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden uyarı geldi! O illerde denize girmek yasaklandı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden uyarı geldi! O illerde denize girmek yasaklandı Uzun süredir devam eden hava sıcaklıklarının ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bu defa fırtına uyarısı yapıldı.
MGK toplantısı ne zaman, saat kaçta, konuları neler? MGK toplantısı ne zaman, saat kaçta, konuları neler? İki ayın ardından ilk kez gerçekleştirilecek olan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısında önemli konular yer alırken aynı zamanda toplantıya iki isim son kez katılım sağlayacak.
Batı'da sıcaklık düşecek doğu yanacak! Aman dikkat Meteoroloji açıkladı! Batı'da sıcaklık düşecek doğu yanacak! Aman dikkat Meteoroloji açıkladı! Hava sıcaklığı yurdun batısında mevsim normallerinde seyredecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü doğu bölgelerinde ise hava sıcaklığının artacağını açıkladı.
AKP içinde Yerel Seçim öncesi adaylık hareketliliği artıyor! Ankara ve İzmir için birden fazla isim gündemde AKP içinde Yerel Seçim öncesi adaylık hareketliliği artıyor! Ankara ve İzmir için birden fazla isim gündemde AKP'nin yaklaşan yerel seçimleri öncesinde, "3 dönem kuralı" nedeniyle milletvekilliği süresi sona eren birçok ismin büyükşehir belediye başkanlığı için adaylık konusunda hareketlilik yaşandığı konuşuluyor.
Milli Güvenlik Kurulu, 2 ay sonra ilk kez toplanacak! İki isim son kez katılacak Milli Güvenlik Kurulu, 2 ay sonra ilk kez toplanacak! İki isim son kez katılacak MGK 2 aylık aranın ardından bugün yeniden toplanmaya hazırlanırken Beştepe'de saat 15.00'da gerçekleşecek toplantı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşecek.
SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta korkutan deprem! SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta korkutan deprem! Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin, ilçede hafif hissedildiği herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı açıklandı.
Köpeğe çarpmamak için fren yaptı! 5 kişi yaralandı Köpeğe çarpmamak için fren yaptı! 5 kişi yaralandı Sungurlu-Kırıkkale kara yolunda meydana gelen kazada köpeğe çarpmamak için ani fren yapan araca başka bir araç çarptı.
Dolandırıcılar öyle profesyonel ki kendi ağzınızla sizin bilgilerinizi alıyorlar! Bu taktik herkesin başını yaktı aman dikkat Dolandırıcılar öyle profesyonel ki kendi ağzınızla sizin bilgilerinizi alıyorlar! Bu taktik herkesin başını yaktı aman dikkat Bu defaki taktik diğerlerinden çok farklı olmakla birlikte oldukça zor anlaşılır bir taktik oldu.
Çöl sıcakları sadece o ilde etkili olacak! Meteoroloji sıcaklığın o bölgede artacağını açıkladı! Çöl sıcakları sadece o ilde etkili olacak! Meteoroloji sıcaklığın o bölgede artacağını açıkladı! Bu hafta hava sıcaklığı mevsim normallerine geri dönecek. Bunun ile birlikte Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Elazığ'da yarından itibaren hava sıcaklıklarının artacağını açıkladı.
O ilde bazı alanlarda su kullanımına 5 gün yasak geldi! O ilde bazı alanlarda su kullanımına 5 gün yasak geldi! Bugünden itibaren geçerli olmak üzere Diyarbakır'da su kesintisi duyurusu yapıldı.
O ilde denize girmeyin uyarısı yapıldı! Aman dikkat! O ilde denize girmeyin uyarısı yapıldı! Aman dikkat! Sakarya'nın Karadeniz'e kıyı ilçeleri Karasu, Kocaali ve Kaynarca'da denize girilmemesi yönünde uyarılar yapıldı. 2 gün boyunca yoğun dalganın etkili olacağı ifade edildi.
Aman dikkat! O tarihe kadar güneş çarpması riskine karşı dikkatli olun! Aman dikkat! O tarihe kadar güneş çarpması riskine karşı dikkatli olun! Hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sıcaklık değerlerinin hissedilebilir şekilde artacağını ifade etti. Güneş çarpması riskine karşı dikkatli olunması gerektiğini söyledi.