Gündem

SGK Başkanı Raci Kaya kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi? SGK Başkanı Raci Kaya kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi? Raci Kaya'nın SGK Başkanı olmasının ardından milyonlarca kişi yeni SGK Başkanını tanımak amacıyla araştırmalara başladı.
SGK, AFAD ve İŞKUR'un başındaki isimler değişti! Resmi Gazete'de yayımlandı SGK, AFAD ve İŞKUR'un başındaki isimler değişti! Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararlar doğrultusunda SGK, AFAD ve İŞKUR'un başındaki isimler değişti.
Resmi Gazete'de bugün! Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu Resmi Gazete'de bugün! Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre oyuncu Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu.
Çöl sıcakları geri dönüyor! O ilde termometreler 46 dereceyi görecek! Çöl sıcakları geri dönüyor! O ilde termometreler 46 dereceyi görecek! Geçtiğimiz haftalarda yurt genelinde Eyyam-ı Bahur sıcakları etkili olmuştu. Meteoroloji, serin havaların ardından sıcaklıkların pazar gününden itibaren tekrardan artış yaşayacağını hatırlattı.
Meteor yağmuru ne zaman ve saat kaçta başlayacak? Meteor yağmuru ne zaman ve saat kaçta başlayacak? Meteor yağmurunu izlemek isteyen kişiler hangi tarih aralığında ve saat kaçta başlayacağını merak ediyor. Meteor yağmuruna dair tüm detaylar belli oldu.
Son dakika! Diyarbakır'da 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi Son dakika! Diyarbakır'da 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi AFAD verilerine göre Diyarbakır'ın Hani ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi. Son dakika olarak açıklanan deprem bilgilerini haber Ankara okurları için derledik.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika deprem bölgesi açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika deprem bölgesi açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kahramanmaraş'taki Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde konuştu.
Aksaray'ın yeni valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu kimdir, nereli ve daha önce hangi görevlerde bulundu? Aksaray'ın yeni valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu kimdir, nereli ve daha önce hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla 57 ile yeni vali ataması gerçekleştirildi. Kararname Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kararname ile Aksaray'ın yeni valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu oldu. Peki ama Mehmet Ali Kumbuzoğlu kimdir?
AK Parti MYK bugün toplanıyor! Gündem kongre hazırlıkları ve yerel seçim çalışmaları! AK Parti MYK bugün toplanıyor! Gündem kongre hazırlıkları ve yerel seçim çalışmaları! AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak. Toplantının ana gündem maddesi kongre hazırlıkları ve yerel seçim çalışmaları olacak.
Ankara ve İstanbul'da İstanbul'da 65 yaş üstü ulaşım ücretli mi ücretsiz mi? Ankara ve İstanbul'da İstanbul'da 65 yaş üstü ulaşım ücretli mi ücretsiz mi? Ülkemizde bir süredir tartışma konusu olan 65 yaş üzerine ücretsiz toplu taşıma hizmetinin sona erip ermediği merak ediliyor. Özellikle büyükşehirdeki durum merak konusu olurken yapılan son açıklamalar takip ediliyor.
Ziraat Bankası mobil şube çöktü mü, neden girilmiyor? Ziraat Bankası mobil şube çöktü mü, neden girilmiyor? 10 Ağustos 2023 Perşembe günü Ziraat Bankası internet sitesi ve mobil şube uygulamasına giriş yapmakta sorun yaşayan binlerce vatandaş sorunu sosyal medyaya taşıdı. Ziraat Mobil'in neden açılmadığını sorgulayanlar resmi açıklama yapılmasını bekliyor.
Cumhurbaşkanlığı uyardı! Dolandırıcılar bu sefer e-Devlet'e bela oldu! Aman dikkat Cumhurbaşkanlığı uyardı! Dolandırıcılar bu sefer e-Devlet'e bela oldu! Aman dikkat Dolandırıcılar her geçen gün farklı yöntemler bularak vatandaşların özel bilgilerini ve paralarını hedef alırken bu defa uyarı Cumhurbaşkanlığı'ndan geldi.