Gündem

DGS sonuçları neden açıklanmadı, 22 Ağustos'ta DGS sonuçları açıklanır mı? DGS sonuçları neden açıklanmadı, 22 Ağustos'ta DGS sonuçları açıklanır mı? DGS sonuçları hala açıklanmadı. Sınava giren binlerce aday sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. ÖSYM'nin takvimine göre DGS sonuçları 14 Ağustos tarihinde açıklanacaktı. Ancak 1 haftadan fazla zaman geçmesine rağmen DGS sonuçları hala açıklanmadı.
KPSS lisans sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? KPSS lisans sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? KPSS sonuç sorgulama ekranı, sınav sonuçlarının açıklanması ile aktif hale gelecek. Sınava giren milyonlarca aday KPSS sonuçlarının hangi tarihte saat kaçta açıklanacağını merak ediyor.
18 ilde Narkoçelik-33 operasyonu 63 zehir taciri yakalandı 18 ilde Narkoçelik-33 operasyonu 63 zehir taciri yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 18 il genelinde yasaklı madde satıcılarına yönelik olarak Narkoçelik-33 operasyonları düzenlendiğini duyurdu.
Muğla'da 4.1 şiddetinde deprem Muğla'da 4.1 şiddetinde deprem AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından son dakika olarak geçilen açıklama ile duyurulan Muğla Depremi korkuttu. AFAD depremin şiddetini 4,1 olarak açıkladı.
Resmi Gazete'de yayımlandı: İşlenmeyen tarım arazileri kiraya verilecek Resmi Gazete'de yayımlandı: İşlenmeyen tarım arazileri kiraya verilecek Resmi Gazete aracılığı ile kamuoyunu ilgilendiren kararlar günlük olarak yayımlanıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Tarım ve Orman Bakanlığının 2 yıl işlenmeyen tarım arazilerini kiraya vereceği öğrenildi.
Manisa'da hamile kadına yönelik şiddete AK Parti Sözcüsü Çelik'ten sert tepki Manisa'da hamile kadına yönelik şiddete AK Parti Sözcüsü Çelik'ten sert tepki Manisa'nın Akhisar ilçesinde sokak ortasında eşi tarafından darp edilen hamile kadına yönelik şiddet, kamuoyunun tepkisini topladı. Şiddet olayına ilişkin AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten de sert tepki geldi.
Bakan Tekin: Öğretmenlerle güzel haberi paylaşmak istiyorum Bakan Tekin: Öğretmenlerle güzel haberi paylaşmak istiyorum Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, mazerete bağlı yer değişikliği için tercih etmiş olduğu eğitim kurumlarına ataması gerçekleştirilemeyen öğretmenlere yönelik son dakika açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, bir de güzel haber paylaşacağını ifade etti.
OGM ve AFAD'dan Kızılcahamam Gerede orman yangınlarına ilişkin açıklama OGM ve AFAD'dan Kızılcahamam Gerede orman yangınlarına ilişkin açıklama Ankara’nın Kızılcahamam ilçesine bağlı Şahinler mahallesinde bulunan ormanlık alanda çıkan yangın Bolu'nun Gerede ilçesine kadar uzandı. Yangınla ilgili olarak OGM ve AFAD'dan açıklama geldi.
Tarihte bir ilk: Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Ahlat’ta toplanacak Tarihte bir ilk: Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Ahlat’ta toplanacak Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısının tarihi merak konusu olmaya devam ediyor. Kabine toplantısı tarihi araştırma konusu olmaya devam ederken Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin hangi tarihte bir araya geleceği açıklanırken toplantının da Ahlat'ta yapılacağı açıklandı.
Şehit Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk Başkentte son yolculuğuna uğurlandı Şehit Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk Başkentte son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde patlayan patlatıcı sebebiyle ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Emin kurtarılamayarak şehit düşmüştü.
Manisa'da hamile eşini döven şahsın yaptığı yanına kalmadı! Manisa'da hamile eşini döven şahsın yaptığı yanına kalmadı! Türkiye'yi ayağa kaldıran şiddet vakalarına bir yenisi eklendi. Sokak ortasında insanların gözü önünde bir kadının darp edilmesi ekipler harekete geçti.
Herkes sarı görüyor ama Güneş'in gerçek rengi bambaşka çıktı! Duyunca çok şaşıracaksınız Herkes sarı görüyor ama Güneş'in gerçek rengi bambaşka çıktı! Duyunca çok şaşıracaksınız Güneş ne renk diye sorsak hemen hemen herkes sarı cevabını verir. Yapılan resimlerde bile güneş her zaman sarı ile boyanırken aslında güneşin renginin farklı olduğu ortaya çıktı. Bakın güneş ne renk?