Gündem

Dükkan sahibi namaz kılarken bakkaldan dondurma çaldılar! O anlar kamerada Dükkan sahibi namaz kılarken bakkaldan dondurma çaldılar! O anlar kamerada Ankara’nın Altındağ ilçesinde dükkan sahibinin namaz kılmasını fırsat bilen bir kadın ve yanındaki çocuklar bakkaldan dondurma çaldı.
Meteor yağmuru bugün de gökyüzü tutkunlarını büyüleyecek mi? Meteor yağmuru bugün de gökyüzü tutkunlarını büyüleyecek mi? Dün gece etkili olan meteor yağmuru yoğun ilgi gördü. Birçok vatandaş ise bugün de meteor yağmurunun etkili olup olmayacağını sorguluyor.
Malatya’da peş peşe 3 deprem meydana geldi! Malatya’da peş peşe 3 deprem meydana geldi! Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi art arda meydana gelen iki depremin ardından saat 18.18’de 4.2 büyüklüğünde bir depremle daha sallandı.
Malatya'da arka arkaya iki deprem! 5,3'ün ardından 4,8 ve 4,5 büyüklüğünde iki deprem oldu! Malatya'da arka arkaya iki deprem! 5,3'ün ardından 4,8 ve 4,5 büyüklüğünde iki deprem oldu! Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde birer dakika arayla iki deprem meydana geldiği açıklandı. AFAD son dakika açıklaması yaparak son depremleri duyurdu.
Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde değişiklik yapıldı! Atıl durumdaki ofisler konuta dönüştürülebilecek Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde değişiklik yapıldı! Atıl durumdaki ofisler konuta dönüştürülebilecek 12 Ağustos tarihi ile Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararla birlikte atıl durumdaki boş ofislerin konuta dönüştürülmesinin önü açıldı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş'tan engelli vatandaşlar hakkında açıklama! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş'tan engelli vatandaşlar hakkında açıklama! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, engelli vatandaşların temel ihtiyaçlarına dair yürüttükleri proje kapsamında açıklamalarda bulundu.
Ticaret Bakanlığı, ürün denetimlerini sürdürüyor! Güvensiz ürünler için ciddi cezalar Ticaret Bakanlığı, ürün denetimlerini sürdürüyor! Güvensiz ürünler için ciddi cezalar Ticaret Bakanlığı, güvensiz ürünler kapsamında denetim gerçekleştirdi. Bu doğrultuda toplamda 940 parti ürün denetlenirken, güvensiz ürünleri piyasaya süren üretici ve ithalatçılara caydırıcı cezalar verildi. İşte detaylar...
Perseid meteor yağmuru ne zaman, saat kaçta, Ankara'dan görülecek mi? Perseid meteor yağmuru ne zaman, saat kaçta, Ankara'dan görülecek mi? Perseid meteor yağmuru için geri sayım başladı. Her yıl 13 Ağustos tarihinde gözlemlenen meteor yağmuru hakkında vatandaşların merak ettikleri de arttı.
2023 Kömür Yardımı! Başvuru, dağıtım tarihi ve detayları neler? 2023 Kömür Yardımı! Başvuru, dağıtım tarihi ve detayları neler? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi gazetede imzasıyla onaylanan ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımına ilişkin detaylar merak konusu olmakta. İşte 2023 kömür yardımı hakkında merak edilenler ve detaylar...
Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladı! Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladı! Haftalık olarak hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sıcak havaların bu hafta sonu havaların tekrardan sıcak olacağını ifade etti. Ege Bölgesi'ni işaret etti.
Aman dikkat! Malatya depreminin ardından içme suyu uyarısı yapıldı! Aman dikkat! Malatya depreminin ardından içme suyu uyarısı yapıldı! Dün Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin olmasının ardından içme suyunun kullanılmamasına yönelik peş peşe uyarılar yapıldı.
Pençe-Kilit Harekatı şehidi teğmen Altınbaş son yolculuğuna uğurlandı! Pençe-Kilit Harekatı şehidi teğmen Altınbaş son yolculuğuna uğurlandı! Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş, memleketi Ankara’da düzenlenen resmi törenle son yolcuğuna uğurlandı.