Gündem

Ankara'da narkotik operasyonlarında 283 kişi gözaltına alındı, 30 kişi tutuklandı! Ankara'da narkotik operasyonlarında 283 kişi gözaltına alındı, 30 kişi tutuklandı! Ankara Emniyet Müdürlüğü, son bir hafta içerisinde gerçekleştirdiği narkotik operasyonlarında 283 şüpheliyi gözaltına aldığını duyurdu. Bu operasyonlarda gözaltına alınan 283 kişiden 30'u çıkarıldıkları hakimliklerce tutuklandı.
Ticaret Bakanlığı piyasa bozucu haksız ve dampingli ithalata karşı üreticileri koruyor! Ticaret Bakanlığı piyasa bozucu haksız ve dampingli ithalata karşı üreticileri koruyor! Ticaret Bakanlığı, yürürlükte olan 126 adet anti-damping ve anti-sübvansiyon tedbirleri ile yerli üreticileri ithalat kaynaklı haksız uygulamalara ve tehditlere karşı ticaret politikası savunma araçları ile koruyor.
Kulislerde Ekrem İmamoğlu iddiası! 'İmamoğlu yeniden İBB Başkanlığına aday olduğunu açıklayacak' denildi Kulislerde Ekrem İmamoğlu iddiası! 'İmamoğlu yeniden İBB Başkanlığına aday olduğunu açıklayacak' denildi CHP'de ''değişim'' krizi sürmeye devam ederken değişim mesajını veren ilk isimlerden birisi de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu olmuştu.
Sıcaklıklar 8 ila 10 derece arasında artacak! Aman dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı! Sıcaklıklar 8 ila 10 derece arasında artacak! Aman dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı! Geçen hafta yurdun büyük bölümünde sıcak havaların hakim olmasının ardından gözler yeni haftaya çevrilmiş durumda. Peki ama bu hafta hava nasıl olacak, sıcaklık değerleri artacak mı?
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan, AK Parti’nin 22. kuruluş yıl dönümü mesajı! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan, AK Parti’nin 22. kuruluş yıl dönümü mesajı! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti’nin 22. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle mesaj paylaştı.
Toplu sözleşme ikinci görüşmeleri ne zaman yapılacak, saat kaçta? Toplu sözleşme ikinci görüşmeleri ne zaman yapılacak, saat kaçta? Bugün toplu sözleşme görüşmelerinde ikinci toplantı planlanırken toplantının Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda gerçekleşeceği ortaya çıktı.
Kırıkkale-Ankara yolunda trafik kazası meydana geldi! 2 kişi yaralandı Kırıkkale-Ankara yolunda trafik kazası meydana geldi! 2 kişi yaralandı Kırıkkale-Ankara kara yolunda meydana gelen bir trafik kazası, bölgede büyük bir hızla yayıldı. Kazada, bir otomobil ile bir tırın çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.
Türkiye'de çocukların cinsiyetlerine tıbbi müdahale iddiaları üzerine Memur-Sen Kadınlar Komisyonu'ndan çağrı! Türkiye'de çocukların cinsiyetlerine tıbbi müdahale iddiaları üzerine Memur-Sen Kadınlar Komisyonu'ndan çağrı! İstanbul Üniversitesi tarafından yayınlanan ve 18 yaşından küçük çocukların cinsiyet değişikliği sürecine dair konuları ele alan makale, büyük bir tartışmayı başlattı.
Nüzhet Gökdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Nüzhet Gökdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Türkiye'nin ilk kadın gökbilimcisi ve ilk kadın dekanı olarak bilinen Nüzhet Gökdoğan gündemin en çok merak edilen ismi olurken hakkındaki araştırmalar sürmeye devam ediyor.
Milyonları ilgilendiren duyuru yapıldı! 15 Ekim'den itibaren resmen sona eriyor Milyonları ilgilendiren duyuru yapıldı! 15 Ekim'den itibaren resmen sona eriyor Ülkemizde hizmet veren Özel Halk Otobüsleri artan maliyetleri gerekçe göstererek çeşitli duyurulara yer veriyor. Maliyetlerin artmasıyla bilet fiyatlarının düşük kaldığını savunan TÖHOB Başkanı Ercan Soydaş, ücretsiz hizmet süreci ile ilgili konuştu.
Aman dikkat kum fırtınası meydana geldi! 700'den fazla kişi hastanelik oldu Aman dikkat kum fırtınası meydana geldi! 700'den fazla kişi hastanelik oldu İran'ın güneydoğusundaki Sistan-Beluçistan eyaletinde kum fırtınası meydana geldi. Bunun sonucunda da 700'den fazla kişi hastanelik oldu.
Yeni haftada hava nasıl olacak? Meteoroloji bölge bölge açıklayıp uyardı! Yeni haftada hava nasıl olacak? Meteoroloji bölge bölge açıklayıp uyardı! Yeni haftada hava sıcaklığının nasıl olacağı merak söz konusu olurken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden açıklama gecikmedi. Havanın sıcak olacağı bölgeler sıralandı.