Gündem

2023 ALES 2 ne zaman, saat kaçta yapılacak? 2023 ALES 2 ne zaman, saat kaçta yapılacak? ÖSYM tarafından yapılan ALES, ilkbahar ve yaz dönemlerinde olmak üzere yılda 3 kez yapılıyor. ALES hakkında merak edilenler artarken 2023 ALES/2 için geri sayım başladı.
Memur-Sen'den 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi zam oranları teklifine Ankara'da protesto Memur-Sen'den 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi zam oranları teklifine Ankara'da protesto Memur-Sen, 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmeleri kapsamında Kamu İşveren Heyeti'nin sunduğu zam oranları teklifini öğrendi. Söz konusu teklifi yetersiz bulan Memur-Sen ise 81 ilde protesto düzenledi.
SON DAKİKA! 30. Dönem POMEM mülakat sınavının sınav yeri ve tarihleri belli oldu SON DAKİKA! 30. Dönem POMEM mülakat sınavının sınav yeri ve tarihleri belli oldu Adayların bir süredir merakla beklediği 30. Dönem POMEM mülakat sınavının sınav yeri ve tarihleri açıklandı. Adaylar sınav yer ve tarihlerini nereden sorgulayacaklarını araştırmaya başladı.
Ukrayna limanlarından yola çıkmıştı! Tüm dünyanın izlediği o gemi İstanbul Boğazı’na girdi! Ukrayna limanlarından yola çıkmıştı! Tüm dünyanın izlediği o gemi İstanbul Boğazı’na girdi! Tüm dünya o gemiyi yakından takip ederken Ukrayna limanlarından çıkış yapan gemi İstanbul Boğazı'na giriş yaptı.
Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür'den Uyarı! 30 yıllık periyodun sonlarına geliyoruz Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür'den Uyarı! 30 yıllık periyodun sonlarına geliyoruz Bilim dünyasının tanınmış isimlerinden Prof. Dr. Naci Görür, DHA'ya verdiği röportajda 17 Ağustos 1999 depreminin yıl dönümü yaklaşırken yaptığı açıklamalarla İstanbulluları endişelendirdi.
İstanbul Emniyeti'nde söz konusu atamalar gerçekleşti! Listedeki isim dikkat çekti İstanbul Emniyeti'nde söz konusu atamalar gerçekleşti! Listedeki isim dikkat çekti İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın talimatıyla oluşturulan yeni kadro İstanbul Valiliğinin onayı sonrasında gece açıklandı.
Hanifi zengin kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi? Hanifi zengin kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi? Bir dönem gazetecileri tehdit ettiği ve vatandaşları darp ettiği iddiaları ile gündeme gelen Emniyet Amiri Hanifi Zengin'in kim olduğu araştırılıyor.
Yapı denetimiyle 1 milyona yakın bina depreme karşı güvence altına alındı! Yapı denetimiyle 1 milyona yakın bina depreme karşı güvence altına alındı! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 22 yıl önce uygulamaya başlanan "yapı denetim sistemi" ile 976 bin bina, 6,8 milyon bağımsız bölüm denetlendi, 510 bin binanın ise denetimi sürüyor.
Türk Tohumculuk Sektörü, 1 milyar dolarlık ticaret hedefine koşuyor! Türk Tohumculuk Sektörü, 1 milyar dolarlık ticaret hedefine koşuyor! Her yıl dünya tarımını Antalya’da buluşturan Growtech, arge desteğiyle verimlilik ve ihracattaki hedefini her yıl büyüten Türk tohumcularının uluslararası arenadaki yeni başarı hikayelerine ev sahipliği yapıyor.
Türkiye'nin İlk Işık Festivali düzenlendi! Ormanda Işık Festivali'ne İstanbul ev sahipliği yapıyor Türkiye'nin İlk Işık Festivali düzenlendi! Ormanda Işık Festivali'ne İstanbul ev sahipliği yapıyor Türkiye'nin ilk ışık festivali olan Ormanda Işık Festivali, Turkcell Platinum Park'ta ziyaretçilere kapılarını açtı. Festival, İstanbul'a gelen turistlerden de yoğun ilgi görerek şehrin tanıtımına katkı sağlamayı hedefliyor.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan göçmen kaçakçılığı operasyonu açıklaması! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan göçmen kaçakçılığı operasyonu açıklaması! Bakan Yerlikaya, Antalya, Muğla, İzmir ve Balıkesir İl Jandarma Komutanlıkları tarafından, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleriyle koordineli icra edilen operasyonlarda; 39 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını açıkladı.
Bugün 17 AĞUSTOS! 24 yıl önce bugün evlere ateş düşüren Marmara depreminden işte geri kalanlar Bugün 17 AĞUSTOS! 24 yıl önce bugün evlere ateş düşüren Marmara depreminden işte geri kalanlar Türkiye'yi derin bir üzüntü ve yasa boğan, binlerce kişinin hayatını ve milyonlarca kişinin evini kaybetmesine neden olan 1999 Marmara depreminin bugün 24. yılı.