Gündem

PMYO Giriş Sınavı müracaat, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı tarihleri açıklandı! PMYO Giriş Sınavı müracaat, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı tarihleri açıklandı! Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) Giriş Sınavı'na katılacak adaylara ilişkin yapılacak olan müracaat kabul, sağlık ve fizik testlerine dair yer ve tarihler belli oldu.
SON DAKİKA! Kahramanmaraş’ta 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi SON DAKİKA! Kahramanmaraş’ta 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Destekleme ve Yetiştirme Kursları 4 Eylül’de başlıyor! Destekleme ve Yetiştirme Kursları 4 Eylül’de başlıyor! Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının (DYK) 4 Eylül’de başlayacağını duyurdu.
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın'dan yeni TİS açıklaması! Enflasyon farkı zam gibi sunuluyor Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın'dan yeni TİS açıklaması! Enflasyon farkı zam gibi sunuluyor Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın toplu sözleşmeye ilişkin yaptığı yeni açıklamada enflasyon farkının zam gibi sunulduğunu savundu. Düzenlediği basın toplantısında konuşan Başkan Yalçın, memurların çalışmalarının karşılığını almaları gerektiğini savundu.
Ankara'daki narkotik operasyonlarında bir haftada 237 kişi yakalandı! Ankara'daki narkotik operasyonlarında bir haftada 237 kişi yakalandı! Ankara Emniyet Müdürlüğü, son bir haftada narkotik suçlardan gözaltına alınan 237 şüpheliden 23'ünün tutuklandığını bildirdi.
Rekabet Kurulu’ndan Uludağ ve Namet’e soruşturma! Rekabet Kurulu’ndan Uludağ ve Namet’e soruşturma! Rekabet Kurumu, hızlı tüketim malları sektöründe üretici olarak faaliyet gösteren Erbak Uludağ ve Namet Gıda firmalarına soruşturma açılmasına karar verdi.
Bakan Işıkhan'dan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Tonbul'a geçmiş olsun mesajı! Bakan Işıkhan'dan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Tonbul'a geçmiş olsun mesajı! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kalp krizi geçiren ve sağlık durumu iyi olduğu belirtilen Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul'a "geçmiş olsun" dileklerinde bulundu.
Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Tonbul kalp krizi geçirdi! Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Tonbul kalp krizi geçirdi! Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, kalp krizi geçirdi.
Adalet Bakanı Tunç açıkladı! Yozgat'taki kaza ile ilgili olarak gerekli adli soruşturma başlatılmıştır Adalet Bakanı Tunç açıkladı! Yozgat'taki kaza ile ilgili olarak gerekli adli soruşturma başlatılmıştır Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yozgat’ta yaşanan otobüs kazasının ardından taziye mesajı yayımladı ve adli soruşturmanın başladığını bildirdi.
Kabine toplantısı ne zama, saat kaçta? Kabine toplantısında ne konuşulacak? Kabine toplantısı ne zama, saat kaçta? Kabine toplantısında ne konuşulacak? Milyonları yakından ilgilendiren Kabine Toplantısı'nın saat kaçta gerçekleşeceği araştırılırken aynı zamanda toplantıda konuşulacak konu başlıkları da merak edilmiş durumda.
Yozgat'ta feci otobüs kazası! 12 kişi hayatını kaybetti Yozgat'ta feci otobüs kazası! 12 kişi hayatını kaybetti Sivas'tan İstanbul'a seyreden A.T. yönetimindeki yolcu otobüsü Yozgat'ın Sorgun ilçesinde kontrolden çıktı.
Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem üzerine Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama! Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem üzerine Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama! Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin artçı olabileceği konusunda uyarıda bulundu. Deprem bilinci ve hazırlıkları büyük önem taşıyor.