Gündem

Bingöl'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi Bingöl'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi AFAD verilerine göre Bingöl'ün Kığı ilçesinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
AFAD'dan Çanakkale'de gerçekleşen yangına ilişkin açıklamalar geldi! AFAD'dan Çanakkale'de gerçekleşen yangına ilişkin açıklamalar geldi! AFAD'dan yapılan açıklamalarda dumandan etkilenen vatandaşların tedavilerine başlandığı ve tedbir amaçlı tahliye edilen bölgeler hakkında bilgiler verildi.
2023 YKS taban puanları, boş kontenjanları, 2 ve 4 yıllık en küçük ve en büyük yerleştirme puanları nedir? 2023 YKS taban puanları, boş kontenjanları, 2 ve 4 yıllık en küçük ve en büyük yerleştirme puanları nedir? ÖSYM, 2023 YKS tercih sonuçlarını erişime açtı. Üniversite tercih sonuçlarının açıklanması ile birlikte taban ve tavan puanlarla birlikte yerleştirme sonuçlarının olduğu tablo merak edildi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, kamu toplu sözleşme sonucuna dair açıklamalarda bulundu! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, kamu toplu sözleşme sonucuna dair açıklamalarda bulundu! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi dördüncü toplantısı sonrası, toplantıya dair değerlendirmelerde bulundu.
7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi’nde son karar Hakem Kurulu tarafından verilecek! 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi’nde son karar Hakem Kurulu tarafından verilecek! Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesine dair 11 hizmet kolunda anlaşma sağlandığını fakat oransal zamda mutabakata varılmadığını belirtti.
2023 KPSS sonuçları belli oldu mu, ne zaman açıklanacak? 2023 KPSS sonuçları belli oldu mu, ne zaman açıklanacak? KPSS sonuçları ile ilgili araştırmalar devam ediyor. ÖSYM'nin yayımladığı sınav takvimindeki tarihe göre KPSS sonuçlarının ne zaman açıklanacağı adaylar tarafından sorgulanmaya başladı.
YKS ek tercih başladı mı, ne zaman ve nasıl yapılır, tercih ücreti ne kadar? YKS ek tercih başladı mı, ne zaman ve nasıl yapılır, tercih ücreti ne kadar? İstedikleri üniversitenin kapısından içeri girmek için uzun bir süredir ter döken öğrenciler, tercih sonuçlarının açıklanması ile rahat bir nefes aldı. İlk tercihlerinin ardından herhangi bir bölüme yerleşemeyenler için de ek tercih süreci merak edildi.
TMO'dan nasıl randevu alınır? TMO mısır alımı randevusu nereden alınır? TMO'dan nasıl randevu alınır? TMO mısır alımı randevusu nereden alınır? TMO, üreticilerimizin iş yerleri önünde uzun süre beklemelerini önlemek amacıyla uyguladığı randevulu alım sistemini uygulamaya koyacağını açıkladı.
Yurt genelinde yüksek sıcaklıklar etkisini sürdürecek! Yurt genelinde yüksek sıcaklıklar etkisini sürdürecek! Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Yusuf Ziya Yavuz, "Yüksek sıcaklıklar ülke genelinde etkisini sürdürüyor. Her ne kadar özellikle iç ve doğu bölgelerde birkaç derece düşüş gözükse de yüksek sıcaklıklar etkisini gösterecek" dedi.
Bakan Güler Şırnak’ta incelemelerde bulundu! Bakan Güler Şırnak’ta incelemelerde bulundu! Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Şırnak’ta incelemelerde bulundu.
TSK’dan Libya açıklarında eğitim! TSK’dan Libya açıklarında eğitim! Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Türk Deniz Görev Grubu görevi çerçevesinde Libya açıklarında eğitim gerçekleştirdi.
SON DAKİKA! Kayseri'de 4,7 büyüklüğünde deprem SON DAKİKA! Kayseri'de 4,7 büyüklüğünde deprem AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Kayseri'nin Sarız ilçesinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.