Gündem

2023 DGS tercihleri ne zaman, nasıl yapılacak? 2023 DGS tercihleri ne zaman, nasıl yapılacak? Ön lisans eğitimlerini lisans derecesine tamamlamak için DGS'ye başvuru yapan öğrenciler için ÖSYM'den gelecek tercih kılavuzu ve tarihlerini bekliyor.
YÖKDİL 2 Sınavı 27 Ağustos'ta 81 ilde gerçekleşiyor! YÖKDİL 2 Sınavı 27 Ağustos'ta 81 ilde gerçekleşiyor! Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı, 27 Ağustos Pazar günü 81 il ve 87 sınav merkezinde yapılacak.
65 yaş üstü ücretsiz ulaşım ne zaman, hangi illerde sona erecek? 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım ne zaman, hangi illerde sona erecek? Ülkemizde 65 yaş üstüne ücretsiz ulaşım hizmeti tartışma konusu olmaya devam ederken vatandaşlar da gelişmeleri takip ediyor. 65 yaş üzerine ücretsiz ulaşımın ne zaman ve hangi illerde sona ereceği merak ediliyor.
2023 KPSS cevap kağıtları ve aday cevapları erişime açıldı! 2023 KPSS cevap kağıtları ve aday cevapları erişime açıldı! Kamu kurumlarında çalışmak isteyen milyonlarca aday 2023 KPSS oturumlarında ter döktü. KPSS A Grubu ve Öğretmenlik sınavları cevap kağıtları ve aday cevapları, ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden erişime açıldı.
Rekabet Kurumu'ndan Mauri Maya'ya 25 milyon lira para cezası! Rekabet Kurumu'ndan Mauri Maya'ya 25 milyon lira para cezası! Rekabet Kurulu, yaş maya tedarikçileri ile fiyat belirlediği gerekçesiyle Mauri Maya’ya 25 milyon 227 bin lira para cezası kesti.
Vuslat Doğan Sabancı kimdir? Vuslat Doğan Sabancı kim kızı, kaç yaşında, sağlık durumu nedir? Vuslat Doğan Sabancı kimdir? Vuslat Doğan Sabancı kim kızı, kaç yaşında, sağlık durumu nedir? Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı Yunanistan'da denizde kaza geçirdi.
2023 KPSS tercih kılavuzu açıklandı mı, KPSS  tercihleri ne zaman alınacak? 2023 KPSS tercih kılavuzu açıklandı mı, KPSS tercihleri ne zaman alınacak? ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı Lisans oturumda ter döken adaylara ÖSYM Başkanlığı tarafından 2023 KPSS sonuçları duyuruldu. KPSS sonuçlarının açıklanması ile birlikte tercih kılavuzunun ne zaman yayımlanacağı merak edildi.
2023 KPSS P1, P2, P3 puan türleri ile alım yapan kurumlar ve meslekler hangileri? 2023 KPSS P1, P2, P3 puan türleri ile alım yapan kurumlar ve meslekler hangileri? KPSS sonuçları açıklanır açıklanmaz KPSS puan türleri ve meslekleri hakkında araştırmalar başladı. Sonuçları öğrenen adaylar KPSS P1-P2- P3 puan türleri ve branşlarını merak ederek araştırmalarını sürdürüyor.
2023 KPSS sonuçları açıklandı! 2023 KPSS lisans sonuçları sorgulama ekranı 2023 KPSS sonuçları açıklandı! 2023 KPSS lisans sonuçları sorgulama ekranı Kamu kurumlarında çalışmak üzere ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı Lisans Sınavı'nda ter döken adaylara ÖSYM Başkanlığı tarafından 2023 KPSS sonuçları açıklandı.
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), 2023 Yılı II. Kabul Dönemi burs programları başvurularını başlattı! Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), 2023 Yılı II. Kabul Dönemi burs programları başvurularını başlattı! Yurt içi ve yurt dışında binlerce öğrenciye yurt, burs ve kurs anlamında eğitim desteği veren Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV), 2023 Yılı II. Kabul Dönemi Burs Programlarına başvurular başladı. Başvurular 19 Eylül’e kadar devam edecek.
Resmi Gazete'de yayımlandı! SGK Sağlık Uygulama Tebliği'nde değişiklik yapıldı ücretler arttı Resmi Gazete'de yayımlandı! SGK Sağlık Uygulama Tebliği'nde değişiklik yapıldı ücretler arttı Türkiye'de Resmi Gazete aracılığı ile Cumhurbaşkanı kararları ve çeşitli tebliğler yayımlanarak duyurulmaya devam ediyor. SGK ile ilgili tebliğ de kamuoyuna duyuruldu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı 11 bin 455 personel alımı yapacağını duyurdu! Gençlik ve Spor Bakanlığı 11 bin 455 personel alımı yapacağını duyurdu! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere 11 bin 455 sözleşmeli personel alacaklarını bildirdi.