Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
MEB resmen ilan etti! 11 Eylül'de başlayacak o yasağa uymayan öğrencilere yaptırım uygulayacak MEB resmen ilan etti! 11 Eylül'de başlayacak o yasağa uymayan öğrencilere yaptırım uygulayacak Ülkemizde 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılının başlamasına sayılı süre kala Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den önemli açıklamalar geldi. Yeni eğitim yılına dair takvimle birlikte bir de yasak kararı çıktığını açıkladı. Bakan Tekin, yasağı duyurdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı! Türkiye'nin geleceği aydınlık Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı! Türkiye'nin geleceği aydınlık Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Türkiye'nin geleceği ve milletin birliği hakkında önemli mesajlar verdi.
Öğretmenler için ikinci yer değiştirme sonuçları açıklandı! Öğretmenler için ikinci yer değiştirme sonuçları açıklandı! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlere yönelik gerçekleştirilen ikinci il içi, iller arası ve mazerete bağlı yer değiştirme süreci tamamlandı. Bu süreç kapsamında isteğe bağlı olarak yer değiştirme başvuruları alınmış ve sonuçlar neticelenmiştir.
Bir ülkeye daha darbe girişimi yapıldı! Yönetime el koyuldu Bir ülkeye daha darbe girişimi yapıldı! Yönetime el koyuldu Uluslararası ajanslardan gelen açıklamada bir grup askeri yetkili Gabon'da yönetimi ele geçirdiği açıklandı.
30 Ağustos nedir, neden önemli, özeti 30 Ağustos nedir, neden önemli, özeti 30 Ağustos Zafer Bayramı yurdun dört bir yanında coşkuyla karşılanırken bugün 81 ilde 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel etkinlikler kutlanmaya hazırlanıyor.
74 gün sonra güzel haber! Kayıp Korhan Berzeg olayında yeni gelişme 74 gün sonra güzel haber! Kayıp Korhan Berzeg olayında yeni gelişme Balıkesir’in Gönen ilçesine bağlı Armutlu kırsal mahallesinde sabah yürüyüşüne çıkan Ekonomist Korhan Berzeg ve köpeği Tina’nın kaybolmasının ardından 70 gün geçti.
2023 - 2024 birinci sınıflar okula ne zaman başlayacak? 2023 - 2024 birinci sınıflar okula ne zaman başlayacak? Ülkemizde uzun soluklu yaz tatilinin sona ermesine sayılı günler kaldı. Yaz tatili sona ermeden önce okula başlayacak olan birinci sınıflar için pek çok veli de birinci sınıfların ne zaman okula başlayacağını sorgulamaya başladı.
Türkiye'den Yunanistan'a kaçmaya çalışan 16 kişi yakalandı! 9'u FETÖ üyesi Türkiye'den Yunanistan'a kaçmaya çalışan 16 kişi yakalandı! 9'u FETÖ üyesi Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye’den Yunanistan’a kaçmaya çalışan 9’u FETÖ terör örgütü mensubu 16 kişinin yakalandığını bildirdi.
MEB 2023 2024 ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman, nasıl yapılacak? MEB 2023 2024 ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman, nasıl yapılacak? Ücretli öğretmenlik başvuruları ile ilgili detaylar eylül ayının yaklaşması ile birlikte merak konusu oldu. MEB atama takvimi yakından takip edilirken başvuru tarihleri ve şekli ile ilgili olarak merak edilenleri derledik.
ATO Şehitler için mevlit okuttu! ATO Şehitler için mevlit okuttu! Ankara Ticaret Odası, milli mücadele’den bu yana vatan uğruna can veren tüm şehitler için, zafer haftası nedeniyle kuran-ı kerim tilaveti ve mevlid-i şerif programı düzenledi.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, G20 Ticaret ve Yatırım Bakanları Zirvesi’nde 9 toplantıya katıldı! Ticaret Bakanı Ömer Bolat, G20 Ticaret ve Yatırım Bakanları Zirvesi’nde 9 toplantıya katıldı! Ticaret Bakanı Bolat programın açılış oturumunda, ülkemiz adına günümüzün küresel sorunlarının çözümünde kapsayıcı büyüme ve insani gelişmenin önemini vurguladı.