Gündem

İzmir'de deprem mi oldu, kaç şiddetinde meydana geldi? AFAD 4 Eylül son depremler listesi İzmir'de deprem mi oldu, kaç şiddetinde meydana geldi? AFAD 4 Eylül son depremler listesi AFAD tarafından deprem açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada İzmir'in Kuşadası Körfezi ve Menderes taraflarında deprem meydana geldiği belirtildi.
Son dakika! İzmir'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Son dakika! İzmir'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Son dönemde faaliyet gösteren ve sayısı artan depremere bir yenisi eklendi. İzmir'in Kuşadası Körfezi çevresi ve Menderes ilçesi taraflarında 4.4 büyüklüğünde deprem ile sarsıldı.
İçişleri Bakanı Yerlikaya açıkladı! Esendere gümrük sahasında 153 kilogram eroin ele geçirildi İçişleri Bakanı Yerlikaya açıkladı! Esendere gümrük sahasında 153 kilogram eroin ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yüksekova Esendere Gümrük sahasına gelen bir tırda yapılan arama sonucunda 153 kilogram eroinin ele geçirildiğini duyurdu.
Kızılay AVM'nin kiracısı iflas etti ve tahliye edildi! Kızılay AVM'nin kiracısı iflas etti ve tahliye edildi! Ankara'nın Kızılay Meydanı'nda bulunan ve Yap-İşlet-Devret modeliyle kiralanmış olan Kızılay AVM'nin kiracı şirketi hakkında açılan mahkeme sonucunda iflas kararı alındı ve şirket Kızılay AVM binasından tahliye edildi.
Cumhurbaşkanı kararıyla Ankara, İzmir ve Zonguldak'ta bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı! Cumhurbaşkanı kararıyla Ankara, İzmir ve Zonguldak'ta bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yer alan 6831 sayılı Orman Kanunu'nun 16. maddesi uyarınca, Ankara, İzmir ve Zonguldak'ta bulunan belirli alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı.
Bakan müjdeyi verdi! Ankara İzmir arası yolculuklar 210 dakikaya düşecek! Bakan müjdeyi verdi! Ankara İzmir arası yolculuklar 210 dakikaya düşecek! Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı projesinin 2028 yılında hizmete alınmasının planlandığını bildirilirken Bakan Uraloğlu'ndan açıklama geldi. Bu sayede Ankara ve İzmir arası yolculukların üç buçuk saate düşeceği bildirildi.
Semerkandi Türbesi'nde su kesilme iddiaları yalanlandı! Semerkandi Türbesi'nde su kesilme iddiaları yalanlandı! Ankara'nın Çamlıdere ilçesinde bulunan Semerkandi Türbesi'nde su kesilme iddiaları gündeme gelmişti. Ancak Ankara Büyükşehir Belediyesi bu iddiaları yalanladı.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, TEKNOFEST'te savunma sanayi ürünlerini inceledi! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, TEKNOFEST'te savunma sanayi ürünlerini inceledi! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'nin Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) etkinliğini ziyaret etti. Bakan Fidan, yerli ve milli imkanlarla üretilen savunma sanayi ürünlerini yakından inceledi ve projeler hakkında bilgi aldı.
Vergisiz telefon marka ve modelleri nedir, telefon fiyatları ne kadar? Vergisiz telefon marka ve modelleri nedir, telefon fiyatları ne kadar? Üniversite öğrencilerine vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alım fırsatı tanınırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim vaadinin gerçekleşmesi bekleniyor. Karara dahil edilen marka ve modeller merak edilirken fiyatlar da sorgulanmaya başladı.
2023-2024 VGM burs başvurusu başladı mı, ne zaman, nasıl yapılır? 2023-2024 VGM burs başvurusu başladı mı, ne zaman, nasıl yapılır? Yeni eğitim öğretim döneminde üniversite öğrencileri VGM burs başvurularının ne zaman alınacağını sorgulamaya başladı. VGM burs başvurularının başlayacağı ve hangi şartla verileceği merak edildi.
2023-2024 Üniversiteler ne zaman açılacak, akademik takvim belli oldu mu? 2023-2024 Üniversiteler ne zaman açılacak, akademik takvim belli oldu mu? Üniversite tercih sonuçlarının açıklanması ile birlikte öğrenciler okullarına gidecekleri tarih için heyecanla beklemeye başladı. Üniversitelerin ne zaman açıklanacağı merak edilirken akademik takvim de araştırılıyor.
Bakanlıktan son dakika açıklaması! Mazerete bağlı tayin hakkı tanındı Bakanlıktan son dakika açıklaması! Mazerete bağlı tayin hakkı tanındı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Deprem bölgesindeki öğretmenler için tayin kararı alındığı duyuruldu.