Gündem

Çocuklarda bakıcı seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlar neler? Çocuklarda bakıcı seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlar neler? Ebeveynlerin en çok üzerinde durduğu ve merak ettiği konulardan biri olan bakıcı olmaktaydı. Bu konuda Uzman Psikolog Tuğçe Yılmaz, çocuklarda bakıcı seçimi konusunda önemli bilgiler paylaştı.
Türkiye'nin en tehlikeli 20 mahallesi belli oldu ! Ankara'nın o ilçesi ilk sırada geliyor Türkiye'nin en tehlikeli 20 mahallesi belli oldu ! Ankara'nın o ilçesi ilk sırada geliyor Türkiye'de geçmişten günümüze gelen asayis haberlerinin yoğunluğuna göre yapılan yaraştırmada ülkemizin en tehlikeli mahalleleri seçildi.
KYK burs başvuruları başladı mı ?  Kredi yada bursa kimler başvurabilir? KYK burs başvuruları başladı mı ? Kredi yada bursa kimler başvurabilir? Üniversite tercihleri son bulmasıyla gözler yapılacak olan burs başvurularına çevrildi. KYK burs ve öğrenim kredisi başvurularına ilişkin son gelişmeler öğrenciler tarafından merak konusu oldu.
MEB ve İŞKUR TYP kura sonuçları açıklandı MEB ve İŞKUR TYP kura sonuçları açıklandı 81 ilde binlerce kişiyi istihdam edecek olan TYP kura sonuçları listesi İŞKUR aracılığıyla başvuruda bulunan vatandaşların gündeminde yer alıyor. Milli Eğitim Bakanlığı başvuruları İŞKUR üzerinden almıştı. sonuçlar ise il il açıklanmaya başlandı.
MSB Açıkladı! EYP patlaması sonucu istihkâm komando şehit oldu MSB Açıkladı! EYP patlaması sonucu istihkâm komando şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), El Yapımı Patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu İstihkâm Komando Astsubay Üstçavuş Ünal Sipahi'nin şehit olduğunu ve bir personelin yaralandığını bildirdi.
AFAD 4 ilde sarı ve turuncu kodlu uyarı verdi! Yağışlar hayatı felç edecek ekipler teyakkuzda AFAD 4 ilde sarı ve turuncu kodlu uyarı verdi! Yağışlar hayatı felç edecek ekipler teyakkuzda Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu değerlendirmelerine göre AFAD'dan bir son dakika açıklaması geldi. AFAD'ın 4 ilde sarı ve turuncu kodlu alarm verdiği bildirildi.
Milli Eğitim Bakanı Tekin son dakika duyurdu! Öğretmenler dahil tüm kademelerde yasaklandı Milli Eğitim Bakanı Tekin son dakika duyurdu! Öğretmenler dahil tüm kademelerde yasaklandı 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılı için geri sayım başladı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni öğretim döneminden önce öğrenci ve öğretmenler için açıklamalara yer verdi. Bakan Tekin, ilk ve ortaöğretim öğrencileri için bir yasağı detaylandırdı.
Maden işçilerinden, işten çıkarmaları protesto etme amaçlı eylem! Maden işçilerinden, işten çıkarmaları protesto etme amaçlı eylem! Türkiye Maden İşçileri Sendikası üyeleri, iddiaya göre işten çıkarılan 250 maden işçisinin tekrar işe alınması talebiyle eylem düzenledi.
Kira uyuşmazlıklarında arabuluculuk! Yargı yükünü hafifleten yeni düzenleme Kira uyuşmazlıklarında arabuluculuk! Yargı yükünü hafifleten yeni düzenleme TBMM'nin aldığı yeni kararla, kira ilişkilerinden kaynaklanan uyuşmazlıkların çözümünde arabuluculuk önemli bir adım olarak karşımıza çıkıyor. Duman Hukuk Bürosu Avukatı Soner İnancı, bu yeni düzenlemenin getirdiği avantajlara dikkat çekti.
Deprem bölgesinde bursluluk sınavı kontenjanı 100 bine yükseltildi! Deprem bölgesinde bursluluk sınavı kontenjanı 100 bine yükseltildi! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) kapsamında deprem bölgesindeki öğrencilere yönelik önemli bir düzenlemeye imza attı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmen alarmda! 6 il için sarı ve turuncu kodlu alarm verildi Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmen alarmda! 6 il için sarı ve turuncu kodlu alarm verildi Ülkemizde yaşanan sıcak hava dalgasının ardından bu kez de yağışlı hava dalgası etkisini gösterdi Havaların bir anda bozması ile sağanak yağışların hakimiyet göstermesi hayatı olumsuz etkilerken Meteoroloji'den alarm verildi.
MEB son dakika açıklama yaptı! Yeni uygulama 11 Eylül'den itibaren 81 ilde geçerli olacak ! MEB son dakika açıklama yaptı! Yeni uygulama 11 Eylül'den itibaren 81 ilde geçerli olacak ! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin okulların açılmasına kısa bir süre kala önemli açıklamalarda bulundu. Öğrencileri ve velileri yakından ilgilendiren açıklama son dakika olarak duyuruldu.