Gündem

Dünyanın en yaşlı insanı artık o oldu! Dünyadaki en yaşlı insan kaç yaşında? Dünyanın en yaşlı insanı artık o oldu! Dünyadaki en yaşlı insan kaç yaşında? Dünyanın en yaşlı insanı unvanı el değiştirdi. Guinnes Dünya Rekorları’na göre en yaşlı insanın hayatını kaybetmesi üzerine bu unvan bir alttaki kişiye geçmiş oldu.
Aidin Salih kimdir nereli topuk kanı kararı nedir? Aidin Salih kimdir nereli topuk kanı kararı nedir? Türkiye Kars'ta yaşanan olayı konuşmaya devam ederken Aidin Salih de gündem olmuştu. Vatandaşlar karara emsal gösterilen Aiden Salih kimdir, nereli, mesleği ve kariyeri gibi konuları araştırmaya başladı.
SPK Bakan Şimşek’in istifa ettiği paylaşımlarına ilişkin soruşturma başlattı SPK Bakan Şimşek’in istifa ettiği paylaşımlarına ilişkin soruşturma başlattı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in istifa ettiğine ilişkin açıklamalarına yalanlama gelmişti. Yapılan resmi açıklamalar sonrası SPK, Bakan Şimşek’in istifa ettiği paylaşımlarına ilişkin soruşturma başlatıldığını duyurdu.
Polislik taban puanları açıklandı mı? KPSS polislik puanı 2024 Polislik taban puanları açıklandı mı? KPSS polislik puanı 2024 KPSS sınav sonuçları bu sabah saatlerinde açıklandı. Sınav sonuçlarının açıklanması sonrasında polislik taban puanları araştırma konusu oldu. Başvurular ne zaman başlayacak, polislik taban puanları açıklandı mı?
KPSS’de hatalı olduğu iddia edilen sorulara ne oldu, iptal mi edildi, doğru mu sayıldı? KPSS’de hatalı olduğu iddia edilen sorulara ne oldu, iptal mi edildi, doğru mu sayıldı? KPSS lisans sınavına katılan adaylar bazı soruların hatalı olduğunu iddia etmiş, konuyu uzun bir süre gündemde tutmuştu. Bunun üzerine bu durumun sonuçlara etkisinin nasıl olacağı merak ediliyordu. O sorular iptal mi edildi, doğru mu sayıldı?
KPSS sonuçları sorgulama! KPSS lisans sonuçları açıklandı KPSS lisans sonuçları açıklandı KPSS sonuçları açıklandı! Uzun bir süredir milyonlarca kişinin girdiği KPSS lisans sınavı sonuçları adayların erişimine açıldı. KPSS puanına nereden bakılır?
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuç tarihleri! 23 Ağustos öğretmenlik mülakat sonuçları Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuç tarihleri! 23 Ağustos öğretmenlik mülakat sonuçları Mülakat sonuçları için binlerce aday gelecek açıklamaları bekliyor. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? 20 bin sözleşmeli öğretmenlik alımında mülakatlara katılan adaylar sonuç tarihini bekliyor.
Akaryakıt fiyatlarında gece yarısı indirimi! Güncel benzin fiyatları Akaryakıt fiyatlarında gece yarısı indirimi! Güncel benzin fiyatları Sık sık fiyat değişikliğinin yapıldığı akaryakıt fiyatları ile ilgili araç sahiplerinin hoşuna gidecek bir gelişme yaşandı. Benzinde 1,46 TL miktarında bir indirim yapıldı.
17 ilde Gürz-9 operasyonları 65 şüpheli yakalandı 17 ilde Gürz-9 operasyonları 65 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanlığı aralarında Ankara'nın da yer aldığı 17 ilde Gürz-9 operasyonları düzenlendiğini duyurdu. Düzenlenen operasyonlar kapsamında 65 şüpheli yakalandı.
23 Ağustos Cuma Hutbesi yayımlandı! 23 Ağustos Cuma Hutbesi yayımlandı! İslam alemi cuma gününe erişmenin sevincini yaşarken Cuma Hutbesi'nin konusu merak konusu oldu. Cuma Hutbesi 23 Ağustos tarihi ile araştırma konusu olurken Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan bültenle bu haftaki hutbe konusu belli oldu.
İstanbul Beyoğlu'ndaki 9 katlı otelde yangın çıktı İstanbul Beyoğlu'ndaki 9 katlı otelde yangın çıktı Ülkemizde yaşanan asayiş olaylarına yenileri eklenmeye devam ederken İstanbul'dan bir son dakika haberi geldi. İstanbul'da 9 katlı bir otelde yangın çıktığı öğrenildi.
AFAD duyurdu: 170 arama kurtarma personeli göreve başladı AFAD duyurdu: 170 arama kurtarma personeli göreve başladı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, 170 yeni arama kurtarma personelinin göreve başladığını bildirdi. Yeni personellerin göreve başlamaları ile ilgili olarak AFAD'dan açıklama geldi.