Gündem

Türkiye'nin en kalabalık 10 ilçesi belli oldu! Ankara yine zirvede Türkiye'nin en kalabalık 10 ilçesi belli oldu! Ankara yine zirvede Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TUİK)'in açıkladığı son verilere göre, Türkiye'nin en kalabalık 10 ilçesi belli oldu.
Ankara'da ayakkabı tamirine olan ilgi Arttı! Ekonomik krizin etkileri Ankara'da ayakkabı tamirine olan ilgi Arttı! Ekonomik krizin etkileri Ankara Ayakkabıcılar ve Çantacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Uzun, yeni eğitim öğretim yılı başlarken ayakkabı satışlarının düşüş yaşandığını ve ayakkabı tamir işlerinde artış olduğunu belirtti.
Kırklareli'ndeki sel felaketinde son durum ne, kaç hayatını kaybetti? Kırklareli'ndeki sel felaketinde son durum ne, kaç hayatını kaybetti? Günlerdir karanlık günler geçiren Kırklareli'nin sel bilançosu ağır oldu. Selin bıraktığı hasar sabah saatlerinde net şekilde ortaya çıktı.
ÖSYM ve Türksat Bilişim İş birliği protokolü imzaladı! ÖSYM ve Türksat Bilişim İş birliği protokolü imzaladı! Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) ile Türksat Bilişim arasında önemli bir iş birliği protokolü imzalandı.
Eris varyantı Türkiye'de çıktı mı, ne zaman görüldü, belirtileri nelerdir? Eris varyantı Türkiye'de çıktı mı, ne zaman görüldü, belirtileri nelerdir? Daha yakın tarıhte Dünyanın içinden geçtiği karanlık günlerden sonra gündeme gelen Covid-19 varyantı olan Eris son günlerde sıkça araştırılan konular arasında.
2023 e-YDS sınava giriş belgeleri erişime açıldı! e-YDS sınav giriş adresi sorgulama ekranı 2023 e-YDS sınava giriş belgeleri erişime açıldı! e-YDS sınav giriş adresi sorgulama ekranı E-YDS, ülkemizde ÖSYM tarafından İlkbahar ve Sonbahar dönemi olmak üzere her yıl 2 kez düzenlenen yabancı dil sınavıdır. e-YDS için geri sayım başlamışken sınav giriş belgelerinin erişime açıldığı duyuruldu.
2023 YÖKDİL 2 cevap anahtarları ve adayların cevapları erişime açıldı! 2023 YÖKDİL 2 cevap anahtarları ve adayların cevapları erişime açıldı! ÖSYM tarafından yapılan Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı'nın cevap anahtarları ile adayların cevapları erişime açıldı. ÖSYM, cevap anahtarının açıklandığını resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.
Adalet Bakanı Tunç, Orta Vadeli Program hakkında konuştu! Adalet Bakanı Tunç, Orta Vadeli Program hakkında konuştu! Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan Türkiye'nin ekonomik geleceğini belirleyen Orta Vadeli Program (OVP) hakkında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Hakim ve savcı yardımcısı alımları ne zaman başlayacak, şartları nelerdir ? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Hakim ve savcı yardımcısı alımları ne zaman başlayacak, şartları nelerdir ? Kabine toplantısının sona ermesinin hemen ardından değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hakim ve savcı yardımcısı alınacağını duyurdu.
İŞKUR açıkladı ! KPSS şartı olmadan birçok ilde bekçi alımları başladı İŞKUR açıkladı ! KPSS şartı olmadan birçok ilde bekçi alımları başladı İŞKUR, Eylül ayında tüm Türkiye genelinde çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapacağını duyurdu. İş arayanların yüzünü güldüren ilanla ilgili başvuru şartları açıklandı
Sigaraya zam mı geldi, 6 Eylül 2023 sigara fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? Sigaraya zam mı geldi, 6 Eylül 2023 sigara fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? Sigara zam haberlerine bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde sigaraya yapılan zamlardan sonra vatandaşlar arasında en çok konuşulan ve internette en çok aranan konular arasına girdi.
İstanbul'daki selde son durum nedir, kaç kişi hayatını kaybetti? İstanbul'daki selde son durum nedir, kaç kişi hayatını kaybetti? Türkiye'nin batı bölgesinde etkili olan sağnak yağış geçtiğimiz günlerde sele neden oldu. İstanbul Valiliğinin yaptığı açıklamaya göre pek çok ilde sel baskını nedeniyle hasar gören evlerin sayısı artıyor.