Gündem

Bakan Tunç, Kahramanmaraş'taki Kaza hakkında konuştu! Gözaltı ve soruşturma başlatıldı Bakan Tunç, Kahramanmaraş'taki Kaza hakkında konuştu! Gözaltı ve soruşturma başlatıldı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kahramanmaraş'ta meydana gelen, cenaze namazı için toplanan kalabalığa freni boşalan bir kamyonun çarpması olayı hakkında açıklamada bulundu.
6 Şubat depreminden 215 gün sonra Hatay'dan acı haber geldi 6 Şubat depreminden 215 gün sonra Hatay'dan acı haber geldi 6 Şubat depreminden 215 gün sonra bölgede yeni temeller atılırken acı haber geldi. Çok katlı otoparkın enkazından ceset çıktı.
Maaş zammında kural değişiyor, kamudan özel sektöre tüm çalışanları ilgilendiriyor! Maaş zammında kural değişiyor, kamudan özel sektöre tüm çalışanları ilgilendiriyor! Geçtiğimiz günlerde yapılan Orta Vadeli Program'da yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 65 olarak açıklanmıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yeni dönemde zamlarla ilgili önemli noktalara değindi.
Kahramanmaraş'ta fireni patlayan kamyon cenaze namazı kılanların arasına daldı: 5 ölü, 25 yaralı Kahramanmaraş'ta fireni patlayan kamyon cenaze namazı kılanların arasına daldı: 5 ölü, 25 yaralı Kahramanmaraş'ın Andıran İlçesinde fireni boşaldığı iddia edilen kamyon cenaze namazı kılan vatandaşlara çarpması sonucu 5 hayatını kaybetti, 25 kişi yaralandı.
AFAD duyurdu! Fas'a yardım için 265 personel ve bin çadır göndermeye hazırız AFAD duyurdu! Fas'a yardım için 265 personel ve bin çadır göndermeye hazırız Fas'ın Marakeş şehri yakınlarında meydana gelen depremin ardından AFAD, yardım göndermek için hazır olduklarını duyurdu.
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, CHP'nin 100.'üncü yılına özel Anıtkabir ziyareti! Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, CHP'nin 100.'üncü yılına özel Anıtkabir ziyareti! Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin 100. yılı dolayısıyla Anıtkabir'e ziyarette bulundu.
Emeklilikte yeni model! Sistem değişiyor, milyonlarca kişi bekliyordu Emeklilikte yeni model! Sistem değişiyor, milyonlarca kişi bekliyordu Bir süre önce gündeme gelen ikinci emeklilik konusu Orta Vadeli Program'a da girdi.
Deprem etkisiyle zarar gören hayvan üreticilerine yardım süreci tamamlandı! Deprem etkisiyle zarar gören hayvan üreticilerine yardım süreci tamamlandı! Tarım ve Orman Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde hayvanları telef olan yetiştiricilere bedelsiz hayvan dağıtımı çerçevesinde küçükbaş, kanatlı hayvan ve arılı kovan dağıtımlarını başarıyla tamamladı.
Meteoroloji'nin uyarıları birbirine karıştı! Sıcaklık, sağanak yağış, sarı ve turuncu uyarılar peş peşe geldi Meteoroloji'nin uyarıları birbirine karıştı! Sıcaklık, sağanak yağış, sarı ve turuncu uyarılar peş peşe geldi Türkiye'de uzunca bir süre farklı sıcak hava dalgaları yaşandı. Termometreler rekor sıcaklıklar kaydederken Meteoroloji'den sağanak yağışlar için uyarılar verildi. Son olarak 7 ilde alarma geçen Meteoroloji peş peşe uyarılar yayımladı.
Bakan Göktaş açıkladı! 3,3 Milyar TL yaşlı ve engelli aylıkları yatırıldı Bakan Göktaş açıkladı! 3,3 Milyar TL yaşlı ve engelli aylıkları yatırıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Eylül ayı içerisinde toplamda 3,3 milyar TL tutarında yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yatırıldığını açıkladı.
Fas'taki depremde son durum! Kaç şiddettin de oldu, ölü sayısı kaça yükseldi? Fas'taki depremde son durum! Kaç şiddettin de oldu, ölü sayısı kaça yükseldi? Kuzey Afrika bölgesindeki Fas'ta dün gece saatlerinde deprem meydana geldi. Özellikle kırsal kesimde yıkıma yol açan depremde yüzlerce insan hayatını kaybetti.
Ayhan Bora Kaplan kimdir, suçları nelerdir, neden yakandı? Ayhan Bora Kaplan kimdir, suçları nelerdir, neden yakandı? Ankara'nın eğlence mekanlarının çoğuna hakim olan ve mafya lideri olduğu iddia edilen Ayhan Bora Kaplan'ın hayat hikayesi merak konusu oldu.