Gündem

Dilan Polat kimdir? Nasıl zengin oldu? Dilan Polat kimdir? Nasıl zengin oldu? Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan Dilan Polat yaptığı paylaşımlarla yine gündeme geldi.
Bunu duyunca çok şaşıracaksınız! Karpuz çekirdeklerini sakın atmayın! Bunu duyunca çok şaşıracaksınız! Karpuz çekirdeklerini sakın atmayın! Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca, vücudumuzun en önemli ihtiyaçlarından birinin kaynağının karpuz çekirdeğinde olduğunu açıkladı.
İŞKUR ilan açtı!18-49 yaş arası hastanelerde çalışacak personel alınıyor! İŞKUR ilan açtı!18-49 yaş arası hastanelerde çalışacak personel alınıyor! İş arayanların en çok arama yaptığı platform İŞKUR, iş arayanlar için yeni ilan açtı.
TSK, Suriye'nin kuzeyinde 7 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi! TSK, Suriye'nin kuzeyinde 7 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi! Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde gerçekleşen operasyonla ilgili olarak 7 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
İkinci el otomobil fiyatları düştü! Önlemler işe yaradı İkinci el otomobil fiyatları düştü! Önlemler işe yaradı Yaz aylarına girerken artan ikinci el araç fiyatları alıcıların canını sıkmıştı ve piyasa çok durgunlaşmıştı. Fahiş fiyatlardan şikayet eden vatandaşlar sert tepkiler göstermişti.
Uzmanlar tarih verdi! Altın fiyatları uçmaya hazırlanıyor Uzmanlar tarih verdi! Altın fiyatları uçmaya hazırlanıyor Artan maliyet fiyatları sonrası zam haberleri peş peşe geliyor. yeni yapılan bir açıklamaya göre benzin ve motorine zam beklenirken hemen ardından altın haberleri de gündeme geldi.
Türkiye Kart Projesi'nin pilot uygulaması tamamlandı! Ülke genelinde yaygınlaşacak Türkiye Kart Projesi'nin pilot uygulaması tamamlandı! Ülke genelinde yaygınlaşacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye Kart Projesi'nin pilot uygulamasının başarıyla tamamlandığını ve şimdi 81 ilde yaygın hale getirilmesi için çalışmaların devam ettiğini duyurdu.
Araç sahiplerine kötü haber! Benzin ve motorine zam geliyor, ne zaman ve kaç TL zam yapılacak Araç sahiplerine kötü haber! Benzin ve motorine zam geliyor, ne zaman ve kaç TL zam yapılacak LPG'ye gelen 1.30 TL'lik zamdan sonra gözler yine motorin ve benzine çevrildi. Brent petrol fiyatları artışa geçti.
Türkiye Diyanet Vakfı'ndan 5 bin 200 yetim öğrenciye eğitim yardımı! Türkiye Diyanet Vakfı'ndan 5 bin 200 yetim öğrenciye eğitim yardımı! Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), "Unutursan Yetim Kalır" projesi kapsamında Türkiye genelinde 22 ilde 5 bin 200 yetim öğrenciye eğitime destek paketleri sağlıyor. Bu paketler içinde çanta ve kırtasiye malzemeleri bulunuyor.
Fas'ta ki depremde son durum! Ölü sayısı 2 bini geçti Fas'ta ki depremde son durum! Ölü sayısı 2 bini geçti Kuzey Afrika ülkesi olan Fas'ta bir önceki gün meydana gelen 7.0 şiddetindeki depremin bilançosu ağır oldu.
İŞKUR Eylül ayında KPSS' siz işçi alımına başladı! Hangi bölümler, şartlar nelerdir? İŞKUR Eylül ayında KPSS' siz işçi alımına başladı! Hangi bölümler, şartlar nelerdir? İş arayanların en çok başvurur yaptığı platform İŞKUR, Eylül ayında işçi alımı için ilan açtı.
Ankara'da suç örgütüne operasyon! 20 kişi gözaltına alındı Ankara'da suç örgütüne operasyon! 20 kişi gözaltına alındı Başkent Ankara'da, "Ayhan" kod adlı şüphelinin liderliğini yaptığı suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda 20 kişi daha gözaltına alındı.