Gündem

Atamalarda mülakat kalktı mı? Bakan Tekin açıkladı Atamalarda mülakat kalktı mı? Bakan Tekin açıkladı Öğretmen atamalarında yeni düzenleme olacağına dair yeni bilgiler delmeye devam ediyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, konuyla ilgili detaylı açıklamalarda bulundu.
Türkiye Kart özellikleri nelerdir? Türkiye Kart pilot uygulamasından ilk bilgiler Türkiye Kart özellikleri nelerdir? Türkiye Kart pilot uygulamasından ilk bilgiler Pilot uygulaması Konya'da tamamlanan Türkiye Kart projesinin ilk bilgileri geldi. Konuyla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açıklamalarda bulundu.
Kirada oturanlara müjde! Kira anlaşmazlığı son buluyor, 7 bin başvuru yapıldı Kirada oturanlara müjde! Kira anlaşmazlığı son buluyor, 7 bin başvuru yapıldı Adalet Bakanlığı kira anlaşmazlıkları konusunda yeni bir döneme girdi. Yürürlüğe yeni giren sistemle ilgili çok sayıda başvuru yapıldı.
Ankara'da kaçakçılara dev vurgun! 89 bin 430 paket yasaklı madde ele geçirildi Ankara'da kaçakçılara dev vurgun! 89 bin 430 paket yasaklı madde ele geçirildi Ankara'da, kaçakçılık suçlarına karşı kararlı bir mücadele sürüyor.
2023-2024 VGM burs başvuruları ne zaman başlayacak, şartları nedir, burs miktarı ne kadar? 2023-2024 VGM burs başvuruları ne zaman başlayacak, şartları nedir, burs miktarı ne kadar? Ülkemizde üniversitelerin açılacak olması ile birlikte öğrenciler de bursa avantajlarını araştırmaya başladı. Burs başvuruları için verilen ilanlar yakından takip edilirken Vakıflar Genel Müdürlüğü bursu için başvuru tarihleri ve şartları merak edildi.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi duyurdu! Hava trafik kontrolörü istihdam edilecek Devlet Hava Meydanları İşletmesi duyurdu! Hava trafik kontrolörü istihdam edilecek İşsizlik sorunlarının gündemden düşmediği günlerde personel alımı ilanları yakından takip ediliyor. Resmi Gazete'de DHMİ tarafından yayımlanan ilanla yeni istihdam kapısı açıldı.
İnsanların gün içinde kaç saat telefona baktıkları araştırıldı, Türkiye'deki rakamlar çok vahim! İnsanların gün içinde kaç saat telefona baktıkları araştırıldı, Türkiye'deki rakamlar çok vahim! Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İş Adamları Derneği'nin yaptığı açıklamaya göre, Dünya genelinde 6.925 milyar insan akıllı telefon kullanıyor.
Hangi ilde kaç şiddetinde deprem bekleniyor? Uzman isim açıkladı Hangi ilde kaç şiddetinde deprem bekleniyor? Uzman isim açıkladı Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, yaptığı paylaşımda Türkiye'deki illerde görülebilecek depremlerin şiddetlerini ve yerleri hakkında açıklama yaptı.
Gupse Özay'ın yeni filmi "Lohusa" ne zaman vizyona giriyor? Gupse Özay'ın yeni filmi "Lohusa" ne zaman vizyona giriyor? Halk tarafından çok beğenilen 'Deliha' serisi, 'Görümce' ve 'Eltilerin Savaşı' gibi çok izlenen filmlere imza atan komedyen Gupse Özay, Yeni film müjdesiyle gündeme geldi.
Emniyetin narkotik operasyonlarında binlerce yasaklı madde ele geçirildi Emniyetin narkotik operasyonlarında binlerce yasaklı madde ele geçirildi İl Emniyet Müdürlükleri ekipleri tarafından 9 ili kapsayan narkotik operasyonlarında toplam 775 kilo yasaklı madde ele geçirildi. Operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı.
ÖSYM açıklama yaptı! YKS ek tercih süreci başladı ÖSYM açıklama yaptı! YKS ek tercih süreci başladı YKS ek yerleştirmelerle ilgili öğrencilerin aramaları hız kazandı. 2023 YKS kapsamında bir yere yerleşemeyen öğrenciler, üniversite 2. yerleştirme başvurularını bekliyor.
MİT, PKK/YPG Suriye askeri eğitim sorumlusunu etkisiz hale getirdi! MİT, PKK/YPG Suriye askeri eğitim sorumlusunu etkisiz hale getirdi! Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK/YPG terör örgütünün Suriye'deki faaliyetlerine yönelik başarılı bir operasyon daha gerçekleştirdi.