Gündem

MGM son dakika yayımladı! Türkiye bu yaz kuraklık rekoru kırdı MGM son dakika yayımladı! Türkiye bu yaz kuraklık rekoru kırdı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2023 yılı Ağustos ayı yağış raporunu açıkladı. Açıklanan verilere göre geçtiğimiz yaz Türkiye'de son yılların en kurak yaz olduğunu gösteriyor.
Mevlid Kandili ne zaman, hangi gün idrak edilecek? Mevlid Kandili ne zaman, hangi gün idrak edilecek? İslam alemi Mevlid Kandili'nin ne zaman idrak edileceğini sorguluyor. Bu özel geceyi kaçırmak istemeyeler tarih araştırmasına devam ederken Diyanet'in takvimine göre kandile dair merak edilenler hakkında detayları derledik.
MSB 1 yıllık asayiş raporunu paylaştı MSB 1 yıllık asayiş raporunu paylaştı Milli Savunma Bakanlığı haftalık basın bilgilendirme toplantısında açıklama yaptı. Deniz Albay Zeki Aktürk tarafından gerçekleştirilen toplantıda, bakanlığın faaliyetleri başta olmak üzere gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulunuldu.
MEB açıkladı! Açık liseye geçiş kalktı mı? MEB açıkladı! Açık liseye geçiş kalktı mı? Milli Eğitim Bakanı'nın yaptığı son açıklamaya göre, ortaöğretim kurumlarında okuma hakkını kaybetmiş öğrenciler dışındakilerin örgün ortaöğretim kurumlarından açık öğretim liselerine nakil ve geçiş yapamayacaklarının hükme bağlandığını açıkladı.
Green Card başvurusu ne zaman, nasıl başvuru yapılıyor, kimlere verilir? Green Card başvurusu ne zaman, nasıl başvuru yapılıyor, kimlere verilir? Green Cart (Yeşil Kart) başvuruları Amerika Birleşik Devleti'nin yıllık Diversity Visa (DV) Programı çerçevesinde belirlenir. Yılın belirli dönemlerinde başvuruları yapılan Green Cart son günlerde en çok aranan konular arasına girdi.
Moskova Büyükelçisi Tanju Bilgiç kimdir? Kaç yaşında? Moskova Büyükelçisi Tanju Bilgiç kimdir? Kaç yaşında? Eski Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü ve Enformasyon Genel Müdürü Bilgiç yeni görevine atandı. Bilgiç, Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi olarak görevlendirildi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon TL Rabia Birsen'i makamında ağırladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon TL Rabia Birsen'i makamında ağırladı Uzun süredir ATV ekranında yayımlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında büyük başarıya imza atarak 1 milyon liralık soruyu doğru bilen Rabia Göğercin, Türkiye'nin gündemine oturdu. Bakan Göktaş, büyük bir başarıya imza atan Göğercin'i ağırladı.
Bu belirtiler Eris varyantının habercisi olabilir! Bu belirtiler Eris varyantının habercisi olabilir! Son günlerde tüm dünyada adı sıklıkla duyulan Eris varyantı halk arasında paniğe neden oldu. Türkiye'de de görülmesi üzerine önlemler alınmaya başlandı.
İstanbul'da İSKİ su fiyatlarına zam yaptı! 1 metreküp su kaç TL oldu? İstanbul'da İSKİ su fiyatlarına zam yaptı! 1 metreküp su kaç TL oldu? Son zamanlarda gündemden inmeyen zam haberlerine bir yenisi daha eklendi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yapılan İSKİ Olağan Kurulu'nda suya zam yapıldı.
Zonguldak'ta Maden ocağında göçük Zonguldak'ta Maden ocağında göçük Alınan son dakika bilgisine göre Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi.
2023-2024 KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı! 2023-2024 KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı! 2023-2024 Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu yurt başvuruları açıklandı.
ÖSYM duyurdu! 2023-YKS milli sporcu yerleştirme sonuçları açıklandı ÖSYM duyurdu! 2023-YKS milli sporcu yerleştirme sonuçları açıklandı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 2023-YKS Milli Sporcu yerleştirme sonuçlarını resmi olarak duyurdu.