Gündem

Adnan Oktar'ın malikanesini kimin aldığını duyunca çok şaşıracaksınız Adnan Oktar'ın malikanesini kimin aldığını duyunca çok şaşıracaksınız Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın yıllarca yaşadığı Kandilli Vaniköy'ki malikanesi tanınan bir Rus isim satın aldı. Dedikodular doğru çıktı, detaylı tadilatta yaptırmış.
TÜİK açıkladı! Türkiye'de ortalama yaşam süresi azaldı TÜİK açıkladı! Türkiye'de ortalama yaşam süresi azaldı TÜİK Türkiye'de yaşam süresi verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre iki yıl öncesine göre yaşam süresinde düşüş olduğu belirlendi.
KYK birinci yurt yedek sonuçları açıklandı! 2023 - 2024 GSB KYK yurt yedek sonuçları sorgulama KYK birinci yurt yedek sonuçları açıklandı! 2023 - 2024 GSB KYK yurt yedek sonuçları sorgulama Ülkemizde üniversite eğitimi görmek üzere gittiği şehirdeki barınma ihtiyacını KYK yurtlarında giderecek olan öğrenciler yurt başvurularını gerçekleştirdi. Yurt başvuru sonuçlarının açıklanması ile yerleşemeyenler de yedek sonuçlarını beklemeye başladı.
Jandarma Genel Komutanlığı duyurdu! 6 bin 940 sözleşmeli personel alınacak Jandarma Genel Komutanlığı duyurdu! 6 bin 940 sözleşmeli personel alınacak Jandarma Genel Komutanlığı, Resmi Gazete' de yayınlanan ilana göre 6 bin 940 sözleşmeli personel alınacağını açıklandı. İlanda sonra adaylar başvurusu nasıl ve nereden yapılır, şartları ne ve kaç kişi alınacak? gibi sorulan yanıtlarını aramaya başladı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı! Bu bölgelerde dışarı çıkacaklar dikkat çok şiddetli geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı! Bu bölgelerde dışarı çıkacaklar dikkat çok şiddetli geliyor Haftanın ilk günü çalışanların ve seyahat edecek vatandaşların arama motorlarında en çok aradığı konulardan biri de hava durumu oldu. Ülkede, Kuzey Rüzgarlarının etkili olacağını belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahminini açıkladı.
Bakan Tekin 4 gün okul 3 gün tatil iddialarına son noktayı koydu! Bakan Tekin 4 gün okul 3 gün tatil iddialarına son noktayı koydu! Ülkemizde yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte pek çok iddia da gündemdeki yerini aldı. Bir süredir okulların 4 gün olup tatilin ise 3 gün olacağı iddiaları gündemi meşgul ederken Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den açıklama geldi.
Araba markaları Eylül ayı fiyat güncellemesi yaptı! En ucuz araba belli oldu Araba markaları Eylül ayı fiyat güncellemesi yaptı! En ucuz araba belli oldu Araba fiyat listeleri güncellendi. Otomobil markaları Eylül ayı fiyat güncellemesi yaptı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi burs başvuru şartları açıklandı Ankara Büyükşehir Belediyesi burs başvuru şartları açıklandı Okulların başlamasıyla birlikte öğrencilerin gözleri Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin vereceği bursa çevrildi. Burs başvurularının detayları öğrenciler tarafından sıkça aranan konular arasına girdi.
CHP Genel Başkan Adayı Örsan Öğmen kimdir? CHP Genel Başkan Adayı Örsan Öğmen kimdir? Özgül Özel'in ardından CHP Genel Başkanlığını açıklayan ikinci isim Örsan Öymen oldu. Açıklamanın hemen ardından arama motorlarında Örsan Öğmen'ın kim olduğu en çok aranana konular arasına girdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Ek ders ücretlerinde yüzde 25 artışa gidiyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Ek ders ücretlerinde yüzde 25 artışa gidiyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ücretli öğretmenlerin saatlik ek ders ücretlerinde yüzde 25'lik bir artışa gideceklerini duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından detaylar merak edildi.
Fas'taki depremde son rakamlar, kaç ev yıkıldı, kaç kişi hayatını kaybetti? Fas'taki depremde son rakamlar, kaç ev yıkıldı, kaç kişi hayatını kaybetti? Fas'ta 8 Eylül gecesi yaşanan 7 büyüklüğündeki depremin üzerinden bir hafta geçti. Son rakamlar açıklandı, binlerce ev kullanılmaz hale geldi.
Merkez Bankası açıkladı! Dolarda son durum, enflasyon ve faiz tahmini Merkez Bankası açıkladı! Dolarda son durum, enflasyon ve faiz tahmini OVP'den sonra gündemden inmeyen enflasyon ve faiz oranları, arama motorlarında en çok aranan konular arasında yer aldı. Merkez Bankası'nın Eylül ayı piyasa anketinde dolar, enflasyon ve faiz beklentisi yükseldi.