Gündem

Diyanet İşleri Başkanlığı 2 bin 450 personel alıyor! Başvurular ne zaman , başvuru şartları nelerdir? Diyanet İşleri Başkanlığı 2 bin 450 personel alıyor! Başvurular ne zaman , başvuru şartları nelerdir? Diyanet İşleri Başkanlığı yaptığı açıklamada sözleşmeli personel alımı yapacağı duyurdu. Diyanet İşleri, 2022 yılı KPSS B grubu puan sırası esas alınarak şartlara uygun 2 bin 450 sözleşmeli personel alacağını açıkladı.
Araç sahibi olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Trafik sigortasında yeni döneme geçildi Araç sahibi olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Trafik sigortasında yeni döneme geçildi Geçtiğimiz Salı günü Resmi Gazete' de yayınlanan yönetmelik ile trafik sigortasında yeni döneme geçildi. Artık, trafik sigortasından prim teklifi alamayan sürücüler, araçların azami prim tutarlarına SEDDK karar verecek.
FETÖ'nün gaybubet evinde saklanan 13 şüpheli yakalandı! FETÖ'nün gaybubet evinde saklanan 13 şüpheli yakalandı! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu, firari FETÖ/PDY üyelerini yakalamak için yürüttüğü çalışmalar kapsamında başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.
ABB Başkanı Yavaş, indirimli ve ücretsiz taşıma yapmayacaklarını açıklayan TÖHOB'u uyardı! Trafikten men ederiz ABB Başkanı Yavaş, indirimli ve ücretsiz taşıma yapmayacaklarını açıklayan TÖHOB'u uyardı! Trafikten men ederiz TÖHOB Genel Başkanı Kara'nın indirimli ve ücretsiz taşıma hakkı olan vatandaşlar için taşıma yapmayacaklarını açıklaması üzerine ABB Başkanı Yavaş'tan uyarı geldi. Başkan Yavaş, kararın usulsüz olduğunu belirterek trafikten men edeceklerini söyledi.
Son dakika! YÖK uzaktan eğitime geçen üniversiteleri açıkladı Son dakika! YÖK uzaktan eğitime geçen üniversiteleri açıkladı Üniversitelerin açılmasına az bir zaman kala okulların online olup olmayacağı gündeme geldi. YÖK'ten yapılan açıklamaya göre 7 üniversitede uzaktan eğitim kararı alındığı açıklandı.
Akşener, "İzmir ,'Elif' olmamı istiyor" Akşener, "İzmir ,'Elif' olmamı istiyor" İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener, İzmir'de konuştu. Akşener programına Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın Karşıyaka'daki anıt mezarını ziyaret ederek başladı.
Azerbaycan Karabağ arasında son durum! Dağlık Karabağ'da ateşkes anlaşmasına varıldı Azerbaycan Karabağ arasında son durum! Dağlık Karabağ'da ateşkes anlaşmasına varıldı Azerbaycan'ın operasyon düzenledikleri Dağlık Karabağ'daki Ermeni ayrılıkçılar, Bakü yönetiminin bölgedeki Azerbaycan'a entegre olması için görüşme yapmayı kabul ettiklerini açıkladı.
Akaryakıttaki bir aylık zam tablosu belli oldu! İşte Benzin, Motorin ve LPG'nin güncel fiyatları Akaryakıttaki bir aylık zam tablosu belli oldu! İşte Benzin, Motorin ve LPG'nin güncel fiyatları Son zamanlarda döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar, akaryakıt fiyatlarınıda etkiliyor. Fiyatlardaki bu hızlı artışlar vatandaşın cebini yakmaya devam ediyor.
MEB duyurdu! Ortak sınav tarihleri açıklandı! MEB duyurdu! Ortak sınav tarihleri açıklandı! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, müfredatın işlenmesinde okullar arasında bir bütünlük sağlanabilmesi için bu yıl ilk kez ortak sınav uygulaması yapılacak.
Atatürk fotoğrafına saygısızlık yapan lise öğrencisi kimdir, tutuklandı mı? Atatürk fotoğrafına saygısızlık yapan lise öğrencisi kimdir, tutuklandı mı? Dün (19 Eylül Salı) akşam saatlerinde sosyal medyaya düşen bir video gündeme bomba gibi düştü. Bir lise öğrencisinin paylaştığı video da Atatürk'e yaptığı saygısızlık büyük tepki topladı.
3308 Sayılı Yasa nedir, neden gündem oldu? 3308 Sayılı Yasa nedir, neden gündem oldu? Sosyal medya platformlarında gündem olan konular vatandaşın gündeminde yer edinmeye devam ediyor. Twitter'da 3308 Sayılı Yasa'nın değişmesi için gündem oluşturulurken vatandaş da bu yasanın neyi ifade ettiğini merak etti.
Aykırı Haber Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak kimdir, neden gözaltına alındı? Aykırı Haber Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak kimdir, neden gözaltına alındı? Aykırı Haber Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak'ın gözaltına alındığı duyuruldu. Çolak'ın neden gözaltına alındığı merak edildi. Bununla beraber Çolak'ın kimliği de araştırma konusu oldu.