Gündem

TUS ve STS Tıp Doktorluğu sınavları yarın gerçekleşiyor! Binlerce aday sınava katılacak TUS ve STS Tıp Doktorluğu sınavları yarın gerçekleşiyor! Binlerce aday sınava katılacak Tıp alanında uzmanlık eğitimine giriş için düzenlenen Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) ve Tıp Doktorluğu alanında yurt dışı yükseköğretim diploma denkliği sınavı (STS Tıp Doktorluğu), yarın gerçekleştirilecek.
Yüzde 25 kira artış oranı ile ilgili yeni açıklama! Kiracılar bu açıklamayı duyunca çok sevinecek Yüzde 25 kira artış oranı ile ilgili yeni açıklama! Kiracılar bu açıklamayı duyunca çok sevinecek Konut kiralarında 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, bir önceki yılın aynı ayına göre %25 oranında artış yapılmasına karar verilmişti. Bu karar, hem ev sahiplerini hem de kiracıları memnun etmemişti.
Sosyal medyada nefret içerikli paylaşımlar yapan 27 hesap yöneticisi gözaltına alındı! Sosyal medyada nefret içerikli paylaşımlar yapan 27 hesap yöneticisi gözaltına alındı! Ülkede sığınmacılara ve kaçak göçmenlere karşı nefret içerikli paylaşımlar yapan 27 sosyal medya hesabı yöneticisi, Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.
O platformun kullanıcılarına kötü haber! Artık film izlemek hayal oldu yüzde 50 zam geliyor O platformun kullanıcılarına kötü haber! Artık film izlemek hayal oldu yüzde 50 zam geliyor Disney, Amazon Prime gibi sitelerle yarışan Netflix Türkiye'nin en popüler video yayın platformlarından biridir. Kullanıcılarına kötü haber veren platforma Ekim ayında zam geliyor.
Emekli zammı ekim ayında Meclise geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali vermişti Emekli zammı ekim ayında Meclise geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali vermişti Milyonlarca emeklinin beklediği zam Ekim ayında meclise gelmesi bekleniyor. Başkan Erdoğan, "Emekliye zam kararını verip 2024 e öyle gireceğiz" demişti.
SON DAKİKA 23 Eylül 2023 Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu, kaç şiddetinde? SON DAKİKA 23 Eylül 2023 Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu, kaç şiddetinde? Türkiye, son dakika deprem haberiyle sarsıldı. 23 Eylül 2023 Cumartesi günü saat 11.22'de, Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Son Dakika! Kahramanmaraş'ta 4,6 şiddetinde deprem! Son Dakika! Kahramanmaraş'ta 4,6 şiddetinde deprem! AFAD' dan son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamaya göre Kahramanmaraş' da saat 11.22'de 4,6 şiddetinde deprem meydana geldi.
Milli Eğitim Bakanı açıkladı! Türkçe ortalaması 70 olmayanlar geçemeyecek Milli Eğitim Bakanı açıkladı! Türkçe ortalaması 70 olmayanlar geçemeyecek Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, temel eğitim yönetmeliğinde yapılan önemli değişiklikleri kamuoyuyla paylaştı. Özellikle Türkçe dersinin ortalaması artık öğrenciler için büyük bir önem taşıyor.
DEAŞ üyelerine yönelik Bornova operasyonu! 10 şüpheli yakalandı DEAŞ üyelerine yönelik Bornova operasyonu! 10 şüpheli yakalandı İzmir'in Bornova ilçesinde DEAŞ terör örgütüne üye oldukları ve bombalı eylem hazırlığı içinde oldukları iddiasıyla gerçekleştirilen operasyon sonucu 10 şüpheli yakalandı.
Şirketin CEO'su bizzat açıkladı! Yazılım mezunlarının yurtdışına akışı hız kazanıyor Şirketin CEO'su bizzat açıkladı! Yazılım mezunlarının yurtdışına akışı hız kazanıyor Türkiye'nin önde gelen holdinglerinden Sabancı Holding'in CEO'su Cenk Alper, ülkede yetişen bilgisayar yazılım mezunlarının yurtdışına akışına dikkat çekerek açıklamalarda bulundu.
Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı ne zaman, nasıl yapılacak? Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı ne zaman, nasıl yapılacak? Öğretmenlerin tabi tutulduğu Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'nın ne zaman yapılacağı merak edildi. Öğretmenler sınavın ne zaman ve ne şekilde yapılacağını merak ederken detayları derledik.
Türkiye turizminde tüm zamanların rekorları kırıldı! Türkiye turizminde tüm zamanların rekorları kırıldı! 2023 yılının ilk 8 ayı, Türkiye turizmi için muazzam bir başarıya sahne oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye bu süre zarfında toplam 36 milyon 754 bin 146 ziyaretçiyi ağırladı.