Gündem

İzmir adliye önünde silahlı çatışma! 1 ölü, 3 yaralı İzmir adliye önünde silahlı çatışma! 1 ölü, 3 yaralı İzmir'in Bayraklı ilçesinde bulunan adliye binası önündeki bir restoranda meydana gelen silahlı çatışmada, ilk bilgilere göre 1 kişi yaşamını yitirirken, 3 kişi de yaralandı.
Araç sahipleri müjde! Benzine indirim geliyor Araç sahipleri müjde! Benzine indirim geliyor Son zamanlarda artan fiyatlarıyla gündemden düşmeyen benzin ve motorinden bu sefer güzel haber geldi. Benzine indirim geleceği haberi geldi.
Üniversitelilerin gözü Kabine Toplantısı'nda! Gençlere ÖTV'siz telefon müjdesi Üniversitelilerin gözü Kabine Toplantısı'nda! Gençlere ÖTV'siz telefon müjdesi Milyonlarca kişinin beklediği Kabine toplantısı bu hafta gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak olan Kabine Toplantısı'nda üniversite öğrencilerine yönelik ÖTV'siz telefon düzenlemesinin karara bağlanması bekleniyor.
MEB Kırtasiye Yardımı başvurusu nasıl yapılır, ne zaman yatacak? MEB Kırtasiye Yardımı başvurusu nasıl yapılır, ne zaman yatacak? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullara, görev yapan öğretmenlere ve öğrencilere ihtiyaç duydukları kırtasiye malzemesi temin ediliyor.
Bakan Yerlikaya açıkladı! 3 bin 966 okul servisine cezai işlem uygulandı Bakan Yerlikaya açıkladı! 3 bin 966 okul servisine cezai işlem uygulandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ülke genelinde yapılan denetlemeler sonucunda 112 bin 241 okul servis aracının incelendiğini ve bunlardan 3 bin 966'sına ceza kesildiğini açıkladı.
2023 YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı! 2023 YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı! 2023 YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı. Yükseköğretim Kurumları Sınavı ek yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin internet sitesinden ilan edildi.
TOKİ, 43 ilde konut ve iş yeri satışı için açık artırma düzenliyor! TOKİ, 43 ilde konut ve iş yeri satışı için açık artırma düzenliyor! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Türkiye genelinde bir dizi açık artırma etkinliği düzenliyor. 43 ilde 212 konut, 17 ilde 143 iş yeri, 11-12 Ekim tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak.
Ankara merkezli FETÖ/PDY terör örgütü operasyonu! 25 gözaltı kararı Ankara merkezli FETÖ/PDY terör örgütü operasyonu! 25 gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyelerinin kamu kurumlarına sızdırılmasında rol aldıkları tespit edilen toplam 25 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
Zamlar üniversite öğrencilerini de vurdu! Yüzde 100 zam geldi Zamlar üniversite öğrencilerini de vurdu! Yüzde 100 zam geldi Üniversitelerin açılmasına sayılı günler kala üniversite öğrencileri harekete geçti. Yurtlara gelen zamlardan sonra ortak ev kiralayan öğrenciler şimdide eşya sorunu yaşıyor.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz emekli maaşı zamları ile ilgili açıklama yaptı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz emekli maaşı zamları ile ilgili açıklama yaptı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz milyonlarca emeklinin merakla beklediği emekli maaşı ile ilgili açıklama yaptı.
MEB Öğretmenlerden beden ölçülerini istedi! Öğretmenlere önlük geliyor MEB Öğretmenlerden beden ölçülerini istedi! Öğretmenlere önlük geliyor Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 25 Kasım Öğretmenler Günü için eğitimcilerden beden ölçülerini istedi.
Hakkari'de Bölücü terör örgütüne ait silah ve mühimmat ele geçirildi! Hakkari'de Bölücü terör örgütüne ait silah ve mühimmat ele geçirildi! İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Hakkari İl Jandarma Komutanlığı, Şemdinli kırsalında bölücü terör örgütüne ait sığınakların olduğu bilgisini aldı.