Gündem

İçişleri Bakanı Yerlikaya açıkladı! 42 bin 875 düzensiz göçmeni sınır dışı ettik İçişleri Bakanı Yerlikaya açıkladı! 42 bin 875 düzensiz göçmeni sınır dışı ettik Ülkemizdeki düzensiz göçmen konusu tartışma konusu olmaya devam ederken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan önemli bir açıklama geldi. Bakan Yerlikaya, belirli bir süre içinde sınır dışı edilen düzensiz göçmen sayısını açıkladı.
THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru sonuçları belli oldu mu, ne zaman olacak? THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru sonuçları belli oldu mu, ne zaman olacak? Türkiye'de artan konut fiyatları nedeniyle vatandaşlar, uygun fiyatlı konut satışlarını takip etmeye devam ediyor. THY Emlak Konut Arnavutköy projesi kura çekilişi il ilgili detaylar merak konusu olurken son durumla ilgili detayları derledik.
D-100 kara yolu Ankara istikametindeki çalışmadan dolayı trafik durma noktasına geldi vatandaşlar isyan etti! D-100 kara yolu Ankara istikametindeki çalışmadan dolayı trafik durma noktasına geldi vatandaşlar isyan etti! D-100 kara yolu Düzce-Bolu geçişinde Anadolu Otoyolu Ankara yönündeki onarım çalışması nedeniyle trafik bu güzergaha yönlendirildiği için yoğunluk yaşanıyor. 46 gün boyunca sürecek çalışmalar kapsamında alternatif güzergah resmen kilitlendi.
Parkta ölü bulunan oyuncu Seda Fettahoğlu kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Parkta ölü bulunan oyuncu Seda Fettahoğlu kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Oyuncu Seda Fettahoğlu'nun İstanbul'daki bir parkta ölü bulunduğu bildirildi. son dakika haberi ile Seda Fettahoğlu'nun neden ve kaç yaşında olduğu merak edilirken konuya dair gelişmeler de yakından takip ediliyor.
Bakan Bolat açıkladı! İkinci el araç pazarında yüzde 10-15 oranında düşüş var Bakan Bolat açıkladı! İkinci el araç pazarında yüzde 10-15 oranında düşüş var Ticaret Bakanı, ikinci el araç piyasası ile ilgili açıklama yaptı. Ayrıca ikinci el araç piyasasında yüzde 10-15 oranında düşüşler olduğunu söyleyen Bakan Bolat önemli açıklamalarda bulundu.
Öğrencilere aylık 10 GB ücretsiz internet desteği nasıl alır, başvurular ne zaman yapılacak? Öğrencilere aylık 10 GB ücretsiz internet desteği nasıl alır, başvurular ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ücretsiz 10 GB internet desteğine ilişkin detaylar merak konusu olmaya devam ediyor. Bu kapsamda gençler nasıl ücretsiz internet fırsatından yararlanabileceğini sorgularken detayları derledik.
Bakan Yelikaya açıkladı! Düzensiz göçmenlerle ilgili düzenleme yapıldı! 4 büyük ilde başlıyor Bakan Yelikaya açıkladı! Düzensiz göçmenlerle ilgili düzenleme yapıldı! 4 büyük ilde başlıyor 3 Haziran'dan bu yana 97 bin 363 düzensiz göçmen yakaladıklarını dile getiren Bakan Yerlikaya, kabine toplantısından sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Bakan Koca'dan son dakika açıklama geldi! Kısıtlama ve kapanma olacak mı Bakan Koca'dan son dakika açıklama geldi! Kısıtlama ve kapanma olacak mı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Eris varyantı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada Eris varyantının bulaşıcılığı daha yüksek ama hasta etme gücünün düşük olduğunu dile getirdi.
MEB'den son dakika açıklama geldi! Ortak sınavlarda açık uçlu soru kullanılabilecek MEB'den son dakika açıklama geldi! Ortak sınavlarda açık uçlu soru kullanılabilecek Geçtiğimiz günlerde yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla müfredat ve sınavlarla ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı ortak sınavların başlayacağını duyurmuştu.
Akaryakıt fiyatlarına indirim geldi! 27 Eylül benzin, motorin ve LPG fiyatları Akaryakıt fiyatlarına indirim geldi! 27 Eylül benzin, motorin ve LPG fiyatları Son zamanlarda akaryakıta gelen zam yağmurundan sonra araç sahiplerinin yüzünü güldürecek haber geldi.
Covid-19 varyantı olan Eris virüsü artıyor! Maske takılmalı mı? Aşıda son durum ne Covid-19 varyantı olan Eris virüsü artıyor! Maske takılmalı mı? Aşıda son durum ne Son zamanlarda havaların günün belli saatlerindeki keskin değişimi ve yayılan salgın hastalıklar nedeniyle şikayetler arttı. Hastanelerin acilleri aynı şikayetteki hastalarla doldu taştı.
Türkiye'nin adının nereden geldiğini biliyor muydunuz? İlber Ortaylı yanıtladı Türkiye'nin adının nereden geldiğini biliyor muydunuz? İlber Ortaylı yanıtladı Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen İlber Ortaylı bu kez Tüm Türkiye'nin merak ettiği bir konuya değindi. Türkiye'nin adının nereden geldiğini duyunca çok şaşıracaksınız.