Gündem

Orgeneral Galip Mendi Ankara'da son yolcuğuna uğurlandı Orgeneral Galip Mendi Ankara'da son yolcuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Orgeneral Galip Mendi, Ankara'da düzenlenen askeri törenle ebedi istirihatgahına uğurlandı.
Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversite açılış tarihleri öğrencilerin gündemini meşgul ediyor. 2024 YKS ardından üniversite kayıt süreci devam ederken bu yıl üniversitelerde eğitimlerin başlayacağı tarihler de akademik takvim üzerinden sorgulanıyor.
Meteoroloji yeniden uyardı: Kuvvetli yağış bekleniyor Meteoroloji yeniden uyardı: Kuvvetli yağış bekleniyor Yeni haftada yurt genelinde pek çok ilde sağanak beklendiği açıklandı. Yurdun geniş bölümünde yağmur etkili olurken Meteoroloji Genel Müdürlüğü yağışların ortaya çıkarabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na sözleşmeli personel alınacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na sözleşmeli personel alınacak Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kamu işçi alımı üzerinden yeni bir personel alım duyurusu geldi. Enerji ve Tabii Kayaklar Bakanlığı’na sözleşmeli personel alımı yapılacak.
Kayıp Narin bulundu mu? Diyarbakır Narin Güran olayı nedir? Kayıp Narin bulundu mu? Diyarbakır Narin Güran olayı nedir? Kayıp Narin olayı yaklaşık son 5 gündür en sık konuşulan ve araştırılan olaylar arasında yerini alıyor. 8 yaşındaki Narin Güran, 5 gündür kayıp. Ekipler kayıp kızı aramak için her taşın altını arıyor. Kayıp Narin bulundu mu, son gelişmeler neler?
Ekmek satışına yeni düzenleme geldi! Ekmek satışına yeni düzenleme geldi! Ekmek satışına yeni düzenleme geldiği öğrenildi. Aktarılan son habere göre artık fırınlarda satılan ekmeğin üzerine fırının adı, üretim tarihi, kullanılan un ve SKT tarihi yer alacak.
ÖGG sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? 110. dönem özel güvenlik sınav soruları ÖGG sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? 110. dönem özel güvenlik sınav soruları ÖGG sınav soruları, sınavın tamamlanmasının ardından sınava giren adaylar tarafından araştırılmaya başlandı. Özel Güvenlik Görevlisi 110. Temel Eğitim ve 86. Yenileme sınavı bugün tamamlandı.
MEB okullara TYP personeli alacak mı? TYP personel alımı 2024 MEB okullara TYP personeli alacak mı? TYP personel alımı 2024 Okulların açılmasına az bir zaman kala MEB'in TYP kapsamında okullara personel alıp almayacağı merak konusu oldu. İŞUR üzerinden yapılacak TYP alım başvuruları ne zaman başlayacak? Başvurular nereden yapılacak?
Tuz Gölü bu yıl 4 bin 300 yavruya ev sahipliği yaptı Tuz Gölü bu yıl 4 bin 300 yavruya ev sahipliği yaptı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye'deki flamingo popülasyonunun devamlılığı için Tuz Gölü'ndeki üreme kolonilerinin korunmasına yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede Tuz Gölü'nün bu yıl 4.300 yavruya ev sahipliği yaptığı ifade edildi.
Diyarbakır Valiliği'nden Narin Güran'ın cenazesi bulunduğu paylaşımlarına yönelik açıklama Diyarbakır Valiliği'nden Narin Güran'ın cenazesi bulunduğu paylaşımlarına yönelik açıklama Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde camiye ilk kez Kur'an-ı Kerim dersi almaya giden ve kendisinden bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin ile ilgili Diyarbakır Valiliği’nden açıklama geldi.
YKS ek tercih ne zaman? YKS 2. ek tercih başladı mı? YKS ek tercih ne zaman? YKS 2. ek tercih başladı mı? YKS tercihlerinin açıklanmasının sonrasında ilk tercihte bir yere yerleşemeyenler YKS ek tercih araştırması yapıyor. YKS 2. tercih başladı mı, ne zaman başlayacak? Yerleştirme sonuçlarına göre üniversite kayıtları 19 - 23 Ağustos tarihleri arasında tamamlandı.
AFAD, Karadeniz ve İç Anadolu’da meydana gelen sel olaylarına müdahale ediyor AFAD, Karadeniz ve İç Anadolu’da meydana gelen sel olaylarına müdahale ediyor AFAD, gece saatlerinde Karadeniz ve İç Anadolu bölgesinde aşırı yağışlar sonucu sel ve su baskınları meydana geldiğini ifade etti. Sel olaylarına müdahale edildiğini belirten AFAD, çalışmalara ilişkin bilgiler paylaştı.