Gündem

İstanbul'da Kuyu-22 operasyonu: 23 şüpheli yakalandı İstanbul'da Kuyu-22 operasyonu: 23 şüpheli yakalandı Sancaktepe, Bağcılar, Fatih, Güngören, Büyükçekmece, Başakşehir, Sarıyer ve Şişli ilçelerinde İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen operasyonda 23 şüpheli yakalandı.
Kırıkkale'de polis kaçakçılara darbe vurdu! Kırıkkale'de polis kaçakçılara darbe vurdu! Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan uygulamada gümrük kaçağı sigara ile etil alkol ele geçirildi.
KYK yurt yedek sırası gelir mi, kaça kadar gelir? KYK yurt yedek sırası gelir mi, kaça kadar gelir? Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı ve ilk yerleşen öğrenciler belli oldu. KYK yerleştirme sonuçlarına göre bir yurda yerleşemeyen öğrenciler için yedek başvuru süreci işleyecekken adaylar da merak ettikleri sorulara yanıt arıyor.
Kırşehir'de 20 milyon liralık siber dolandırıcılık operasyonu Kırşehir'de 20 milyon liralık siber dolandırıcılık operasyonu Kırşehir merkezli olarak toplam 5 ilde gerçekleştirilen operasyonda sosyal medya hesapları üzerinden dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 6 şüpheli yakalandı.
YKS ek tercih işlemleri başlıyor YKS ek tercih işlemleri başlıyor YKS ek tercih işlemleri için ÖSYM tercih işlemleri kılavuzunu yayımladı. Peki, YKs ek tercihler hangi tarihler arasında alınacak, tercihler nereden yapılacak?
ALES 3 başvuru ve sınav tarihi nedir, sonuçlar ne zaman açıklanacak? ALES 3 başvuru ve sınav tarihi nedir, sonuçlar ne zaman açıklanacak? ALES/3 başvuru ve sınav tarihleri adayların gündeminde yer alıyor. Yılın son ALES sınavı için ÖSYM takvimi paylaştı. Bu çerçevede sınav tarihi ve sonuçların ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu.
SGK 70 sözleşmeli personel alımı yapacak: Başvurular e-Devlet‘ten SGK 70 sözleşmeli personel alımı yapacak: Başvurular e-Devlet‘ten Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 70 sözleşmeli personel alım yapacağını açıkladı. Başvuruların e-Devlet üzerinden olacağı personel alımında son başvuruların 16 Eylül’de alınacağını duyurdu. SGK personel alım başvuru şartları neler?
MEB müfredat değişikliği olacak mı, ders saatleri azaltıldı mı? MEB müfredat değişikliği olacak mı, ders saatleri azaltıldı mı? 2024 - 2025 eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kalırken öğrenci ve veliler müfredat değişikliği ile ilgili merak ettiklerine yanıt aramaya başladı.
Cem Zeytin halka arz sonuçları: Kişi başı kaç lot düştü? Cem Zeytin halka arz sonuçları: Kişi başı kaç lot düştü? Halka arzları yakından takip edenler, halka arz sonuçlarını da araştırıyor. Aktarılan son habere göre 29 Ağustos 2 ve 3 Eylül tarihlerinde talepleri toplayan Cem Zeytin halka arz sonuçları açıklandı. Peki, Cem Zeytin kişi başı kaç lot düştü?
MSB sözleşmeli personel alımı yapacak: Başvuru şartları neler? MSB sözleşmeli personel alımı yapacak: Başvuru şartları neler? Milli Savunma Bakanlığı’na 7 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyenler için MSB personel alım başvuru şartları açıklandı.
2024 2025 Üniversiteler ne zaman açılıyor? 2024 2025 Üniversiteler ne zaman açılıyor? Üniversite öğrencileri okullarının ne zaman açılacağını merak ediyor. Öğrenciler okulların 2024 - 2025 Eğitim Öğretim yılında akademik takvime ne zaman başlayacağını merak ederken herhangi bir açıklama olup olmadığını sorguluyor.
KYK yedek yurt başvuru ne zaman? 2024 2025 yedek yurt başvuruları KYK yedek yurt başvuru ne zaman? 2024 2025 yedek yurt başvuruları KYK yurt başvurularında sonuçlar az önce açıklandı. Başvurusunda yurt çıkmayan öğrenciler yedek başvurularının ne zaman ve nasıl olacağını merak ediyor. KYK yedek yurt başvuru tarihi belli oldu mu, 2024 2025 yedek yurt başvuruları ne zaman başlayacak?