Gündem

YSK Başkanı Yener açıkladı! Yerel seçim tarihi Resmi Gazete' de yayımlandı YSK Başkanı Yener açıkladı! Yerel seçim tarihi Resmi Gazete' de yayımlandı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile yerel seçim tarihi resmi gazetede yayımlandı. Yayımlanan takvime göre yerel seçimler 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeğeni Usame Erdoğan'ın nikah şahitliğini yaptı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeğeni Usame Erdoğan'ın nikah şahitliğini yaptı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün bir nikah törenine katıldı. Yeğeninin nikah şahidi olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüntülerinin ardından vatandaşlar yeğeninin kim olduğunu merak etti.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 17 ilde sarı kodlu uyarı yayımladı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü 17 ilde sarı kodlu uyarı yayımladı! Türkiye resmen sağanak yağışlı havaların etkisi altına girdi. Sağanakların bastırması ile birlikte MGM tarafından çeşitli uyarılar yapılırken bu kez 17 ilde sarı kodlu uyarı yapıldı. MGM tarafından yapılan uyarılarda sarı kod verilen 17 il sıralandı.
2024 KPSS önlisans tarihleri! KPSS önlisans ne zaman, başvuru ve sınav tarihleri nedir? 2024 KPSS önlisans tarihleri! KPSS önlisans ne zaman, başvuru ve sınav tarihleri nedir? Kamu kurumlarında çalışmak üzere ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS ön lisans oturumda ter dökecek olan ön lisans öğrencileri ve mezunları tarih araştırmasına başladı. KPSS ön lisans başvuru ve sınav tarihlerini merak eden adaylar için detayları derledik.
1 Ekim Pazar İstanbul Bisiklet Turu nedeniyle İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı olacak? 1 Ekim Pazar İstanbul Bisiklet Turu nedeniyle İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı olacak? İstanbul Bisiklet Turu nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyuruldu. İstanbul Valiliği alternatif güzergahları açıklarken vatandaşlarda hangi yolların kapalı olup hangi yolların da alternatif güzergah olarak kullanılabileceğini merak etti.
AFAD duyurdu! Muğla'da 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi AFAD duyurdu! Muğla'da 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi Ülkemizde art arda deprem haberleri gelmeye devam ediyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan son bilgilendirmelere göre Muğla'da 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi.
Amasya Valiliği'nden yolcu otobüsü kazasına dair açıklama! 6 kişi öldü, 35 kişi yaralandı Amasya Valiliği'nden yolcu otobüsü kazasına dair açıklama! 6 kişi öldü, 35 kişi yaralandı Sabah saatlerinde Amasya'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu trafik kazasının meydana geldiği öğrenildi.
Amasya'da yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var Amasya'da yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var Amasya’nın Merzifon ilçesinde bir yolcu otobüsü kaza yaptı. Yolcu otobüsünün devrildiği kazada çok sayıda yaralı ve hayatını kaybedenlerin olduğu bilgisine yer verildi.
Bu yöntemi kimse aklından çıkarmayacak! Hemen uygulayın yeni alınmış gibi kullanın Bu yöntemi kimse aklından çıkarmayacak! Hemen uygulayın yeni alınmış gibi kullanın Ülkemizde en çok kullanılan temizlik malzemeleri arasında yer alan ıslak mendiller paketi açıldıktan bir süre sonra kurumaya başlıyor. Islak mendillerin kurumasından şikayetçi olanlar ise nasıl bir yol izleyeceklerini araştırıyor.
2023 DGS ek yerleştirme tercihleri başladı mı, ne zaman sona erecek? 2023 DGS ek yerleştirme tercihleri başladı mı, ne zaman sona erecek? Üniversitedeki ön lisans eğitimlerini lisans derecesine tamamlamak için DGS'ye başvuru yapan öğrencilerin sonuçları açıklandı. DGS yerleştirme sonuçlarının ardından herhangi bir tercihine yerleşemeyen adaylar için ek yerleştirme süreci başladı.
ALES/3 başvuru sayfası erişime açıldı mı? Sınav ne zaman ve ücreti ne kadar ALES/3 başvuru sayfası erişime açıldı mı? Sınav ne zaman ve ücreti ne kadar Her yıl üç kez yapılan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı ALES/3 başvuru tarihleri açıklandı. Başvurular 29 Ekim tarihi itibari ile ÖSYM başvuru sayfasından yapılacak.
GENÇ KART nedir, ne işe yarıyor, nasıl başvuru yapılır? GENÇ KART nedir, ne işe yarıyor, nasıl başvuru yapılır? Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öğrencilere genç kart müjdesi vermişti