Gündem

Mustafa Atalay kimdir, kaç yaşında, nereli? Can Atalay'ın babası Mustafa Atalay ne iş yapıyor? Mustafa Atalay kimdir, kaç yaşında, nereli? Can Atalay'ın babası Mustafa Atalay ne iş yapıyor? Vatandaşlar tarafından avukat Can Atalay'ın babası Mustafa Atalay merak edildi. Peki, Mustafa Atalay kimdir, kaç yaşında, nereli? Can Atalay'ın babası Mustafa Atalay ne iş yapıyor? Detaylar haberde.
Emre Madran kimdir, kaç yaşında, nereli? Emre Madran kitapları neler, ne zaman öldü? Emre Madran kimdir, kaç yaşında, nereli? Emre Madran kitapları neler, ne zaman öldü? Vatandaşlar tarafından Emre Madran'ın kim olduğu merak edildi. Arama motorlarında "Emre Madran kimdir, kaç yaşında, nereli? Emre Madran kitapları neler?" sorgulamaları yapılıyor. Detaylar haberde.
Halk TV Ayşegül Arslan'ın programını sonlandırma kararı aldı Halk TV Ayşegül Arslan'ın programını sonlandırma kararı aldı Halk TV, Ayşegül Arslan'ın programında Ankara'da gerçekleşen bombalı terör girişimine yönelik yorumları nedeniyle "Canlı yayında edilen talihsiz sözler sebebiyle programı sonlandırma kararı aldık" dedi.
RTÜK, Ankara'daki bombalı saldırı sonrası yaptığı yayın nedeniyle Halk TV'ye inceleme başlattı RTÜK, Ankara'daki bombalı saldırı sonrası yaptığı yayın nedeniyle Halk TV'ye inceleme başlattı RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin 1 Ekim Pazar günü Ankara'da yapılan bombalı saldırı sonrası yayını sebebiyle Halk TV ve Ayşenur Arslan'nın açıklaması yüzünden inceleme başlattığını duyurdu.
Didem Ciner kimdir, kaç yaşında, nereli? Didem Ciner kimin kızı? Didem Ciner kimdir, kaç yaşında, nereli? Didem Ciner kimin kızı? Vatandaşlar tarafından Didem Ciner'in kim olduğu merak ediliyor. Peki, Didem Ciner kimdir, kaç yaşında, nereli? Detaylar haberde.
TOGG eylül ayı teslimat sayıları açıklandı TOGG eylül ayı teslimat sayıları açıklandı Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, yollarda sıklıkla görülmeye başlandı. TOGG'un teslimatları devam ederken Eylül 2023 tarihi ile teslimat sayıları açıklandı.
Çağın hastalığı Gülümseyen Depresyon! Kadınlarda 5 kat daha fazla görülüyor Çağın hastalığı Gülümseyen Depresyon! Kadınlarda 5 kat daha fazla görülüyor Son dönemlerde adını sıkça duyduğumuz Gülümseyen Depresyon hastalığının belirtilerini ve detaylarını anlatan Uzman Klinik Psikolog Melike Akpınar Kadıoğlu bu rahatsızlığı kadınlarda daha fazla olduğunu söyledi.
Uykusunda bunu yapan herkesi ilgilendiriyor! Uzmanlar alarm verdi ölüm riskiniz artabilir Uykusunda bunu yapan herkesi ilgilendiriyor! Uzmanlar alarm verdi ölüm riskiniz artabilir Zinde bir gün geçirmek için kaliteli uyku uyumanın büyük bir önemi bulunuyor. Yaşamı en temel ihtiyaçları arasında bulunan uykuyu her insan farklı şekil ve saatlerde uyuyor. Uzmanlar uygu şeklinin ölüm riskine ilişkin uyarılarda bulundu.
Kozan Barajı tamamen kurumak üzere! Su seviyesi yüzde 16'ya düştü Kozan Barajı tamamen kurumak üzere! Su seviyesi yüzde 16'ya düştü Adana’da Kozan Barajı’nda su seviyesi yüzde 16,4’e geriledi. Barajda büyük adacıklar ve su altında kalan tarihi yapılar gün yüzüne çıkarken, oluşan kuraklık manzarası ürküttü.
Bakan Tunç ACEP projesini anlattı! Cezaevlerinde fiziksel ve zihinsel dönüşümü dijital dönüşümle daha da ileriye taşıyoruz Bakan Tunç ACEP projesini anlattı! Cezaevlerinde fiziksel ve zihinsel dönüşümü dijital dönüşümle daha da ileriye taşıyoruz Bakan Tunç, ceza infaz kurumlarında gerçekleştirdikleri fiziksel ve zihinsel dönüşümü dijital dönüşümle daha da ileriye taşıdıklarını açıkladı. Tunç, "Akıllı Teknolojilerin İnfaz Kurumlarına Entegrasyonu" projesi bu dönüşümün bir parçası olduğunu söyledi.
Ankara'da terör saldırını gerçekleştiren örgüt üyelerinin şehit ettiği veteriner son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da terör saldırını gerçekleştiren örgüt üyelerinin şehit ettiği veteriner son yolculuğuna uğurlandı Başkent Ankara'da terör saldırısı girişiminde bulunan teröristlerce Kayseri'de şehit edilen Veteriner Teknikeri Mikail Bozlağan, son yolculuğuna uğurlandı. Şehir veteriner teknikerinin cenazesinde duygu dolu anlar yaşandı.
İçişleri Bakanlığı Ankara'daki terör saldırını gerçekleştiren örgüt üyelerinin kimliklerinin belirlendiğini açıkladı İçişleri Bakanlığı Ankara'daki terör saldırını gerçekleştiren örgüt üyelerinin kimliklerinin belirlendiğini açıkladı 1 Ekim Pazar günü Başkent Ankara'da İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü'ne yönelik düzenlenen terör saldırısına ilişkin geniş çaplı çalışma yürütülüyor. İçişleri Bakanlığı'ndan teröristlerin kimliklerinin tespit edildiğine ilişkin açıklama geldi.