Gündem

10600 polis alımı başlıyor! Son tarih 23 Ekim 10600 polis alımı başlıyor! Son tarih 23 Ekim POMEM, 10 bin 600 polis alımı yapacak. Akyurt POMEM Müdürlüğü (Polis Akademisi Başkanlığı Çamlıca Yerleşkesi) şeklinde güncellenen adayların 23 Ekim'de geçici kayıt yaptırmış olmaları gerekiyor.
Göç İdaresi Başkanı açıkladı! Türkiye'de kaç tane yabancı var? Göç İdaresi Başkanı açıkladı! Türkiye'de kaç tane yabancı var? Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros mecliste yaptığı açıklamayada Türkiye'de resmi olarak kaç tane yabancının yaşadığı açıkladı. Peki, 85 milyonluk Türkiye'nin ne kadarı yabancı?
6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu resmi tatil mi, okullar açık mı, kapalı mı? 6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu resmi tatil mi, okullar açık mı, kapalı mı? 6 Ekim tarihinin İstanbul'un kurtuluşu olarak kutlanması sebebiyle resmi tatil olup olmadığı merak ediliyor. Okullar ve resmi kurumlardaki son durum merak konusu olurken resmi açıklama gelip gelmediği de sorgulanmaya başladı.
İş arayanlar dikkat!  4 binden fazla ilan açıldı, en düşük maaş 22 bin lira İş arayanlar dikkat! 4 binden fazla ilan açıldı, en düşük maaş 22 bin lira Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, kamuda istihdam yaratmaya devam ediyor. Son olarak 101 ilan yayımlandı ve bu ilanlar kapsamında 4 binden fazla kişi kamuda istihdam edilecek.
Fatih Özmen ve Eren Özmen kimdir, nerelidir? Fatih Özmen ve Eren Özmen kimdir, nerelidir? Forbes tarafından paylaşılan Forbes 400 listesinde yer alan Fatih Özmen ve Eren Özmen'in kim olduğu merak edildi.
İkiz bebeklerin babası farklı olabilir mi? İkiz bebeklerin babası farklı olabilir mi? ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programı ile gündeme gelen bir olayda ikiz bebeklerin babalarının farklı olduğu ortaya çıktı. İkiz bebeklere yapılan DNA testinin sonucuna göre bebeklerin babalarının farklı çıkması sosyal medya çalkalandı.
Ekim ayı Aile Destek ödemeleri ayın kaçında yatacak? Kaç TL yatacak? Ekim ayı Aile Destek ödemeleri ayın kaçında yatacak? Kaç TL yatacak? Her ay yatan aile destek ödemeleri Ekim ayının başlaması ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından ne zaman yatırılacağı araştırılıyor.
Cafer Mahiroğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Cafer Mahiroğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Halk TV sahibi Cafer Mahiroğlu'nun hayatı gündeme geldi. Peki, Cafer Mahiroğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?
Öğretmenlik Kariyer Basamakları sınavının nasıl yapılacağı belli oldu Öğretmenlik Kariyer Basamakları sınavının nasıl yapılacağı belli oldu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı çevrimiçi olarak yapılacak.
Benzine indirim geliyor! 5 Ekim'den itibaren geçerli olacak Benzine indirim geliyor! 5 Ekim'den itibaren geçerli olacak Döviz ve bent petroldeki dalgalanmalar yüzünden sürekli hareketlenen akaryakıt fiyatlarında bu defa indirim geliyor. 5 Ekim'den itibaren geçerli olacak.
AFAD SON DAKİKA açıkladı! Hatay'da 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi AFAD SON DAKİKA açıkladı! Hatay'da 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi Türkiye'de art arda depremler meydana gelmeye devam ediyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan son bilgilendirmelere göre Hatay'da 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ikramiyesinde son durum! Emekliye 5000 TL verilecek mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ikramiyesinde son durum! Emekliye 5000 TL verilecek mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın yaklaşması ile emeklilerin bayram ikramiyesi araştırması hız kazandı. Emekliye verilecek ikramiye için Bakanlığın çalışma yürüttüğü iddia edildi.