Gündem

ÖSYM sınav soruları kozmik odada hazırlanıyor ÖSYM sınav soruları kozmik odada hazırlanıyor Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi yetkilileri sınavlarda kopyayı ve soruların çalınmasına yönelik önlemler almaya devam ediyor. ÖSYM sınav sorularını yüksek güvenlikli kozmik odada hazırlayacak.
2023 DGS ek yerleştirme sonuçları açıklandı! DGS ek yerleştirme sonuç sorgulama ekranı 2023 DGS ek yerleştirme sonuçları açıklandı! DGS ek yerleştirme sonuç sorgulama ekranı 2 yıl okudukları üniversite eğitimlerini 4 yıla tamamlamak isteyen adayların Dikey Geçiş Sınavı'nda ter döktü. Açıklanan sonuçların ardından tercih süreci de tamamlanırken ek yerleştirme sonuçlarının da adayların erişimine açıldığı bildirildi.
Hükümet duruma EL KOYDU! Evini kiraya veren Ankaralılar dikkat bir ayrıntı daha açıklandı Hükümet duruma EL KOYDU! Evini kiraya veren Ankaralılar dikkat bir ayrıntı daha açıklandı AK Parti tarafından Borçlar Kanunu'nda yapılan düzenlemelerle ilgili olarak bilgilendirme yapıldı. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, söz konusu düzenleme ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kiralık evlere değindi.
İsrail-Filistin arasındaki gerilim pompaya yansıdı! Akaryakıtta zam yolda İsrail-Filistin arasındaki gerilim pompaya yansıdı! Akaryakıtta zam yolda Akaryakıtta geçtiğimiz hafta üst üste gelen zamlar araç sahiplerinin yüzünü güldürmüştü. İndirim sevinci çok sürmeden İsrail-Gazze arasında savaş çıktı ve bu durum yakın zamanda pompaya yansıyacak.
2023-2023 KYK Burs Başvuruları Başladı mı? 2023-2023 KYK Burs Başvuruları Başladı mı? Üniversitelerin akademik yılının başlaması ile birlikte öğrenciler KYK bursu sorgulamalarına başladı. Üniversite öğrencilerinin tek gelir kaynağı olan KYK bursu başvurularının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu.
AFAD Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu AFAD Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu Ülkemizde çeşitli deprem haberleri gündem olmaya devam ediyor. Depremler vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken Malatya'da deprem olduğuna ilişkin bir son dakika açıklamasına yer verildi.
İsrail-Filistin hattında son durum! 750 İsrailli kayıp, 313 Filistinli hayatını kaybetti İsrail-Filistin hattında son durum! 750 İsrailli kayıp, 313 Filistinli hayatını kaybetti Gazze'nin Aksa Operasyonu'nu başlatması üzerine İsrail'de sert şekilde karşılık verdi ve karşılıklı savaş ilan edildi. Zor bir dönemden geçen Gazze'de elektrik ve su yok
Araç ve konut satışında yeni dönem! 1 Kasım'da başlıyor Araç ve konut satışında yeni dönem! 1 Kasım'da başlıyor Son zamanlarda enflasyonun artması ve maliyet fiyatlarının artmasıyla konuta ve araç piyasasını da zam vurdu. Artık vatandaşların değil satın almak kiralamaya bile gücü yetmiyor.
Fiyatlar uçtu! Öğrenciye uygun dediler artık bedeli asgari ücreti geçti Fiyatlar uçtu! Öğrenciye uygun dediler artık bedeli asgari ücreti geçti Enflasyon ve maliyet fiyatlarının artması ile birlikte her şeye zam geldiği gibi evlerde kira ve satış fiyatlarına da zam geldi. Öğrenciye ucuz denilen evler bile asgari ücretten başlarken ailelerin kaldığı evler 15-20 bin TL bandına yükseldi.
2023 Pastırma Yazı tarihi! Pastırma sıcakları ne zaman, hangi ayda olacak, ne kadar sürecek? 2023 Pastırma Yazı tarihi! Pastırma sıcakları ne zaman, hangi ayda olacak, ne kadar sürecek? Ekim ayında havaların soğumasıyla beraber pastırma sıcaklarının ne zaman başlayacağı merak edildi. Pastırma sıcaklarının bastıracağı tarihler merak edilirken detayları Haberankara.com okurları için derledik.
Gelir İdaresi Başkanı olarak atanan Bekir Bayrakdar kimdir? Gelir İdaresi Başkanı olarak atanan Bekir Bayrakdar kimdir? Cumhurbaşkanı Kararları Resmi Gazete'de 7 Ekim tarihi ile yayımlandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndaki üst düzey yöneticiliklere yeni isimler atandı. Bunlar arasında Gelir İdaresi Başkanı olarak atanan Bekir Bayrakdar'ın kimliği merak edildi.
KPSS nitelik kodları! KPSS 2117, 3254, 4099, 4499, 7302 nitelik kodları nedir? KPSS nitelik kodları! KPSS 2117, 3254, 4099, 4499, 7302 nitelik kodları nedir? KPSS nitelik kodları araştırılan konular arasında yer alıyor. Nitelik kodları, kamu kurum ve kuruluşlarının personel alımlarında adayların başvurularını değerlendirmek üzere kullanılırken hangi kodun ne anlama geldiği merak ediliyor.