Gündem

Ankara ve çevre illerde Filistin'de hayatını kaybedenler için namaz kılınıp dua okundu Ankara ve çevre illerde Filistin'de hayatını kaybedenler için namaz kılınıp dua okundu Filistin ve İsrail arasında çıkan savaşta şiddetin dozu giderek artıyor. Son olarak bugün Mescid-i Aksa'da namaz kılan müslümanlara saldıran İsrail polisine karşı tepkiler büyüyor.
Mescid-i Aksa neden önemli? Mescid-i Aksa nerede ve hangi ülkede? Mescid-i Aksa neden önemli? Mescid-i Aksa nerede ve hangi ülkede? Filistin ve İsrail arasındaki savaş giderek şiddetini arttırırken Çtışmalar Mesci-i Aksa'ya kadar sıçradı. İsrailli polisler Mescid-i Aksa'ya namaz kılmaya giden vatandaşlara saldırması sonucu Mescid-i Aksa merak konusu oldu.
Yasa dışı uyuşturucu madde üretimine jandarma darbesi Yasa dışı uyuşturucu madde üretimine jandarma darbesi Emniyet ekipleri ülkenin dört bir yanında huzuru ve güvenliği sağlamak için denetlemelerine sahada devam ediyor. Aksaray jandarma ekiplerinin bir ikamete düzenlediği operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi
Cumhuriyetin 100. yılı dolayısı ile 100 dağcı ile zirve tırmanışı yapılacak Cumhuriyetin 100. yılı dolayısı ile 100 dağcı ile zirve tırmanışı yapılacak Türkiye Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısı ile ülkenin bir çok yerince etkinlikler devam ediyor. Niğde'de Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı sebebi ile 100 dağcı zirveye tırmanacak.
TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda emekliye tek seferlik 5 bin liralık ödeme düzenlemesi kabul edildi TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda emekliye tek seferlik 5 bin liralık ödeme düzenlemesi kabul edildi Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan emekliye 5 bin lira tutarındaki tek seferlik ödeme için TBMM'de bir düzenleme yapıldı. Meclis'e giden düzenlemenin Plan Bütçe Komisyonu'nda kabul edildiği duyuruldu.
Bakan Özhaseki deprem bölgesinde yapılan evlerle ilgili açıklamalarda bulundu Bakan Özhaseki deprem bölgesinde yapılan evlerle ilgili açıklamalarda bulundu Türkiye'de meydana gelen 6 Şubat depreminin yaraları sarılmaya devam ediyor. Çalışmaları yakından takip eden Bakan Özhaseki, deprem bölgesindeki evlerin hafif çelikten yapılacağını söyledi.
Kırıkkale'de yapılan kaçakçılık operasyonunda 1 milyon 827 bin makaron ele geçirildi Kırıkkale'de yapılan kaçakçılık operasyonunda 1 milyon 827 bin makaron ele geçirildi Kırıkkale'de emniyet ekipleri şehrin asayişini sağlamak için operasyonlarına devam ediyor. Son olarak dün gece yapılan operasyonlarda 1 milyon 827 bin 736 adet makaron ele geçirildi
Ülke genelinde Huzurlu Sokaklar ve Narkotik Suçları Uygulaması yapıldı Ülke genelinde Huzurlu Sokaklar ve Narkotik Suçları Uygulaması yapıldı Jandarma Genel Komutanlığı ülke genelinde huzur ve güvenliği sağlamaya devam ediyor. Dün gece Türkiye genelinde yapılan eş zamanlı operasyonlarda onlarca kişi gözaltına alındı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıkladı! 272 bin 419 açık iş tespit ettik Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıkladı! 272 bin 419 açık iş tespit ettik Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Açık İş İstatistikleri Araştırması 3. çeyrek sonuçlarını açıkladı.
MSB açıkladı! Bir ayda 228 bin terörist etkisiz hale getirildi MSB açıkladı! Bir ayda 228 bin terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı teröre karşı operasyonlarına devam ediyor. Ekim ayına girdiğimiz günden bu yana Suriye'de ve Irak'ta düzenlenen hava operasyonlarında 229 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
AFAD Başkanlığı açıkladı! Van'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi AFAD Başkanlığı açıkladı! Van'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi Ülkemizde çeşitli depremler meydana gelmeye devam ediyor. AFAD tarafından paylaşılan son dakika bilgisi ile Van'da 4,7 büyüklüğünde deprem olduğu öğrenildi.
MEB tarafından Yazılı ve Uygulamalı Sınavlar Yönergesi yayımlandı MEB tarafından Yazılı ve Uygulamalı Sınavlar Yönergesi yayımlandı Milli Eğitim Bakanlığı, yazılı ve uygulamalı sınavlar ile değerlendirmelerine ilişkin usul ve esasları belirleyen Yazılı ve Uygulamalı Sınavlar Yönergesi yayımlandı.