Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye olarak önce ateşkes için, sonrasında da bölgede kalıcı istikrarın sağlanması için çalışacağız" Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye olarak önce ateşkes için, sonrasında da bölgede kalıcı istikrarın sağlanması için çalışacağız" İsrail'in Gazze'de bir hastaneyi bombalaması üzerine ülke başkanları açılamalarda bulundu. Ateşkesin olası için çalışmalar yürütüldüğünü dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Türkiye olarak üzerimize düşeni yapacağız' dedi.
Milli Yas ne zaman bitecek, yasta neler yapılmaz, kaç gün sürecek? Milli Yas ne zaman bitecek, yasta neler yapılmaz, kaç gün sürecek? Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin Resmi Gazete'de yayımlanması ile beraber Milli Yas ilan edildiği duyurdu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin alınan yas kararının ardından vatandaşlar da merak ettikleri sorulara yanıt aramaya başladı.
Bakan Yerlikaya açıkladı! 74 ilde ruhsatsız silah taşıyan ve silah kaçakçılığı yapan 2 bin 368 kişi gözaltına alındı Bakan Yerlikaya açıkladı! 74 ilde ruhsatsız silah taşıyan ve silah kaçakçılığı yapan 2 bin 368 kişi gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, son 4 gün içerisinde 74 ilde ruhsatsız silah taşıyanlara ve silah kaçakçılarına yönelik operasyonlarda 2 bin 368 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
Türkiye genelinde tiyatro oyunları, konserler, bale ve opera iptal mi edildi, ertelendi mi? Türkiye genelinde tiyatro oyunları, konserler, bale ve opera iptal mi edildi, ertelendi mi? Gazze'de sivillere yönelik gerçekleştirilen saldırılar kapsamında ülkemizde 3 günlük yas ilan edildi. Milli yas dolayısıyla çeşitli etkinlikler iptal edildi ve ertelendi. Bu çerçevede konser, tiyatro gibi etkinlikler hakkında merak edilenler arttı.
Son dakika açıklandı! Türkiye Gazze için 3 günlük Milli Yas ilan edecek Son dakika açıklandı! Türkiye Gazze için 3 günlük Milli Yas ilan edecek İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesi'ne düzenlediği saldırıda şehit olan yüzlerce masum sivil için sesler yükselmeye devam ediyor. Hayatını kaybeden siviller için Türkiye'de 3 günlük Milli Yas ilan edileceğini de son dakika açıklandı.
AFAD Başkanlığı açıkladı! İzmir'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi AFAD Başkanlığı açıkladı! İzmir'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi Ülkemizde çeşitli depremler meydana gelmeye devam ediyor. AFAD tarafından paylaşılan son dakika bilgisi ile İzmir'de 4,2 büyüklüğünde deprem olduğu öğrenildi.
RTÜK'ün yeni başkanı yine Ebubekir Şahin oldu RTÜK'ün yeni başkanı yine Ebubekir Şahin oldu Mecliste geçtiğimiz hafta RTÜK'e başkanlık seçimi heyecanı yaşandı. Yapılan üst kurul oylamalarında yeni başkan tekrar Ebubekir Şahin seçildi.
Bakan Özhaseki açıkladı! Gaziantep baştan aşağı yenileniyor Bakan Özhaseki açıkladı! Gaziantep baştan aşağı yenileniyor 6 Şubat depreminin hemen ardından çalışmalarına başlayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaptığı açıklamada Gaziantep'te 59 bin 522 bağımsız bölüm yapıldığını belirtti.
Varilli ve dökme zeytin yağında ihracatında yasak uzatıldı Varilli ve dökme zeytin yağında ihracatında yasak uzatıldı Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre dökme ve varilli zeytinyağı ihracatında yasak uzatıldı.
İsrail’in saldırısı Ankara’da protesto edildi İsrail’in saldırısı Ankara’da protesto edildi İsrail'in dün akşam saatlerinde bir hastaneyi vurması üzerine başta Ankara olmak üzere bir çok ilde protestolar yapıldı. Ankara'da sokağa dökülen vatandaşlar İsrail Büyükelçiliği'nin önünde toplandı.
Sağlık Bakanı Koca açıkladı! Gazze'ye sağlık hizmeti vermek için hareke geçtik Sağlık Bakanı Koca açıkladı! Gazze'ye sağlık hizmeti vermek için hareke geçtik Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medyadan yaptığı açıklamaya göre Gazze'ye sağlık hizmeti vermek için harekete geçtiklerini bildirdi.
GECE YARISI Resmi Gazete'de yayımlandı! Cumhurbaşkanı Kararı ile bazı kurum kuruluşlarda atama yapıldı GECE YARISI Resmi Gazete'de yayımlandı! Cumhurbaşkanı Kararı ile bazı kurum kuruluşlarda atama yapıldı Resmi Gazete aracılığıyla Cumhurbaşkanı kararları, tebliğler, yönetmelikler ve atama kararları yayımlanarak kamuoyuna duyuruluyor. Bu çerçevede 18 Ekim tarihi ile yayımlanan Cumhurbaşkanı kararları da dikkati çekti.