Gündem

Ankara'dan Filistin'e yardım için 20 uzman hekim ve tıbbi malzemeler yola çıkıyor Ankara'dan Filistin'e yardım için 20 uzman hekim ve tıbbi malzemeler yola çıkıyor Filistin'e insani yardım için Ankara'dan 20 uzman hekim ve tıbbi malzemeler Mısır'a doğru yola çıkıyor.
Türk Kızılay'dan Gazze'de ki hastaneler için  400 bin litrelik akaryakıt desteği Türk Kızılay'dan Gazze'de ki hastaneler için 400 bin litrelik akaryakıt desteği Türk Kızılay'ı, Gazze'de hastane ve ambulanslar için bir aylık ihtiyacın karşılanabilecek 400 bin litrelik akaryakıt desteği sağlayacak.
2024 Hac kura tarihi belli oldu mu, ne zaman çekilecek? 2024 Hac kura tarihi belli oldu mu, ne zaman çekilecek? Kutsal topraklara giderek ibadetlerini yerine getirmek isteyen binlerce vatandaş Hac kuraları ile ilgili bilgi sahibi olmak istiyor. Ön kayıt süreci tamamlanan hac başvurularının ardından merak edilen gelişmeleri derledik.
Kendisinden bir aydır haber alınamıyordu! Bedeni feci şekilde bulundu Kendisinden bir aydır haber alınamıyordu! Bedeni feci şekilde bulundu 25 gün önce Eskişehir'de kaybolan şizofreni hastası Nazmi Önal’ın cesedi köy merkezinde parçalanmış halde bulundu.
Hak-İş Genel Başkanı Arslan, "Asgari ücret tespit komisyonu modelini kabul etmiyoruz" Hak-İş Genel Başkanı Arslan, "Asgari ücret tespit komisyonu modelini kabul etmiyoruz" Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Filistin-İsrail olaylarının yanı sıra çalışma hayatını yakından ilgilendiren asgari ücret görüşmeleri, kıdem tazminatı ve toplu sözleşmelerle ilgili konuştu.
Depremzedelere müjde! İlk dava kazanıldı Depremzedelere müjde! İlk dava kazanıldı DASK, 25 Kasım 2022’den sonra tazminat ödemelerini iki katı çıkarmıştı. Bu artırımı SMS ve e-mail üzerinden bildirimde bulundu. Avukat Çağdaş Karaoğlan bunun yasal olmadığını dile getirerek durumu açıkladı.
AFAD Başkanlığı  Van ve Muğla'da deprem meydana geldiğini açıkladı! 21 Ekim son depremler listesi AFAD Başkanlığı Van ve Muğla'da deprem meydana geldiğini açıkladı! 21 Ekim son depremler listesi Türkiye'de hemen her gün farklı büyüklükte depremler meydana gelmeye devam ediyor. AFAD tarafından paylaşılan son dakika bilgisi ile Muğla ve Van'da deprem olduğu öğrenildi. Bununla beraber merak edilen son depremler listesi de paylaşıldı.
28 Ekim tatil mi, yarım gün mü? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil olacak mı? 28 Ekim tatil mi, yarım gün mü? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil olacak mı? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için geri sayım başladı. 28 Ekim günü için tatil araştırmaları gündeme geldi. Vatandaşlar 28 Ekim tarihinin tatil olup olmadığını sorgularken 29 Ekim tarihi de araştırılan konular arasında yer aldı.
Bu gece benzine zam geliyor! Bu gece benzine zam geliyor! Ortadoğu'da gitgide şiddetlenen çatışmalar, petrol fiyatlarında yükselişi de beraberinde getirdi. Benzine bu geceden itibaren geçerli olmak üzere zam geliyor.
Lisede kamera skandalı! Kızlar tuvaletine kamera yerleştirdiği anlaşılınca kaçtı Lisede kamera skandalı! Kızlar tuvaletine kamera yerleştirdiği anlaşılınca kaçtı Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir lisede kızlar tuvaletine gizli kamere yerleştirdiği iddia edilen okulun temizlik görevlisi, yakalanacağını anlayınca tuvaletteki kız öğrencileri içeriye kilitleyip kaçtı.
MEB birinci dönem birinci ortak sınav tarihi değişti mi, ne zaman? MEB birinci dönem birinci ortak sınav tarihi değişti mi, ne zaman? Öğrenciler MEB tarafından açıklanan ortak sınavlarla ilgili merak ettiklerine yanıt arıyor. Okullarda birinci dönem birinci ortak sınavların hangi tarihte yapılacağı merak edilirken sınav tarihlerinde değişiklik olup olmadığı da merak edildi.
Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Atalay, "Balığa kota getirilirse fiyatlar dengelenir" Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Atalay, "Balığa kota getirilirse fiyatlar dengelenir" Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Mustafa Altuğ Atalay, balık fiyatları ile ilgili açıklamalarda bulundu.