Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki Hatay'a inşa edilen afet konutlarına ilişkin konuştu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki Hatay'a inşa edilen afet konutlarına ilişkin konuştu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremden etkilenen Hatay ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, kente inşa edilecek afet konutlarına ilişkin bilgiler verdi.
Son dakika! Köprü ve otoyol zammı ocak ayına kadar ertelendi Son dakika! Köprü ve otoyol zammı ocak ayına kadar ertelendi Son dakika gelen bilgilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla köprü ve otoyol geçiş ücretlerine yapılan zam ocak ayına kadar ertelendi.
AYM’den tutuklu milletvekili Can Atalay hakkında karar çıktı! AYM’den tutuklu milletvekili Can Atalay hakkında karar çıktı! Anayasa Mahkemesi, milletvekili seçilmesine ve mazbatasını almasına karşın cezaevinde tutulan TİP Hatay Milletvekili Can Atalay hakkında karar verdi. Son dakika olarak açıklanan karar kamuoyu ile paylaşıldı.
Bakan Göktaş açıkladı! Aile danışmanlığı hizmetimizden bugüne kadar toplam 108 bin kişi yararlandı Bakan Göktaş açıkladı! Aile danışmanlığı hizmetimizden bugüne kadar toplam 108 bin kişi yararlandı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, aile bütünlüğünü korumak ve güçlendirmek adına kurulan aile danışmanlığı hizmetimizden bugüne kadar toplam 108 bin kişi yararlandığını açıkladı.
Bakan Yerlikaya açıkladı! 1'i turuncu 2'si gri kategoride olmak üzere 3 terörist etkisiz hale getirildi Bakan Yerlikaya açıkladı! 1'i turuncu 2'si gri kategoride olmak üzere 3 terörist etkisiz hale getirildi Ülke genelinde operasyonlar devam ederken Bakan Yelikaya açıklama yaptı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
Pastırma yazı nedir, pastırma sıcakları ne zaman bitecek? Pastırma yazı nedir, pastırma sıcakları ne zaman bitecek? Ekim ayının son günlerinde hava sıcaklıkları yeniden yükselişe geçti. Hava sıcaklıklarının yükselmesi ile birlikte pastırma yazı yeniden gündem oldu. Pastırma yazının ne demek olduğu ve kaç gün sürdüğü de araştırılan konular arasındaki yerini aldı.
Vakıfbank memur alımı başvuru şartları neler, son başvuru ücreti ne zaman, yazılı sınav tarihi belli oldu mu? Vakıfbank memur alımı başvuru şartları neler, son başvuru ücreti ne zaman, yazılı sınav tarihi belli oldu mu? Ülkemizde işsizlikle mücadele devam ederken yayımlanan her ilan yakından takip ediliyor. Vakıfbank personel alımı için duyuru yayımlarken başvuru detayları da merak ediliyor.
Ankara'dan ses yükseldi! ATEM'den Emlak Yasası için TBMM'ye çağrı Ankara'dan ses yükseldi! ATEM'den Emlak Yasası için TBMM'ye çağrı Son dönemde emlak sektöründe yaşanan sorunlar Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası'nı harekete geçirdi. Emlak sektörü ile ilgili düzenleme yapılması gerektiğine ilişkin açıklamalar gelirken ATEM Başkanı Akçam bu kez Emlak Yasası için çağrıda bulundu.
Emniyet Genel Müdürlüğü'nden piyasa değerinin altında satış reklamlarına karşı uyarı Emniyet Genel Müdürlüğü'nden piyasa değerinin altında satış reklamlarına karşı uyarı Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, kampanyalı olduğu iddia edilen ve piyasa değerinin altında satışa sunulduğu duyurulan ürünlere karşı bir uyarı yayımladı.
Tarlaların sultanı 'Sarı Altın' hasadı başladı! Kilosu 130 lira Tarlaların sultanı 'Sarı Altın' hasadı başladı! Kilosu 130 lira Kayseri'nin Tomarza ilçesinde 'sarı altın' olarak bilinen çerezlik kabak çekirdeği hasadı başladı. Eskiden hiç düşünmeden kilo kilo aldığımız kabak çekirdeğinin yanına bu yıl yanaşılmayacak.
Gabar'da günlük ne kadar petrol üretiliyor? TPAO açıkladı Gabar'da günlük ne kadar petrol üretiliyor? TPAO açıkladı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Gabar'da günlük ne kadar petrol çıktığını açıkladı.
İlanı gören parasını bozdurmaya gitti! 100 lira bozuk para getirene 110 TL veriyor İlanı gören parasını bozdurmaya gitti! 100 lira bozuk para getirene 110 TL veriyor Elazığ'da bir ekmek fırınının camına astığı ilan dikkat çekti. Müşterilerine para üstü veremeyen fırıncı 100 lira bozuk para getirene 110 lira vereceğini duyurdu.