Gündem

Bakan Fidan’dan Danimarkalı mevkidaşına Hamas cevabı: “YPG ve FETÖ’yü başka ülkeler de terörist olarak tanımamakta” Bakan Fidan’dan Danimarkalı mevkidaşına Hamas cevabı: “YPG ve FETÖ’yü başka ülkeler de terörist olarak tanımamakta” Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Danimarka Dışişleri Bakanı Lars Lökke Rasmussen ile ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Hakan Fidan, Lars Lökke Rasmussen Hamas hakkındaki sözleri üzerine açıklama yaptı.
Türk Kızılay'ının Gazze'deki personeli ile iletişimi kesildi Türk Kızılay'ının Gazze'deki personeli ile iletişimi kesildi Gazze'de hiçbir iletişim kanalının çalışmaması nedeniyle Türk Kızılay'ı yerel personeliyle iletişim kuramadığını açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cumhuriyetin yüzüncü yılı için çağrı! Yer gök bayrak olsun Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cumhuriyetin yüzüncü yılı için çağrı! Yer gök bayrak olsun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara her yeri Türk Bayraklarıyla süslemesi çağrısı yaptı.
28 Ekim'de yollar kapalı mı, hangi yollar kapalı, alternatif güzergahlar neresi? 28 Ekim'de yollar kapalı mı, hangi yollar kapalı, alternatif güzergahlar neresi? 28 Ekim tarihinde İstanbul'da düzenlenecek olan Büyük Filistin Mitingi için bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi. Vatandaşlar ise hangi yolların kapalı, hangi yolların açık olacağını merak ediyor.
Askerlik yerleri açıklandı! Askerlik yerleri nereden öğrenilir? Askerlik yerleri açıklandı! Askerlik yerleri nereden öğrenilir? Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından Kasım ayı seçim ve sınıflandırma sonuçları 27 Ekim 2023 tarihinde adaylarla paylaşıldı.
Bakan Işıkhan açıkladı! 44 ilaç bedeli ödenecek ilaçlar listesine alındı Bakan Işıkhan açıkladı! 44 ilaç bedeli ödenecek ilaçlar listesine alındı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Sosyal Güvenlik Kurumumuz tarafından 38’i yerli üretim olmak üzere toplam 44 ilaç ‘Bedeli Ödenecek İlaçlar Listesine’ alındı” dedi.
TCDD'den Starbucks kararı! Ürünleri kaldırılıyor TCDD'den Starbucks kararı! Ürünleri kaldırılıyor Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD), Starbucks ürünlerinin YHT'den kaldırılması için firmalara talimat verdi. TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Yalçın kararı sosyal medya hesabından açıkladı.
YÖK Başkanı Özvar açıkladı! Türk yükseköğretim kurumlarının kapıları Filistinli akademisyen ve üniversite öğrencilerine açık YÖK Başkanı Özvar açıkladı! Türk yükseköğretim kurumlarının kapıları Filistinli akademisyen ve üniversite öğrencilerine açık Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Türk yükseköğretim kurumlarının Filistinli akademisyen ve öğrencilere açık olduğunu duyurdu.
ATO Başkanı Baran'dan Cumhuriyetin yüzüncü yılına özel mesaj! ATO Başkanı Baran'dan Cumhuriyetin yüzüncü yılına özel mesaj! Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun yüzüncü yıl dönümü kapsamında Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, bir kutlama mesajı yayımladı. ATO Başkanı Baran'ın mesajında azim ve inanç vurgusu dikkati çekti.
Gümrük Muhafaza ekiplerinden arka arkaya kaçakçılık operasyonu Gümrük Muhafaza ekiplerinden arka arkaya kaçakçılık operasyonu Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Ekim ayında ülke çapında yürütülen muhtelif operasyonlarda milyonlarca Türk lirası değerinde kaçak ilaç ve elektronik sigaraya el koyarak kaçakçılığa geçit vermedi.
Staj ve Çıraklık mağdurları için kötü haber! CHP tarafından verilen teklif AK Parti tarafından reddedildi Staj ve Çıraklık mağdurları için kötü haber! CHP tarafından verilen teklif AK Parti tarafından reddedildi EYT düzenlemesinin Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesiyle birlikte milyonlarca vatandaş emeklilik hakkı elde etti. Staj ve çıraklık mağduriyeti nedeniyle emekli olamayanların çözüm arayışı devam ederken CHP masasında verilen teklif reddedildi.
Yalı Çapkını bu akşam var mı? Yeni Bölüm yayınlanacak mı? Yalı Çapkını bu hafta 2 bölüm mü yayınlanacak? Yalı Çapkını bu akşam var mı? Yeni Bölüm yayınlanacak mı? Yalı Çapkını bu hafta 2 bölüm mü yayınlanacak? Yalı Çapkını dizisi geçtiğimiz hafta İsrail'in Gazze'de hastaneyi bombalaması ve çok sayıda sivili öldürmesi üzerine yayınlanmamıştı. Bu hafta yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu.