Gündem

Genel Sağlık-İş 6 soruda sağlık çalışanlarının emekliliği hakkında bilgi verdi Genel Sağlık-İş 6 soruda sağlık çalışanlarının emekliliği hakkında bilgi verdi Genel Sağlık-İş 6 soruda sağlık çalışanlarının emeklilik süreci ve maaş yapısı hakkında önemli yanıtlar verdi. Sağlık çalışanlarının maaş yapısının belirlenmesinde hangi kriterlerin dikkate alındığını açıklayan Genel Sağlık-İş yeni kanun düzenlemesine de vurgu yaptı.
İBB yurt başvuru sonuçları açıklandı! Başvuru sonuçları nereden öğrenilir? İBB yurt başvuru sonuçları açıklandı! Başvuru sonuçları nereden öğrenilir? İstanbul'da yaşayan öğrencilerin geçtiğimiz haftalarda başvurduğu İBB yurt başvuru sonuçları açıklandı. İBB yurt başvuru sonuçları İBB'nin sitesi üzerinden öğrenilebilecek.
Kırtasiye yardımı 2024 başvuru ekranı! Başvurular ne zaman, şartları neler? Kırtasiye yardımı 2024 başvuru ekranı! Başvurular ne zaman, şartları neler? Okulların açılmasına az bir süre kala veliler kırtasiye alışverişini kısa süre içerisinde tamamlamak istiyor. Devlet, ihtiyaç sahibi ailelere kırtasiye yardımı yapıyor. Maddi olarak yardıma ihtiyacı olan hanelere kırtasiye yardımı yapılıyor.
Metris Cezaevi olayı nedir, neden gündem oldu? Metris Cezaevi olayı nedir, neden gündem oldu? İstanbul’da bulunan Metris Cezaevi sosyal medyada gündem oldu. Aktarılan son habere göre cezaevinde yangın çıktığı belirtilirken, gece saatlerinde olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gönderildiği iddia edilmişti.
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu: 300 bin samuray arısı doğaya salınacak Tarım ve Orman Bakanlığı: 300 bin samuray arısı doğaya salınacak Tarım ve Orman Bakanlığı, kahverengi kokarca ile mücadele için popülasyonun yoğun olduğu yerlerde yapılacağı ve 300 bin samuray arısının da doğaya salınacağını duyurdu.
Okul öncesi ve birinci sınıflar için Okula Uyum dönemi başlıyor Okul öncesi ve birinci sınıflar için Okula Uyum dönemi başlıyor Ülkemizde her sene yüzbinlerce öğrenci eğitim hayatının ilk dönemine adım atıyor. Bu öğrencilerin daha kolay adaptasyon sürecini aşmaları adına eğitimleri diğer öğrencilerden erken başlıyor.
Kayıp Narin Güran olayında son dakika haberi! Narin nerede? Kayıp Narin Güran olayında son dakika haberi! Narin nerede? 21 Ağustos tarihinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için ekipler her taşın altına bakıyor. Jandarma ekipleri aldıkları bir bilgi üzerine harekete geçti.
7. dönem PAEM başvuru ve giriş şartları 2024, Polis Amirleri Eğitim Merkezi başvurusu ne zaman? 7. dönem PAEM başvuru ve giriş şartları 2024, Polis Amirleri Eğitim Merkezi başvurusu ne zaman? PAEM tarafından merakla beklenen 7. dönem giriş sınavı duyurusu yayımlandı. Sınav tarihi, son başvuru tarihi ve başvuru şartları belli oldu.
Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne toplam 450 öğrenci alınacak Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne toplam 450 öğrenci alınacak 28 Ağustos 2024 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ilan kapsamında PAEM'e 450 öğrenci alınacağı duyuruldu. İşte başvuru tarihi ve şartları...
Çorum'da kamyoncu bulduğu altın ve döviz dolu çantayı sahibine teslim etti Çorum'da kamyoncu bulduğu altın ve döviz dolu çantayı sahibine teslim etti Çorum Sungurlu'da kamyoncu yolda bulduğu içi altın, döviz ve ziynet eşyası dolu olan çantayı sahibine ulaştırdı. Çantayı geri alan sahibi büyük sevinç yaşadı.
Esra Erol yeni sezon ne zaman başlıyor, neden yok başlamadı? Esra Erol yeni sezon ne zaman başlıyor, neden yok başlamadı? Türkiye'nin en çok izlenen programları arasında yer alan Esra Erol yeni sezonu merakla bekleniyordu. Esra Erol yeni sezon ne zaman başlıyor?
Narin bulundu mu? Diyarbakır’da kaybolan Narin Güran’dan haber var mı? Narin bulundu mu? Diyarbakır’da kaybolan Narin Güran’dan haber var mı? Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran olayı için araştırmalar hız kazandı. 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve uzun bir süredir bulunamayan Narin Güran bulundu mu?