Gündem

Türkiye'nin deprem haritası güncelleniyor! Tüm bildiklerini unutun haritalar yeniden şekillenecek Türkiye'nin deprem haritası güncelleniyor! Tüm bildiklerini unutun haritalar yeniden şekillenecek Türkiye'nin bir deprem bölgesinde bulunması nedeniyle fay hatları ile ilgili olarak sıklıkla incelemeler yapılıyor. Son olarak Kahramanmaraş merkezli depremlerin 11 ili etkilemesi üzerine harekete geçen yetkililerden bir son dakika açıklaması geldi.
Diyanet İşleri Başkanlığı Filistin ve Gazze için acil toplantı düzenledi Diyanet İşleri Başkanlığı Filistin ve Gazze için acil toplantı düzenledi Diyanet İşleri Başkanlığı “Filistin ve Gazze” konulu uluslararası toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Filistinlilerin topyekun bir soykırıma maruz bırakıldığını söyledi.
Sokakta husumetlisi sanıp vurduğu kişi başkası çıktı Sokakta husumetlisi sanıp vurduğu kişi başkası çıktı Telefonda kavga ettiği kişiyle konuşmak için Kayseri'den Kırşehir'e giden şahıs, husumetlisi sandığı kişiyi tüfekle vurup kaçtı. Kayseri ve Kırşehir emniyetinin ortak çalışması sonucu kısa sürede yakalanan şüpheli tutuklandı.
Cumhuriyetin 100. yılı kutlamalarında tekmeli yumruklu kavga Cumhuriyetin 100. yılı kutlamalarında tekmeli yumruklu kavga Eskişehir'de 29 Ekim akşamı Cumhuriyetin 100. yaşı kutlamaları yapılırken, konvoy yapıldığı sırada çıkan tartışmanın şiddetlenmesi ile tekmeli yumruklu kavga çıktı.
Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında ABB Başkanı Yavaş'tan önemli açıklamalar Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında ABB Başkanı Yavaş'tan önemli açıklamalar Ankara Büyükşehir Belediyesi, bir hafta boyunca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla birbirinden renkli etkinlik ve konserlere ev sahipliği yaptı. Başkent halkı unutulmaz bir yüzüncü yıl coşkusu yaşarken Başkan Yavaş da etkinliklere katıldı.
29 Ekim pazar günü Anıtkabir'de ziyaretçi rekoru kırıldı! MSB açıkladı 29 Ekim pazar günü Anıtkabir'de ziyaretçi rekoru kırıldı! MSB açıkladı Cumhuriyet'in 100. yaşı tüm Türkiye'de coşkuyla kutlandı. Ülkenin dört bir tarafında fener alayları ve geçit törenleri düzenlenirken Ankara sokakları da doldu taştı.
MGM 48 şoför, temizlik personeli ve güvenlik görevlisi alımı yapacak! MGM 48 şoför, temizlik personeli ve güvenlik görevlisi alımı yapacak! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilana göre 3 farklı kadroda toplamda 48 personelin alımlarının gerçekleştirileceği öğrenildi.
Son başvuru tarihi 3 Kasım! TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 114 işçi alım ilanını yayımladı! Son başvuru tarihi 3 Kasım! TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 114 işçi alım ilanını yayımladı! Bugün TCDD tarafından yapılan son açıklama ile birlikte toplamda 114 işçi alımlarının yapılacağı öğrenildi. Son başvuru tarihi ise 3 Kasım olarak belirlendi.
Mahkumlara 100. yıl af yasası çıktı mı, genel af gelecek mi? Mahkumlara 100. yıl af yasası çıktı mı, genel af gelecek mi? Mahkum ve mahkum yakınları tarafından uzun süredir merak edilen konular arasında olan af yasası hakkında yeni bir gelişmenin yaşanıp yaşanmadığı merak konusu oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! 81 ilde okullar bir gün süreyle tatil edildi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! 81 ilde okullar bir gün süreyle tatil edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında okullar hakkında açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, okulların tatil edildiğini açıkladı.
Saatler geri alındı mı? Saatler ne zaman geriye alınacak? Türkiye’de kış saati uygulaması var mı? Saatler geri alındı mı? Saatler ne zaman geriye alınacak? Türkiye’de kış saati uygulaması var mı? Dünya genelinde birçok ülkede kış saati uygulaması kapsamında, 29 Ekim Pazar günü 04:00'te bir saat geri alındı.
LÖSEV 9 ilde Cumhuriyetin 100. yaşını kutladı LÖSEV 9 ilde Cumhuriyetin 100. yaşını kutladı LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Ankara merkezi başta olmak üzere 9 ayrı ilde eş zamanlı olarak coşkuyla kutladı.